2022 ikiz annesi olacaklar

Kuzum karnında sertleşme var mı benim 2 gündür sert yaa yarın doktora mı gitsem acaba randevum çarşambaya kararsız kaldım
Arada oluyor sertlesme normale dönüyor sonra
Sertlesmeden baska ağrın fln varmi
Bebek hareketleri nasıl Dr ara istersen ona göre gidersin Stres yapma kendine yarinda gidebilirsin ha bi gün önce ha sonra

Kuzum karnında sertleşme var mı benim 2 gündür sert yaa yarın doktora mı gitsem acaba randevum çarşambaya kararsız kaldım
Bence bizim haftamız da normal canim benmde bugun cok sertleşme oldu karnimda magnezyum yumuşatır diye 1 tane ictim bakalim tabi de artik sanırım gelmeye hazırlanıyorlar kaçıncı haftadasin

Kizlar ilk sezeryanim olacak benmde çok korku var bende de naparim bilmiyorum ki genel anestezi daha mı iyi sizce ? Daha önce t rahim ameliyatı kuretaj ilaçsız dusuk anestezisiz rahim filmi bir çok şey yaşadım operasyon oldum ama bu başka gibi korkuyorum baya baya ama anlatamadığım şey şu kendimden değil bebeklerime bise olur korkusu oldu bende bir de dr bu hafta corasprin kes dedi bana size dedi mi böyle jise oksapar devam ama

Kan sulandırıcıyı kesmiş işte kuzum doğum olursa kan kaybı fazla oluyor çünkü operasyon zorlaşıyor. Oksapar pıhtılaşmayı önlüyor onu kesmiyorlar. Normal yani merak etme. Benim sezeryan iyi geçti spinal yaptılar ne titreme oldu ne bir şey. Ben de bebişlerim için çok korktum 31+4tü çünkü çok küçüklerdi ve kan sulandırıcıyı daha bırakmamıştım erken diye o yüzden genel anestezi olabilir dediler girmeden önce çok ağladım ya uyanırsam ve bebeklerime bir şey olmuş olursa diye sonra ameliyathaneye geldim spinal yapıcaz dediler hiçbir şey hissetmedim sürekli dua ettim bebeklerim için sonra ağlama seslerini duydum inanılmaz rahatladım yanaklarıma koydular bebeklerimi hayatımın en güzel anıydı… Onun dışında da sohbet muhabbet şakalarla geçti ameliyat. Senin haftan gayet güzel bence o anı yaşamak çok güzel yine de sen bilirsin

Geçmiş olsun kuzum gözün aydın allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bebişlerine analı babalı büyüsünler inşallah

Kizlar aksam yemeğinden sonra inanilmaz bi karin sertlesmesi oluyor bende. Henuz 22. Haftadayim. Bir sure suruyor. Sonra geçiyor sonra yine oluyor. Kasilma sanci gibi değilde patlamaya hazır bomba gibi sanki. Sizde hic boyle oldu mu? Oluyorsa bu kacinci haftada olmaya başladı.

Gözün aydın hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah kaç gün oldu? İkisini aynı anda sağmak zor oluyor bende iki pompa olmasına rağmen aynı anda kullanmıyorum. Mochi aldım kesinlikle tavsiye ederim. Birine onu takıyorum başka hiçbirşey yapmıyorum tutmaya bile gerek kalmıyor. Diğerine pompayı takıyorum bir elimle göğsümün altından tutuyorum diğer elimle sert yerlere masaj yaparak sütün gelmesine yardımcı oluyorum. Biraz sıkıştırmak gerekebiliyor kanalları açmak için kendi haline bırakınca daha az geliyor. Bir göğüsten daha az geliyor olabilir ama az gelende sertlik şişlik kızarma ısınma oluyorsa tıkandığı için az geliyor olabilir mastite çevirmesin youtubedan videoları izleyip sıcak uygulama ve masaj yapabilirsin. İnşallah güzel güzel artar sütlerin

Canımsın panik atak krizi geçirirsem diye çok korkuyorum masadan kalkmaya bile çalışabilirim bebeklerin sesini duymasam sanirim ameliyathaneyi inletirim yani kendime güvenemiyorum ben

Benim hep oldu canım mantar varmış ondan oluyormus dr hiç bise demedi tabi sora sora öğrendim o sadece bana mantar enfeksiyonu var dedi travazol verdi yolladi şekeri çok tükettiğim zamanlarda bilhassa oluyor karnim taş gibi oluyor ve aşağısında geriliyor karnim

Hem geçmiş hem hayirli olsun canım bnm çok sevindim bak kuvezde değiller yanındalar şükürler olsun kac kg doğdu findiklar

Çok geçmiş olsun , şükür bebeklerin küvezde de olsa kucağına gelecekler inşallah, şu an durumlari nasıl kg vs. Ne kadar kalacaklar daha allah'in izniyle hepsi geçer endişe etmeyin
Doktor ilk günden sonra durumları stabilleşti dedi çok şükür Biri 1500 diğeri 1800 civarında tam bir süre vermiyorlar ama en az 2500a yaklaşmaları gerekiyormuş çıkmaları için..

Canımsın panik atak krizi geçirirsem diye çok korkuyorum masadan kalkmaya bile çalışabilirim bebeklerin sesini duymasam sanirim ameliyathaneyi inletirim yani kendime güvenemiyorum ben
Yani anlıyorum tabi ama uyanıp neredeler falan o anı yaşamak da çok kötü ne oldu ne bitti bilmek daha iyi bence. Hem kötü düşünmemek lazım ben duyduysam sen hayli hayli duyarsın canım. Bir de zaten hareket edemiyorsun ve seni bağlıyorlar kollarından istesen de kalkamazsın yani. En kötü olacak şey çok panik yaparsan uyuturlar. Ben dedim şuan çok stresliyim bir şey olacak diye korkuyorum doktorum genel anestezi olabilir demişti ne yapacaksınız diye hiçbir şey olmaz spinal yapıcaz dediler iyi ki ısrar etmemişim canım sen bilirsin sorduğun için yazayım dedim senin için ve bebişlerin için en hayırlısı olsun

Canim mantar olsa kasinti vs olurdu sanki. Ama bunların hiç biri yok.

Yeni serklaj yapildi ve her an acaba bunlar erken dogum belirtileri mi diye içim ürperiyor. Surekli allahim yardim et diyorum. Her aksam benzer şeyler yaşıyorum. Bu hafta olmamasi gereken şeyler sanki.

Ben bu haftalarda yani 22. Haftalarda karinda sertlik yasayanlar hic duymadim. Sanki bir tek ben de oluyor bu durum. Cok moralim bozuk .

Sağolasın canım inşallah daha iyiye gideceğiz mochiyi duydum ama bu kadar işe yaradığını bilmiyordum. Mochiyi takacağımız göğsü hiç önceden sağmıyoruz sanırım yani bir göğsü komple mochi halledeiyor değil mi? Bilsem tekli pompa alırdım ne kadar zormuş ikili kullanmak bir göğüste hep mochiyi kullanmanın bir dezavantajı olur mu acaba herkes çok övmüş çok da pratik duruyor yani iki mochiyi takıp gezmek bile mantıklı geliyor şu an

Canim dogum icin ne planladı doktorun? Sezeryan tarihi belli oldu mu?
Yok canım daha belirlemedik bu hafta idrar da protein kaçağı çıktı az da olsa Çarşamba kontrolüm var kesin planlar bu hafta sen nasılsın yatıyorsun dimi sürekli bir sıkıntı yok inşallah

Hic bozma moralini o haftalarda neler yaşadık ben delta plus oldum esim suriye ye gitti doktor sen erken dogurursun dedi beni ağlattı hep yani böyle şeyler olur canını sıkma sürekli aklın orda olmasın bol bol yat çok kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…