2022 ikiz annesi olacaklar

Bilmiyorum ki kuzum onuda iyi diyorlar demi artik deneyecegim herseyi pompadan sagiyirum gelmiyor gogsum sertlesti durdu ins sorun olmadan atlatirim bilgi icin sagol canim
Sicak su masajı çok iyi diyorlar canm bebek emerken açılır inşallah da biseye gerek kalmaz yaa doğum hamilelik derken şimdi de süt çıktı

Canim benim icini ferah tut inan ki cok normal kilo alimlari doktorunu pazartesi de dinle bakalim ne dicek yine meme verme derse sahsi fikrim farkli bir doktora mutlaka danis

Canim surekliyatiyorum ama bel agrim rahimde agrim var. Internetten baktığımda bel agrisina erken dogum belirtisi diyor. Cok korkuyorum.

olabilir de olmayabilir de zaten birkac gun sonra ultrasonda görünür hsle gelecek

bebeklerin kilosu iyiyse uyandirmayin bence uzun uyumaya alissinlar. aylik kilo alimi nasil 1 kgi buluyor mu?
Şuanda kiloları iyi ama doğduktan sonra kilo kaybımız oldu.toparlandik ama şimdide bende bir endişe kaldı bakamiyormuyum Açmı canımı yandı ben anlayamıyorum gibi sürekli kendimi sorguluyorum.Bu yüzden kim nasil yapıyor diye öğrenmek istedim.

bebeklerin 40i cikinca uyandirmayin diyor doktorlar. benim oglumu uyandirmaya hic gerek kalmamisti zaten sürekli ağladığı için. eğer kilolari yaşıtları gibiyse kilo alimlari aylik 1000 gram oluyorsa dokunmayin onlar gayet yeterli besleniyor demektir. hic içime sinmiyor diyorsaniz rüya öğünü diye bisey var bebegi kucagina alip tam uyandırmadan besliyorsunuz oldugu kadar sonra yine yerine yatırıyorsunuz. ama bunu ben 5-6 aylikken yapmaya başlamıştım kendim uykuya gececegim zaman cocugu bi daha besliyordum ki ben uyuyunca hemen uyanmasin biraz daha geç uyansin ben uykumu alayim diye. bebisler biraz büyüyünce neden böyle sık uyaniyorlar daha az uyansinlar diye çare arayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…