- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.861
Canım bana yaptıklarında 31. Haftaydık ne olur ne olmaz artık haftamız itibariyle ciğer gelişimleri tamamlandı. Hiç dert etme inşallah bunları düşünmene hiç gerek kalmayacakBana vurmadı iğne yaa cok korkuyorum banada heran hazır ol dedi ama bilmiyorum bnm solunum sıkıntısı olur doğarsa evde yalnızım gene sancılar kasılmalar çoğaldı ama bnmde burnum tıkalı surekli öksürük de varbence doğunca daha çok rahat edecez ben oyle düşünüyorum
Insallah kuzum sağlıkla güzellikle dogsunlar kuveze falan gerek kalmadan evimize doneriz inşallah gerçekten ikiz annesi olmak zormuş ama hamilelik dönemi zor oldu doğunca bu kadar stres olacağını dusunmuyorum ben en azından gözümüzün önünde olurlar benm suan aklım hep onlarda kilo aldılar mı gelişimleri iyi mi nasıllar falan diyeCanım bana yaptıklarında 31. Haftaydık ne olur ne olmaz artık haftamız itibariyle ciğer gelişimleri tamamlandı. Hiç dert etme inşallah bunları düşünmene hiç gerek kalmayacak
Canım benim çok sağol iyiyim. Eve çıktım dinleniyorum sancılarım tamamen kesilmedi malesef ama şiddeti azaldı. Yarın tekrar kontrol var duruma gore karar vereceğiz. Allaha emanet bundan sonrasi
Çok şükür canım benim şiddeti de önemli zaten azalması iyi olmuş kuzum inşallah güzel geçer yarınki kontrolün daha durur bebişlerCanım benim çok sağol iyiyim. Eve çıktım dinleniyorum sancılarım tamamen kesilmedi malesef ama şiddeti azaldı. Yarın tekrar kontrol var duruma gore karar vereceğiz. Allaha emanet bundan sonrasi
Kaçıncı haftadan sonra düzenli haftalik konrtole gidiliyor acaba?kac cikiyor tansiyonun?neyseki haftan iyi almak gerekirse alabilir artık
Sizin bebekleriniz nasıl küvezde kaldılar mı çok korkuyorum bende erken doğum riskim varCanım benim ki 30+0 da oldu. Kızım 1310 Gr oğlum 1620 Gr
doktorunun gördüğü risk durumuna göre sanirim 33ten itibaren haftalik 35ten itibaren 4-5 gun aralikla gitmeye basladimKaçıncı haftadan sonra düzenli haftalik konrtole gidiliyor acaba?
İnşallah dağlıkla kucağına alacaksın canım bebişleriSelam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Amin kuzumNasilYarDiyeyim novaneva yazamadım sizede kızlar. Ikinizede hayırlı doğumlar inşallah, dualarımız sizlerle. Kavuşun bebislerine saglikla
Canim benim hayirli dogumlarin olsun ins sorunsuz bir sekilde hepiniz eve cikarsiniz ins bunlari simdi hic dusunme onlari goreceksin kavusacaksin hayaline odaklan hep coook guzel olacak cunkuSelam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Kuzucum biliyorum etiketi yanlış yapmışım düzelttimAmin kuzumBenim daha var doğuma inşallah yarın 33. Haftaya giriyorum. Pazartesi NasilYarDiyeyim ve Nameless Warrior arkadaşlarımız doğum yapacak. Senin bebişler de inşallah biraz daha durur annesi
Ne bileyim kuzum ya esimde bende carsambadan beri tuhafiz yani suan mama veriyorum bakiyorum da cidden cok yiyemiyorlarmis (hesap yaptim 24 saatte alimlarinin hesabi 3 saatte ne kadar mama ictiler diye toplam 350 veya 370 cc ) zaten yani o yemeye bence o kilo alimi normalde ama dur bakalim dedik hele sozde dalinda uzman pazartesi onun yaptiklarinda birsey degisecekmi diye ama cidden zorlama yaparsa degisecegiz bizde ins gercekten her isin ehlisini karsimiza cikarsin ins ne diyeyimMemeyi az ver olayini hic duymadim kuzum doktorun yaklasimi cok tuhaf geldi acikcasi ve doktorun terazisi yanlis belki dogru bile olsa bu bebekler premature normal bebek gibi degerlendirmesi cok acemice geldi bana, ya doktorunu sevmedim ne yalan soyleyeyim kilolari normal bence
Kuzum şeker sorunum ve diyet dışında ben iyiyim çok şükür, bebişler de haftasıyla uyumlu çıktı suları da iyi olunca doktorum ciğer geliştiriciye gerek görmedi. Heyecanla haftaları tamamlamaya çalışıyoruz bakalımKuzucum biliyorum etiketi yanlış yapmışım düzelttimsen nasılsın yolunda mı herşey okuyamadım çok fazla? Sanada ciğer geliştirici yapılmıştı dimi
Kuvözdeler canım. 4 hafta olacak tam yarın. 3 hafta daha kalacak doktorun dediğine göre. İyi olsalar bile 37 tamamlansın istiyor. Bebekler iyi çok şükür. Kuvözden korkma canım emin ol orda çok iyi bakılıyorlar. İnsan yanında olsun istiyor elbette ama iyi olacaklarını bildiğin için ayrılığada katlanıyorsunSizin bebekleriniz nasıl küvezde kaldılar mı çok korkuyorum bende erken doğum riskim var
Çok şükürKuzum şeker sorunum ve diyet dışında ben iyiyim çok şükür, bebişler de haftasıyla uyumlu çıktı suları da iyi olunca doktorum ciğer geliştiriciye gerek görmedi. Heyecanla haftaları tamamlamaya çalışıyoruz bakalım
Ne zaman isterlerse gelecekler sağlıkla gelsinler yeter kihap kullanıldığını duymustum ama ismini cismini bilmiyorum. süren cok uzun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?