2022 ikiz annesi olacaklar

Canım bana yaptıklarında 31. Haftaydık ne olur ne olmaz artık haftamız itibariyle ciğer gelişimleri tamamlandı. Hiç dert etme inşallah bunları düşünmene hiç gerek kalmayacak

Canım bana yaptıklarında 31. Haftaydık ne olur ne olmaz artık haftamız itibariyle ciğer gelişimleri tamamlandı. Hiç dert etme inşallah bunları düşünmene hiç gerek kalmayacak
Insallah kuzum sağlıkla güzellikle dogsunlar kuveze falan gerek kalmadan evimize doneriz inşallah gerçekten ikiz annesi olmak zormuş ama hamilelik dönemi zor oldu doğunca bu kadar stres olacağını dusunmuyorum ben en azından gözümüzün önünde olurlar benm suan aklım hep onlarda kilo aldılar mı gelişimleri iyi mi nasıllar falan diye

Canım benim çok sağol iyiyim. Eve çıktım dinleniyorum sancılarım tamamen kesilmedi malesef ama şiddeti azaldı. Yarın tekrar kontrol var duruma gore karar vereceğiz. Allaha emanet bundan sonrasi
Çok şükür canım benim şiddeti de önemli zaten azalması iyi olmuş kuzum inşallah güzel geçer yarınki kontrolün daha durur bebişler

Selam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Canim benim hayirli dogumlarin olsun ins sorunsuz bir sekilde hepiniz eve cikarsiniz ins bunlari simdi hic dusunme onlari goreceksin kavusacaksin hayaline odaklan hep coook guzel olacak cunku

Amin kuzum Benim daha var doğuma inşallah yarın 33. Haftaya giriyorum. Pazartesi NasilYarDiyeyim ve Nameless Warrior arkadaşlarımız doğum yapacak. Senin bebişler de inşallah biraz daha durur annesi
Kuzucum biliyorum etiketi yanlış yapmışım düzelttim sen nasılsın yolunda mı herşey okuyamadım çok fazla? Sanada ciğer geliştirici yapılmıştı dimi

Ne bileyim kuzum ya esimde bende carsambadan beri tuhafiz yani suan mama veriyorum bakiyorum da cidden cok yiyemiyorlarmis (hesap yaptim 24 saatte alimlarinin hesabi 3 saatte ne kadar mama ictiler diye toplam 350 veya 370 cc ) zaten yani o yemeye bence o kilo alimi normalde ama dur bakalim dedik hele sozde dalinda uzman pazartesi onun yaptiklarinda birsey degisecekmi diye ama cidden zorlama yaparsa degisecegiz bizde ins gercekten her isin ehlisini karsimiza cikarsin ins ne diyeyim

Kuzucum biliyorum etiketi yanlış yapmışım düzelttim sen nasılsın yolunda mı herşey okuyamadım çok fazla? Sanada ciğer geliştirici yapılmıştı dimi
Kuzum şeker sorunum ve diyet dışında ben iyiyim çok şükür, bebişler de haftasıyla uyumlu çıktı suları da iyi olunca doktorum ciğer geliştiriciye gerek görmedi. Heyecanla haftaları tamamlamaya çalışıyoruz bakalım

PembeAnkaKusu canim benim o attigin videodaki gibi anneme masaj yaptirdim kendime ya bastirinca canim acayip acidi sende de oyle olmusmuydu bu tikanmis mi demek hani hafif sizim vardir biliyordum ama o masajla sanki boyle daha da artti sizim bide sagmadan once sicak su torbasi gezdirdim sonra masaj soguk buz koydum sagdim sagarkende tekrat masaj sagim bittikten sonra sicak masaj soguk koydum cok mu yaptim ne yaptim bilemedim sen nasil yapmistin hani dun hic gelmedi bugun o masajla 30 cc anca geldi acilirmi nasil bilemedim sana sorayim dedim

Sizin bebekleriniz nasıl küvezde kaldılar mı çok korkuyorum bende erken doğum riskim var
Kuvözdeler canım. 4 hafta olacak tam yarın. 3 hafta daha kalacak doktorun dediğine göre. İyi olsalar bile 37 tamamlansın istiyor. Bebekler iyi çok şükür. Kuvözden korkma canım emin ol orda çok iyi bakılıyorlar. İnsan yanında olsun istiyor elbette ama iyi olacaklarını bildiğin için ayrılığada katlanıyorsun

Kızlar az önce sağım yaptım sağ göğsüm kanadı ya o kadar krem sürüyorum niye böyle oldu anlamadım. Şimdi her defasında kanayacak mı yoksa çok korkuyorum artık pompa fobim oldu gerçekten

Çok şükür zaten ani bir durum olsa bile allah korusun hemen bırakabiliyor. O gün benim 5 dakika içinde vurdular. Sen zaten artık şükür riskli günleri atlattın sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…