- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 23
- 42
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.841
Canım proteini bilmiyorum ama benim şeker çıkmıştı doktorum çok önemsememişti. Doktorun başka bir yorum yapmadı mı ?Kızlar selam dün kontrolüm vardı benim de doktor doğum öncesi tahlilleri yapalım dedi sonuçlarda idrarda protein kaçağı çıkmış az miktarda doğumun habercisi bu dedi doktorum yanlış hatırlamıyorsam grupta birinde vardı bu durum nasıl ilerlemişti süreci bilgi verebilir mi acaba arkadaşım
İnşallah en kısa sürede düzene girerde taburcu olursunuz canımMerhaba kizlar benim yatışım yapıldı şekerden dolayi insulin başlandı bakalim duzene girince taburcu olucaz inş
Dogum muSelam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Canım rahim ağzım düşmüş 4 mm e haftasonunu bile çıkartamayabilirsin dedi. Bebekler ile ilgili garanti veremem tabiki ama kiloları 2 kilonun üzerinde ciğer geliştiricide yapıldı küvoze girmezler diye düşünüyorum dedi. Sen bana bakma benim sürecim biraz talihsiz ilerliyor. Senin şuan bir sıkıntın yok çok şükür kötüyü düşünme hiç duracak senin bebişlerDogum musen böyle yazınca ben iyice korktum daha erken değil mi can senin için benm sancılar giriyor çıkıyor covid burun tıkanması falan derken dun gittim doktora tut tutabildigin kadar ama gelmek isterlerse seni yatirmam direk doğuma alirim dedi ben cok korktum kuvez den girerler ama cok kalmazlar dedi oksijen alırlar en fazla kilo takibi yapılır dedi ama biliyor bnm panik olduğumu yani düşün ameliyat bile benm spiral değil genel anestezi olacak kalkar bebeklere bakarım diye adam korkuyor
Hiçbir şeycik olmaz canım merak etme kuvöze girseler bile kısa sürede çıkarlar hayırlısı olsunSelam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Şeker zaten var canım insülin kullanıyorum son günlerde tansiyon da dengesiz ilerliyor arada yüksek.dikkatli ol tansiyona dikkat et dedi sadeceCanım proteini bilmiyorum ama benim şeker çıkmıştı doktorum çok önemsememişti. Doktorun başka bir yorum yapmadı mı ?
Hayırlısı canım inşallah kuvöze girmezler tabiki tek dileğimiz o ama girerlerse de sağlıkları iyi olsun en kısa zamanda çıksınlar dualarımız seninleSelam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
kac cikiyor tansiyonun?neyseki haftan iyi almak gerekirse alabilir artıkŞeker zaten var canım insülin kullanıyorum son günlerde tansiyon da dengesiz ilerliyor arada yüksek.dikkatli ol tansiyona dikkat et dedi sadece
Dün doktor da 12- 8 çıktı iyi dedi akşam evde 11- 7 çıktı Sabah kahvaltıdan sonra ölçtüm 14-9kac cikiyor tansiyonun?neyseki haftan iyi almak gerekirse alabilir artık
Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler inşallahSelam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Bana vurmadı iğne yaa cok korkuyorum banada heran hazır ol dedi ama bilmiyorum bnm solunum sıkıntısı olur doğarsa evde yalnızım gene sancılar kasılmalar çoğaldı ama bnmde burnum tıkalı surekli öksürük de varCanım rahim ağzım düşmüş 4 mm e haftasonunu bile çıkartamayabilirsin dedi. Bebekler ile ilgili garanti veremem tabiki ama kiloları 2 kilonun üzerinde ciğer geliştiricide yapıldı küvoze girmezler diye düşünüyorum dedi. Sen bana bakma benim sürecim biraz talihsiz ilerliyor. Senin şuan bir sıkıntın yok çok şükür kötüyü düşünme hiç duracak senin bebişler
sürekli kontrol edersen onlem alınır ve dayanir insallahDün doktor da 12- 8 çıktı iyi dedi akşam evde 11- 7 çıktı Sabah kahvaltıdan sonra ölçtüm 14-9
33+2 bugün inşallah almak zorunda kalmaz iki hafta daha kalsınlar en az
nidiland başlamıştık onu ihmal etme dedi başın ağrır gözlerinin önünde birşeyler uçar falan mutlaka haber ver dedi şimdilik başım falan ağrımıyor çok şükürsürekli kontrol edersen onlem alınır ve dayanir insallah
Memeyi az ver olayini hic duymadim kuzum doktorun yaklasimi cok tuhaf geldi acikcasi ve doktorun terazisi yanlis belki dogru bile olsa bu bebekler premature normal bebek gibi degerlendirmesi cok acemice geldi bana, ya doktorunu sevmedim ne yalan soyleyeyim kilolari normal benceCanim onu saglik ocagi oyle dedi ama dr terazisi iste 100 ve 130 olctu o yuzden dr kizdi biraz bize az almis premeture daha hizli buyur olmaz dedi kabul etmedi bu yuzden ki o tartiya gore gercekten cocuklar kilo almamis oluyor ben ona uzuldum becerememisim diye yani kadin sunu dedi 15 gunde cocuklar 2600 olmaliydiki meme rahat kavrayip emdigi vucuda gitmeli dedi suan bebislerime bakiyorum biberonda bile cok yoruluyorlarmis hemde asiri nefes nefese yiyip yoruluyorlar ben memede hep dinlenme olur mantigiyla verdim ama sanirim mememden aldigi sutu cekmek icin kullandigindan mideye gidip yarar saglamamis ama bana bu sekilde kuvoz hemsireleri anlatmadi anlatsaydilar mememde cok tutmaz az tutar geri sekilde besler istelinen kiloya gelmelerini saglardim ama ins bundan sonra yapabilir uygulayabilirim ins
Ins canm tsk edermİnşallah en kısa sürede düzene girerde taburcu olursunuz canım
Kuzum insallah kuveze falan gerek kalmaz bak hafta da iyi dr larda ellerinden geleni yapıyormuşİnşallah en kısa sürede düzene girerde taburcu olursunuz canım
hap kullanıldığını duymustum ama ismini cismini bilmiyorum. süren cok uzun degilnidiland başlamıştık onu ihmal etme dedi başın ağrır gözlerinin önünde birşeyler uçar falan mutlaka haber ver dedi şimdilik başım falan ağrımıyor çok şükürdaha alınacak bir önlem varmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?