2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar selam dün kontrolüm vardı benim de doktor doğum öncesi tahlilleri yapalım dedi sonuçlarda idrarda protein kaçağı çıkmış az miktarda doğumun habercisi bu dedi doktorum yanlış hatırlamıyorsam grupta birinde vardı bu durum nasıl ilerlemişti süreci bilgi verebilir mi acaba arkadaşım

Canım proteini bilmiyorum ama benim şeker çıkmıştı doktorum çok önemsememişti. Doktorun başka bir yorum yapmadı mı ?

Selam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Dogum mu sen böyle yazınca ben iyice korktum daha erken değil mi can senin için benm sancılar giriyor çıkıyor covid burun tıkanması falan derken dun gittim doktora tut tutabildigin kadar ama gelmek isterlerse seni yatirmam direk doğuma alirim dedi ben cok korktum kuvez den girerler ama cok kalmazlar dedi oksijen alırlar en fazla kilo takibi yapılır dedi ama biliyor bnm panik olduğumu yani düşün ameliyat bile benm spiral değil genel anestezi olacak kalkar bebeklere bakarım diye adam korkuyor

Canım rahim ağzım düşmüş 4 mm e haftasonunu bile çıkartamayabilirsin dedi. Bebekler ile ilgili garanti veremem tabiki ama kiloları 2 kilonun üzerinde ciğer geliştiricide yapıldı küvoze girmezler diye düşünüyorum dedi. Sen bana bakma benim sürecim biraz talihsiz ilerliyor. Senin şuan bir sıkıntın yok çok şükür kötüyü düşünme hiç duracak senin bebişler

Selam kızlar benimde pazartesi saat 11:00 doğumum olacak inşallah bebeklerim küvoze girmez dualarınıza ihtiyacımız var
Hiçbir şeycik olmaz canım merak etme kuvöze girseler bile kısa sürede çıkarlar hayırlısı olsun Haftan iyi

Bana vurmadı iğne yaa cok korkuyorum banada heran hazır ol dedi ama bilmiyorum bnm solunum sıkıntısı olur doğarsa evde yalnızım gene sancılar kasılmalar çoğaldı ama bnmde burnum tıkalı surekli öksürük de var bence doğunca daha çok rahat edecez ben oyle düşünüyorum

Memeyi az ver olayini hic duymadim kuzum doktorun yaklasimi cok tuhaf geldi acikcasi ve doktorun terazisi yanlis belki dogru bile olsa bu bebekler premature normal bebek gibi degerlendirmesi cok acemice geldi bana, ya doktorunu sevmedim ne yalan soyleyeyim kilolari normal bence

hap kullanıldığını duymustum ama ismini cismini bilmiyorum. süren cok uzun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…