2022 ikiz annesi olacaklar

el ayakta sisme epey var ama üzerine 2 kere idrar bakildi protein kaçağı yok. tansiyon da hic 14 görmedim. 13 tansiyon bile bana fazla geliyor diye düşünüyorum bilim ne der bilmem ama benim normal tansiyonum 10

Anladım canım allah korusun Bana da ameliyattan sonra hareketsiz kalırsın dedi 10 gün kan sulandırıcı iğne verdi her gün eşim vurdu. Hareketsizlik pıhtı yapıyormuş cidden inşallah önemli bir şey değildir

Cd56 nerde yaotirdin hangi bolume gittin acaba ben romatolojiye gittim dahiliye gittim hematolojiye gittim bagisiklik die birsey yok baktigimiz kanlar zaten onlar diyor ozellikle bi tanidik vardi sehir hastanesinde yapmiyoruz demisler eski kadin dogum doktorum cd56 cok kayip yasayanlara bakilir ist falan bakiliyor sadece dedi benim 1 dis gebelik 2 kalp durmasi oldu

anladım epey sıkmış ben biraz daha dayanayim dun aksam boyunca 30-40 dkda bir geldi uykudan da uyandirdi ama 10dk düzenli olmadi hic. simdi ise kasilma yok gecti. aksam yine başlar
Canım benim çok geçmiş olsun doktorun ne diyor bu durumda? Bebekleri almayı düşünmüyor mu acaba? Allah seni ve yavrularını korusun kuzum

Başın sağolsun kuzum, allah sana sabır versin. Biz ne dersek diyelim acını hafifletmeyecek biliyorum ama elden bir şey gelmiyor

Kadın doğum baktı ama kandan değil operasyonla rahminden parca alındı o parçadan bakıldı. Istanbul da bahçeci de yapıldı. Çoğu doktor bilmiyor zaten testi bile

Başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin.. Dilerim en yakın zamanda rabbim kucaginizi doldurur..

Çok tşk ederim canm bilgiler icin insallah en kısa surede saglikla kavusacaksiniz kilolari nasildi kuvez siniri nedir 37den sonra mi kuvezde kalmiyrlar kilo ile ilgili mi ?
Bende alisverislerimi yapmaya basladim hayirlsii ins zamaninda gelirler

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin, ne desek boş.. En kısa zamanda sağlıkla kucağınız dolsun inşallah

Canım benim cok üzüldüm basınız sağolsun biz ne dersek diyelim sen acıyı yaşayansın rabbin güç ve sabır versin size inş hayırlıyla güzel evlatlar nasıp etsinde sizlere kucağın dolsun bunların hepsini unuttursun inş canım

Canım cok geçmiş olsun ınş sorun çıkmadan atlatıp hayırlısıyla doğum yaparsın kuzum ama tansiyona dikkat et bu zamanlarımızda bizde riskli allah korusun bizde sorun oluyor inş sağ saglim bir doguralımda evlatlarımıza kavuşalım inş

Canım nefes alamadım dedin nasıl oluyordu bir hftadır öyleyim cok zor alıyorum valla hafta ilerledikcede insan korkuyor birsey olsa anlamazsam diye evlatlarımız rabbime emanet sağ saglim kavuşalım onlara inş Bebişlerin kilo almasından cok sevindim gözün aydın çabucak toparlanırlar inş

Evet canım benim Gülin Okay
Bende bugün ona randevu aldım. Ya kendi doktoruma çok güveniyorum ama nedense son zamanlarda iletişimde problem yaşıyoruz gibi hissediyorum. Farklı bir doktorla görüşüp öyle karar vermek istedim. Sana bisey soracağım sen mesela acil hastaneye yattım hepsinde Gülin Hanıma ulaşabildin değil mi yönlendirmeleri o yaptı? Hani kimi hastane doktoru telefon numarasını bile paylaşmıyormuş. Sen bir iletişimsizlik yaşadın mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…