2022 ikiz annesi olacaklar

Benim doktorumda 34 diyordu hep bugün bile doğsalar sorun yok sadece küvozde fazla kalırlar dedi. Ciğer geliştirici bir doz dün akşam yapılmıştı bu akşam ikinci doz yapılacakmış.
Her sey yolunda. Ciğer geliştirici de yapıldı hiç korkma. Endişelenecek birşey yok. Güzel güzel dinlen 🙏🙏

selam kızlar bugün doktorum kan sulandirici başlayacaktı. gitmisken nstye de soktu nihayet yasadigim sancilari orada da gördüm. sancıdan bagimsiz olarak ciger gelistirici vurdu. proluton ve progestani pihtilasma olur diye kesti. kan sulandirici recete etti ama eczanede bulamadık

Aynen kuzum benim inş bol bol dinlenmeyle ve yapılan tedavinle 37 yi rahatlıkla görürsün inş cok şükür sancın yok dr güzel konuşmuş masallah 🧿 rahim agzında ikiz gebelikte oluyor bence o dikkat edilince sorun olmuyor inş güzel haftalarda güzel doğumlar yapacaksın canım 🤲🏻🤲🏻🥰
Amin inşallah kuzum 🙏🏻🙏🏻

selam kızlar bugün doktorum kan sulandirici başlayacaktı. gitmisken nstye de soktu nihayet yasadigim sancilari orada da gördüm. sancıdan bagimsiz olarak ciger gelistirici vurdu. proluton ve progestani pihtilasma olur diye kesti. kan sulandirici recete etti ama eczanede bulamadık
Canım çok geçmiş olsun. Kaç çıktı sancın ?

2 tane 100 vardi ama evde cok daha uzun sureli ve agrili yasiyorum normalde. nstde yasadigim hafifti bence cesitleri var ise eger. doktor sanciyla ilgili hicbisey soylemedi bana daha çok pihtilasma üstüne konustuk
Benim doktorum 40 üzeri sancı demek tedbir almak lazım diyordu. Herhangi bir ilaç kullanıyor musun sancı için

Oksapar mı ? Koronada da kullanılıyor oksapar. Başka eczanelere bakın ya da arayın önce.

Kizlar İstanbul baskent universitesi hastanesine giden var mi? Yenidogan yogunbakimlari 3. Basamakmis. Gidip görüşmeyi dusunuyorum. Tavsiye eder misiniz?

2 tane 100 vardi ama evde cok daha uzun sureli ve agrili yasiyorum normalde. nstde yasadigim hafifti bence cesitleri var ise eger. doktor sanciyla ilgili hicbisey soylemedi bana daha çok pihtilasma üstüne konustuk
Canım 100 çok değil mi ama benim öyle çıkınca baya kötü olmuştum ertesi güne kadar geciktirmek ve bu arada ciğer geliştirici yapmak için nidicard kullanmaya devam ettim sana o tarz bi ilaç verdi mi sancıları azaltmak için? Bir de ecopirin içme dedi her an doğum olabilir diye kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar aslında sen yeni mi başlayacasın tam doğuma yakın? Gerçi dünkü yaşadıklarını pıhtı diye yorumlamıştı ondan verdi heralde

hayir sanciyla ilgili hiçbir sey kullanmıyorum belki senin daha düzenlidir. kac dakikada bir oluyor? ben sadece proluton progestan magnezyum gibi seyler kullandim
Benim sancım kasılmam yok ama sancıyı durdurmak için ilaç başlanması gerek diye biliyorum. Belkide seninde rahim uzunluğun iyi diye üzerine düşmemiştir doktorun

Canım 100 çok değil mi ama benim öyle çıkınca baya kötü olmuştum ertesi güne kadar geciktirmek ve bu arada ciğer geliştirici yapmak için nidicard kullanmaya devam ettim sana o tarz bi ilaç verdi mi sancıları azaltmak için? Bir de ecopirin içme dedi her an doğum olabilir diye kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar aslında sen yeni mi başlayacasın tam doğuma yakın? Gerçi dünkü yaşadıklarını pıhtı diye yorumlamıştı ondan verdi heralde
yaşadığım sanci çok acikcasi nefesim kesiliyor o kadar asagiyi zorluyor ki idrar kaciracak gibi oluyorum karnim iki yana ayriliyor zaten. ben bayadir yaşıyorum bunu da nstde rastlamamisti hic. son birkac gündür saatte bir 30 dkda bir gibi olmaya basladi ama yine düzenli degil sizden farkı bu olabilir.
evet doguma bir iki hafta kala kan sulandirici baslatiyor korktuk çünkü pihti disinda hicbir sey gelmiyor akla. yarin norolojiye de gidicem

Benim doktorum pıhtılaşma ilacıyla kan sulandırıcının farklı olduğunu her an doğum olması ihtimaline karşı koraspin ecopirin vb. Asla kullanma ama oksapar ı da asla aksatma dedi.

Benim sancım kasılmam yok ama sancıyı durdurmak için ilaç başlanması gerek diye biliyorum. Belkide seninde rahim uzunluğun iyi diye üzerine düşmemiştir doktorun
bugun rahim uzunluguna bakmadi kuzum artik onemli degil yapcak bisey yok diyor. en son hunileşme ile birlikte 20 mmdi. doktor yorumlari farkli sizinkiler daha garantici ilerliyorlar. endol nidicard gibi ilaçlardan hic bahsetmedi bile kullandirmiyor olabilir.

yaşadığım sanci çok acikcasi nefesim kesiliyor o kadar asagiyi zorluyor ki idrar kaciracak gibi oluyorum karnim iki yana ayriliyor zaten. ben bayadir yaşıyorum bunu da nstde rastlamamisti hic. son birkac gündür saatte bir 30 dkda bir gibi olmaya basladi ama yine düzenli degil sizden farkı bu olabilir.
evet doguma bir iki hafta kala kan sulandirici baslatiyor korktuk çünkü pihti disinda hicbir sey gelmiyor akla. yarin norolojiye de gidicem
Anladım canım evet maatt’ın dediği gibi olabilir pıhtılaşma ilacıyla kan sulandırıcı aynı değil demek ki ecopirin kan sulandırıcı ben onu direnç olan damarda akış artsın diye içiyordum ondan içme dedi demek ki. Ama nidicard veya türevi bir şey vermemesine şaşırdım bir bildiği vardır illa ki ☺️
Benim doktorum pıhtılaşma ilacıyla kan sulandırıcının farklı olduğunu her an doğum olması ihtimaline karşı koraspin ecopirin vb. Asla kullanma ama oksapar ı da asla aksatma dedi.
Evet canım mantıklı geldi dediğin 👍🏻 Ecopirin içiyordum o damarlardaki direnç için kan sulandırıcıydı bıraktırdı demek ki ameliyattan sonra da oksapar verdi 10 gün eşim vurdu bu da pıhtılaşma içindi sanırım hareketsizlikten pıhtı olmasın diye yine yeni bir şey öğrendim 😬

Back