- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.401
Oyle haklısın ki kuzum çarşamba konuşcam tekrarŞimdi haftan çok uygun canım yapıyorsa yaptırbaksana başımıza gelmeyen kalmadı. Korkuyoruz artık Her şeyden.
Rabbim yardimcin olsunKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Kuzum şekeri yükseltir meyve olarak yesen daha iyiKizlar gunde 1 bardak portakal suyu içiyorum internetten baktım zararlı diyor bu konuda fikri olan var mı
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Canim simdi neyi bekliyorlar sancin cok mu durduralamiyor mu ? Yoksa pessar cikti diyemi bekliyorlar rabbim yardimcin olsun ins hayirlisiyla sende bebislerinde sag saglik hastaneden cikarsin canim benim duamiz sizlerle birlikteKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Kuzum benim gecmis olsun ayni zamanda gozun aydin olsun ins hayirlisiyla hepiniz iyi olup o hastaneden saglikla cikin ins canimKızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Canım benim gelmiş geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah . Nasıl bebeklerin durumu ?Kızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Canım çok geçmiş olsun bebişlerden ayrı kalmak zor biliyorum ama çok güzel bakıyorlarlar hemen büyürler kavuşursunuz inşallahhKızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Çok geçmiş olsun inşallah saglıkla ve en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hayırlı olsun aynı zamanda.Kızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Geçmiş olsun canm rabbim tez zmnda kavuştursun inşallahKızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Allahım güç kuvvet versin inşallah.Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Rabbim yardımcın olsun dualarımız sizinleKızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
allah hayirlisi ile kavusmanizi nasip etsin, tum sıkntilari unuttursunKızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Kuzum geceden beri girip girip baktim ne durumdasiniz diye ne diyeyim bilemedim rabbim sabrini ve gucunu artirsin ins yerini oyle guzel doldursunki hepsini unuttursun sana cok zor biliyorum aglamamak icin hic tutma kendini birgun hepsi geride kalacak ve allahim en guzel sekilde sana evlatlar nasip edecek sende benim duamdasin canim benim allaha emanat ol hepGunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum
Allah sabir versin, ilk mesajindan beri burada bir kardesin gibi bekliyorum iyi haberini...Gunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum
Kuzum benimGunaydın kızlar
Acını anlamamız mümkün değil, ne söylesek boş gelecek sana biliyorum. Çok üzgünüm.. Allahım sana sabırlar versin, tez zamanda doldursun kucağını..Gunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?