2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar, pessar cıkarıldı, cok asırı sancım ve kanamam oldu, nasip deılmıs, dogumu beklıcez..hazırlık yapılıyor sımdı
Canim simdi neyi bekliyorlar sancin cok mu durduralamiyor mu ? Yoksa pessar cikti diyemi bekliyorlar rabbim yardimcin olsun ins hayirlisiyla sende bebislerinde sag saglik hastaneden cikarsin canim benim duamiz sizlerle birlikte

Kızlar sancılarım arttığı için acil doğuma alındım beni odaya aldılar ama bebişlerim kuvozde
Canım çok geçmiş olsun bebişlerden ayrı kalmak zor biliyorum ama çok güzel bakıyorlarlar hemen büyürler kavuşursunuz inşallahh allah sağlıklı uzun mutlu analı babalı ömürler versin kiloları nasılmış?

Gunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum

Kuzum geceden beri girip girip baktim ne durumdasiniz diye ne diyeyim bilemedim rabbim sabrini ve gucunu artirsin ins yerini oyle guzel doldursunki hepsini unuttursun sana cok zor biliyorum aglamamak icin hic tutma kendini birgun hepsi geride kalacak ve allahim en guzel sekilde sana evlatlar nasip edecek sende benim duamdasin canim benim allaha emanat ol hep

Allah sabir versin, ilk mesajindan beri burada bir kardesin gibi bekliyorum iyi haberini...
Allah sevkat ve rahmetiyle kusatsin, evlatla riziklandirsin seni, melek de olsalar bugun anne oldun, ecrinin mukafati olacaktir.

Kuzum benim Rabbim dayanma gücü versin inşallah o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim çok sevmiş onları MELEK olmuşlar. Ne söylesem ne söylesek boş. içindeki ateşi söndüremeyiz. Ama bir şekilde Rabbim sabrını verecek buna inan

Acını anlamamız mümkün değil, ne söylesek boş gelecek sana biliyorum. Çok üzgünüm.. Allahım sana sabırlar versin, tez zamanda doldursun kucağını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…