2022 ikiz annesi olacaklar

Gunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum 😔
Canım seni okadar iyi anlıyorum ki 2 sene önce aynı acıyı bende yaşamıştım Allahım sana sabırların en büyüğünü versin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah 😞

Gunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum 😔
Allahım sana güç kuvvet versin 😔 bir daha bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hayırlısıyla vakti geldiğinde kucağını doldursun..

Gunaydın kızlar
Ne desek ne söylesek acını hafifletmez biliyorum. Allah sabır versin em kısa sürede acını dindirip yerini doldursun. Dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻

Gunaydın kızlar
Çok üzgünüm canım, sözün bittiği yer ne desek ne söylesek boş Allah sana dayanma gücü versin, sabır versin inşallah 🤲🙏🏻

Gunaydın kızlar
Ne desek boş Allah sabır versin. Benimde bir cennette bekleyenim var. Sizinde tez zamanda sağlıklıca kucağınızı Rabbim tekrar doldursun inşallah.

Allahım en büyük sabırları versin sana da eşine de inşallah Sohrab Sohrab .
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin her isteyene inşallah.

Canım çok geçmiş olsun bebişlerden ayrı kalmak zor biliyorum ama çok güzel bakıyorlarlar hemen büyürler kavuşursunuz inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙 allah sağlıklı uzun mutlu analı babalı ömürler versin 🤗🤲🏻 kiloları nasılmış?
Çok sağol canım inşallah hemencecik büyüsünler. Amin inşallah. Oğlum 1650 kızım 1360 gelmiş. Çok minikler. Sendeki durum gibi kızımda strese girmiş kaka yapmış. Doktor bu iyi bişey ciğeri çabuk gelişir dedi

Teşekkür ederim canım. İyiyiz çok şükür canım minicikler kuvözdeler. Az önce gördüm çok şükür.
Oyyy kuzucuklar sağlıkları iyi olsunda o kadar hızlı büyüyecekler ki inanamazsın. En kısa sürede kucağına alıp evinize gittiğiniz günleride göreceğiz inşallah 🙏🏻

Çok sağol canım inşallah hemencecik büyüsünler. Amin inşallah. Oğlum 1650 kızım 1360 gelmiş. Çok minikler. Sendeki durum gibi kızımda strese girmiş kaka yapmış. Doktor bu iyi bişey ciğeri çabuk gelişir dedi
Maşşallah canım kiloları falan iyi inşallah hemencik toparlarlar 🤲🏻💙 Evet canım bak bizim de minik olan daha çabuk toparladı anne sütüne daha önce geçti. Minikler daha fena oluyor diyorlar hep canlarım benim allah uzun ömürler versin sağlıklı mutlu 🤲🏻 Görebiliyor olman da çok güzelmiş ben doğumda gördüm sadece foto ve videolardan seviyoruz sağlıkla çıksınlar da 🤷🏼‍♀️ Sen nasılsın spinal yaptılarsa baş boyun ağrısı oldu bende düz yatıp sade nescafe içmek iyi geliyormuş haberin olsun

Back