2022 ikiz annesi olacaklar

bana ikiz bebek fotosu videosu bile gostermemeye çalışıyorlar heveslenirim diye zaten hormonlarim tavan kalp kırmaya cok yakınım.

Ben diyodum ki aslaaa ozlemem cok zordu hamileligim ama ozleniyor inan ki 😂
Amin canim hepinizin duacisiyim bir bir guzel haberleriniz alalim insallah.
Evet teyzesi surunuyolar cok sukur iyiler bol bol yaramazlik yapiyolar 🙈
Zor geçtiğinden özlemem diyorum ama tabikide bilemem cok haklısın canım ☺️ Aminnn canım benim cok teşekkür ederiz sağolasın gerçekten çok faydan var bize 🥰💚 oyyy masallah onlara 🧿 yeriz biz onları sağlıkla büyüsünler inş annesi 🤲🏻🥰

annemle tartıştım bana sürekli Allah alir Allah verir her sey yaşanabilir diyor tek bebek de ölebilir ikisi de demeye getiriyor. sen bunu normal bir hamileye soyluyor musun ki bana sürekli bundan bahsedip moralimi bozuyosun dedim. elbette Allah alir verir ama simdi bunu bana soylemenin manası ne yani. sadece mod düşürüyor cok sevinme kendini tut diyor. boyle düşüncesizlik olur mu. Allah korusun başıma gelse haa zaten kendimi hazirlamistim deyip daha mi az uzulcem sanki
Ay ne alaka allah korusun böyle şeyleri düşünme sen haftan çok iyi canım kiloları da gayet iyiymiş bugün bile doğursan artık bir sürü imkan var bebişlere güzel bakıyorlar 🤦🏼‍♀️ Çok sevinecez tabii ki evlat bu hem de 2 tane binlerce kez şükür 🙏🏻💙

Ay ne alaka allah korusun böyle şeyleri düşünme sen haftan çok iyi canım kiloları da gayet iyiymiş bugün bile doğursan artık bir sürü imkan var bebişlere güzel bakıyorlar 🤦🏼‍♀️ Çok sevinecez tabii ki evlat bu hem de 2 tane binlerce kez şükür 🙏🏻💙
işte karninda veya dogumda bisey olur demeye getiriyor ama tek bebeklilerde de ayni risk var onlara söylenmiyor hatta kimsenin aklına gelmiyor. destek olmak daha güzel ve kolayken bunu seçiyoruz halk olarak.

Inşallah kuzum savaş veriyoruz resmen 😂

Benimde şu an 26+4 ve 2 haftadır asla dönmediler. Inşallah kısaltmalar rahim ağzını. Ağrı ve baskı çok fazla. Doktor hala sürekli yat falan demiyor ama ben korktum biraz daha dikkatli olacağım. Yatmaya başladım. Inşallah bende senin haftalarını görürüm 🤲🏻 ekstra önerebileceğin bisey olur mu dinlenmek dışında
Anladım kuzum benim haftalarımda dönmüşler ama inş kısalma olmaz suan rahim ağzın iydir diye demiyor dr ama kesinlikle kendini yorma ve yere birseyin düşünce alma kalsın dinlen olabildiğince uzanınca ayağının altına bir yastık koy uzan bebekler genede baskı yapmasın vajınana bide gerçekten bol su en iyi rahatlatan şey o kuzum benim inş hiç biri olmaz rahat geçirirsin benim haftalarıma hatta daha ileri haftalara gidersin kafana sakın takma ve stres yapma en önemlisi bu inş güzel haftalarda doğum olacak 🤲🏻🥰

Zor geçtiğinden özlemem diyorum ama tabikide bilemem cok haklısın canım ☺️ Aminnn canım benim cok teşekkür ederiz sağolasın gerçekten çok faydan var bize 🥰💚 oyyy masallah onlara 🧿 yeriz biz onları sağlıkla büyüsünler inş annesi 🤲🏻🥰
Ne demek kuzum elimden geldigince tecrubelerimi aktariyorum 🤗 amin amin hepimizin kuzulari insallah 🙏😊

Çok uzucu
Rahim ağzında polip oluşmuş o sebep olmuş olabilir dedi. Önce normal kanama oldu hatta evde kan boşaldı resmen. Az önce kanlı sümüksü birşeyler geldi. Silerken peçete ile tutup çektikçe geldi o şey. Akıntıdan kaynaklanmış o dedi ama bilmiyorum görünce korktum resmen. Sancım çok sıktı sabah. 17 mm rahim ağzı uzunluğu. 28. Haftada 30 mm ölçmüştü
Çok geçmiş olsun, o kanamayi görünce yaşanılan korkuyu hepimiz biliriz, bir de gece vakti insan daha çok korkar. her şey kontrol altına alininca sakinleştirsiniz inşallah. En azından rahim ici polip değilmiş ya da plesantalarin rahme bağlandığı yerden gelmemiş kan çok şükür. Ne acı veriyordur şimdi o polipler size. Allahtan 30. haftaniza girmişsiniz.

işte karninda veya dogumda bisey olur demeye getiriyor ama tek bebeklilerde de ayni risk var onlara söylenmiyor hatta kimsenin aklına gelmiyor. destek olmak daha güzel ve kolayken bunu seçiyoruz halk olarak.
Annene cok kizdim suan 😔 haftan o kadar guzel ki tek bebek ikiz besiz hic farketemez ayrica ekstra bir eksi tarafi yok ki ikizin 😳

Canım benim dr öyle konuşuryor genelde olurda Ümit verip olmazsa suçlu ben olmayayım diye ama emin ol 28. Haftayı tamamlayıp üstüne gene hafta ekleyeceksin kuzum benden de hiç umut yoktu ben ilk 25 de yattım 13 mm pessar takmayı deneyeceğiz dediler ve açık açık suan doğum yapsan yasama şansları az dediler cok şükür 17mm oldu çıkardılar bir haftan sonra tekrar 13mm oldu yattım 2 hafta hemde ve sancılarım o kadar çok fazlaydık 12 saat bir yemek yedirdiler her an sezeryan olabilir dıye cok sukur bak çıktık suan rahım ağzım kaç bilmiyorum dr ölçmüyor stres olmayayım dıye bence rabbim yeterki nasıp etsin istesin neler oluyor bende ağladım o zamanlar ama sonra bol bol dua ettim sende Allah’a sığın ve korkma güzel güzel dünyaya gelecekler annesi sen bunların hepsini unutacaksın geride kalacak onları büyütme telasına gireceğiz inş ben inanıyorum kuzum benim 🤲🏻🥰💚
Ahh ahh kuzum neymıs bu rahım agzı ya, yemın edıyorum son ıkı haftadır kafama takılan bu sadece.. O kadar kanama leke yasadım, orda yasadıgım stres bunun yanında bir hıc.. Insallah kus gıbı hafıfleriz bizde bebeklerimiz saglıkla dogarlar..

Size bişey anlatayım ben dun çok aglayınca hemsıre yan odada yatan hastayı anlattı sukur et haline dedı, bebeklerın senınle dedı..
Kadın sezeryan sırasında kalp krizi gecırıyor, yarım saat kalp masajı yapılıyor, sol taraf tamamen felç olmus, 8 gun sonra ilk kez hareket edebiliyor, bebegıni daha yeni gorebılmıs.. Kadın ölümden dönmüş resmen.. Allah yardımcısı olsun

Ahh ahh kuzum neymıs bu rahım agzı ya, yemın edıyorum son ıkı haftadır kafama takılan bu sadece.. O kadar kanama leke yasadım, orda yasadıgım stres bunun yanında bir hıc.. Insallah kus gıbı hafıfleriz bizde bebeklerimiz saglıkla dogarlar..

Size bişey anlatayım ben dun çok aglayınca hemsıre yan odada yatan hastayı anlattı sukur et haline dedı, bebeklerın senınle dedı..
Kadın sezeryan sırasında kalp krizi gecırıyor, yarım saat kalp masajı yapılıyor, sol taraf tamamen felç olmus, 8 gun sonra ilk kez hareket edebiliyor, bebegıni daha yeni gorebılmıs.. Kadın ölümden dönmüş resmen.. Allah yardımcısı olsun
Malasef bize biraz sorun oldu rahim ağzı ama öyle yada böyle idare edip hafta tamamlıyoruz rabbime şükür sende tamamlayacaksın hiç merak etme canım benim 🤲🏻🥰 ne durumda olan insanlar var kuzum ya gene bilmiyoruz ister istemez kendi halimizdeyiz hamilelik cok başka görmemizi de engelliyor rabbim tüm hamile kadınların annelerin yardımcısı olsun evlatlarına kavuşup sağ sağlım birlikte güzel ömürleri olsun inş içinde bizlerinde inş 🤲🏻🤲🏻

kontrolum iyiydi cok şükür. ne hikmetse evdeki kasilmalar ve bebeklerin hareketsizligi muayenehaneye girince duzeliveriyor. dolayısıyla doktor nstde bi sıkıntı görmüyor. bebekler iyi şükür kilo alimlari azcik azalmis ama beklenen bisey zaten artik onemli olan organ gelisimi, hafta tamamlanmasi. 2 kga yaklasmislar. ölçümlerim artik net degil dedi dr. rahim ağzınin kac olduğunu soylemedi eh tutuyor buna sukredelim takılmayalim dedi. ekrandan gordugum kadarıyla 2 cm civari yine ama kapalı değil artik arasında boşluk vardi boydan boya. bu saatten sonra sancın olursa durdurmam doguma alirim dedi. sezaryenli olmamin etkisi büyük. en ufak seyde beni ara dedi. bebekler az hareket ediyor dediğim için kontroller haftada bir artık. sezaryende tuplerimi de baglatacagim konuştuk. dogum başlamazsa 14 subatta alacak
Gözun aydın canım benim masallah güzel haberlerle dönmüşsün dr sanırım 37 haftaya göz dikmiş hayırlısıyla ıns gidersin canım 🤲🏻🥰 annende bence üzüldüğünden sana teselli vereceğim derken anlamadan o kelimeleri kullanmıştır sen hiç üzülüp strese girme bunlarda herseye geride kalacak ıns 🤲🏻

1 hafta oldu benim, ama hala pozitifim karantinam devam ediyor o nedenle. Bir ara kötüydüm ama 2 gün sürüp geçti şükür ki. 19 haftadayız. Bu hafta aylık kontrole gidecektim, o da kaldı . Napalım sağlık olsun. Çok fazla var gebe geçiren son zamanlarda. Doktorum da rahatlattı beni endişelenmemem için telefonda . Siz de sıkmayın o yüzden canınızı. Geçecek inşallah ☺️
Ben de pazartesi günü tekrar test vericem negatif çıkar inşallah 🙏 benim de kötü halim 2 gün sürdü şimdi iyiyim. Çok şükür. Benim doğum yakın ondan da korktum. Ama iyiyim bu günlerde. Aşınız var mıydı?

Malasef bize biraz sorun oldu rahim ağzı ama öyle yada böyle idare edip hafta tamamlıyoruz rabbime şükür sende tamamlayacaksın hiç merak etme canım benim 🤲🏻🥰 ne durumda olan insanlar var kuzum ya gene bilmiyoruz ister istemez kendi halimizdeyiz hamilelik cok başka görmemizi de engelliyor rabbim tüm hamile kadınların annelerin yardımcısı olsun evlatlarına kavuşup sağ sağlım birlikte güzel ömürleri olsun inş içinde bizlerinde inş 🤲🏻🤲🏻
Oyle gercekten, beterin beteri var, Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ❤️🤲🏻

Gözun aydın canım benim masallah güzel haberlerle dönmüşsün dr sanırım 37 haftaya göz dikmiş hayırlısıyla ıns gidersin canım 🤲🏻🥰 annende bence üzüldüğünden sana teselli vereceğim derken anlamadan o kelimeleri kullanmıştır sen hiç üzülüp strese girme bunlarda herseye geride kalacak ıns 🤲🏻
sagol canim saglikla hayirli vakitte dogururuz insallah. anneme üzülmüyorum onunla sorunlarim derin ve büyük. bende sinir yapıyor daha cok

Hepinize teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Geceye göre bir miktar azaldı kanamam.
Güzel haberleri bekliyoruz inşallah
Ben de pazartesi günü tekrar test vericem negatif çıkar inşallah 🙏 benim de kötü halim 2 gün sürdü şimdi iyiyim. Çok şükür. Benim doğum yakın ondan da korktum. Ama iyiyim bu günlerde. Aşınız var mıydı?
Hamileliktekini bu hafta yaptıracaktım, nasip olmadı. Ama gebelik öncesinden aşılıydım. İnşallah negatif çıkar, çıkmazsa da sıkmayın canınızı, bebişler antikorlu doğacak diye kendimi motive ediyorum ben de😅

iyi gidiyorsun ama belli olmaz bir anda hastaneye koşmaya başladı çoğu kişi. Hafta ilerledikçe bebekler sağlıklı bile olsa doğum yapma riskimiz artıyor. Zaten vurduracagin o dozlar 34 e kadar acil bir durum olsa bebeklerinin ciğerlerini korur, vicdan yapmazsin. 34 e kadar baktın sapasaglamsin doğum da yapmadin, o ilacın başka bir zararı olmaz vücuduna ya da bebeklere zaten. Bana 4doz 2gun vurmuslardi, 4doz ağır gelmişti. Ama 1-2 doz hafif gelir, vücudun ters tepki vermez. Senin doktorun ciğer geliştirici iğne yapmaya çok hevesliydi zaten. Doktorun tavsiye etmemiş olsa böyle rahat bence yaptır diyemezdim.
Hevesliydi kuzum ama iste smdi de yapmayalım diyor inan anlamadim

Back