- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
- #7.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bebişlerin tam olarak nasil tedavi aliyorlar entube mi veya başka sekilde mi nefes aliyorlar? beslenmeleri de anne sutune gectiklerine göre damardan değil artik. sanirim bir sonraki adim senin emzirmen olacakMaşşallah canım kiloları falan iyi inşallah hemencik toparlarlarEvet canım bak bizim de minik olan daha çabuk toparladı anne sütüne daha önce geçti. Minikler daha fena oluyor diyorlar hep canlarım benim allah uzun ömürler versin sağlıklı mutlu
Görebiliyor olman da çok güzelmiş ben doğumda gördüm sadece foto ve videolardan seviyoruz sağlıkla çıksınlar da
Sen nasılsın spinal yaptılarsa baş boyun ağrısı oldu bende düz yatıp sade nescafe içmek iyi geliyormuş haberin olsun
Canım çok şükür hiç entübe olmadılarcanim bebişlerin tam olarak nasil tedavi aliyorlar entube mi veya başka sekilde mi nefes aliyorlar? beslenmeleri de anne sutune gectiklerine göre damardan değil artik. sanirim bir sonraki adim senin emzirmen olacak
Allah sabır versin canm gerçekten dayanmak çok zorGunaydın kızlar
Gece 2 bucukta normal dogum yaptım, 9 saat kadar dogum sancısı cektım, su gelmedi, keseyi doktor deldı mecburen..
İki bebeğim de MELEK oldu.. Dualarınızı esırgemedınız, hepinizden Rabbım razı olsun, saglıcakla kucagınıza alın benım yerime de öpün kolayın olur mu, nasıl toparlanırım nasıl dayanırım bılmıyorum![]()
yaa cok iyi masallah masallah neredeyse sadece vakit geçiriyorlar orada gibi bisey. kisa surede sana teslim edecekler bence bir bucuk ay kalmazlarCanım çok şükür hiç entübe olmadılarCiğer geliştiriciyi bir gün önceden 2+2 4 doz hızlandırılmış vurmuşlardı. Bir de beyin koruyucu magnezyum serumu yaptılar bana doğumdan önce. Onlar işe yaradı sanırım. Böyle kuvözün içinde oksijen veren kubbe gibi birşeyin içinde duruyordu kafaları kendileri solunum yapıyordu ama onu da çıkardılar sonra. 3 gün falan damardan beslendiler bu arada antibiyotik verdiler sonra yavaş yavaş anne sütü denemeleri başladı 32 haftayı doldurmalarını beklediler sanırım tam bilemiyorum. Bağırsakları kaldırmayabiliyormuş. Oğlan anne sütünü kabul etti kız biraz kusmuştu onu da sonradan başlattılar. 2-3 gündür ona da veriyorlar. Önce kilo kaybı oluyor 100-200 gram verdiler o ödem falan gidiyormuş. Yavaştan kilo almaya başladılar şimdi. Oğlan biraz sarılık oldu ona da ışık tedavisi yapıyorlardı. Bir de bu arada sürekli kan değerleri falan takip edildi. Organlar ve beyine bakıldı radyolojide. Bazen beyin kanaması oluyormuş allah korusun. Gerçi yenidoğan hemşiresi tanıdığımız var sorduk olsa bile bebeklerin hücre yenilenmesi çok hızlı olduğu için onu bile çözüyorlarmış. Çok şükür bizde problem çıkmadı
Oğlanın bir böbrek kanalı genişti o biraz küçülmüş. İnşallah tamamen geçer. Süreç bu şekildeydi canım
![]()
İnşallahhh kuzum yayaa cok iyi masallah masallah neredeyse sadece vakit geçiriyorlar orada gibi bisey. kisa surede sana teslim edecekler bence bir bucuk ay kalmazlar
Sağolasın canım amin inşallah. 30+0 da doğdular canımCanım gözün aydın en kısa zamanda kavuş miniklerine inşallahKaç haftalık doğmuş oldular minnoşlar
Her gün saat ikide anne görebiliyor. Baba ayda bir. Epiduralle yaptım ama ameliyat yeri dışında bir ağrım yok çok şükür canım. Yenidoğan yoğun bakımındakiler kafein alma dedi bol su tüket dediMaşşallah canım kiloları falan iyi inşallah hemencik toparlarlarEvet canım bak bizim de minik olan daha çabuk toparladı anne sütüne daha önce geçti. Minikler daha fena oluyor diyorlar hep canlarım benim allah uzun ömürler versin sağlıklı mutlu
Görebiliyor olman da çok güzelmiş ben doğumda gördüm sadece foto ve videolardan seviyoruz sağlıkla çıksınlar da
Sen nasılsın spinal yaptılarsa baş boyun ağrısı oldu bende düz yatıp sade nescafe içmek iyi geliyormuş haberin olsun
Epidural farklı oluyormuş canım evet onda olmayabilir. Çok geçmiş olsun geçecek inşallah ameliyat yerin deHer gün saat ikide anne görebiliyor. Baba ayda bir. Epiduralle yaptım ama ameliyat yeri dışında bir ağrım yok çok şükür canım. Yenidoğan yoğun bakımındakiler kafein alma dedi bol su tüket dedi
Canım ben progestanı hiç bırakmadım hatta hep günde 1 taneydi son 1 ay 2’ye çıkarmıştık ve vajinal kullanmıştım. Kasılmalar için de nidicard kullandım. Benim doğumun sebebi direkt rahim ağzı kısalığı değildi rahim damarlarındaki direnç kaynaklı bebeklerden birinin gelişimi geriydi yoksa daha tutardık bebişleri. Herkesin durumu farklı oluyor her şey olacağına varıyor maalesefDoğum yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun bebişlerine kavuşurlar inşallah bir an önce... çocukları melek olanlara da rabbim sabır versingrubumuza bu ara bir şey oldu ama ikiz gebelik zaten böyle bir şey doktorum yüzde 60 erken doğum oluyor dedi bir sorun görmese bile asla net konuşmuyor şimdi sebebini daha iyi anlıyorum... erken doğum yapan arkadaşlar pruluton progestan kullanıyor muydunuz doktorum kullan diyor ama ben bırakmış durumdayımn
Neden bıraktın doktorun kullan denmesine rağmen. Progestanı fitil olarak kullanıyorum ben kısalma açılma yok. Hiç-bir sebep yokkken kullanıyorum. Nolur ilaçları bırakmayın bu kadar geldik ne olacak doğuma kadar kullansak. Önlem önlemdir.işe yararsa yarar vücudun ihtiyacı yoksa da etkisiz olur bunda ne var?Doğum yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun bebişlerine kavuşurlar inşallah bir an önce... çocukları melek olanlara da rabbim sabır versingrubumuza bu ara bir şey oldu ama ikiz gebelik zaten böyle bir şey doktorum yüzde 60 erken doğum oluyor dedi bir sorun görmese bile asla net konuşmuyor şimdi sebebini daha iyi anlıyorum... erken doğum yapan arkadaşlar pruluton progestan kullanıyor muydunuz doktorum kullan diyor ama ben bırakmış durumdayımn
Progestanın kokusu çok rahatsız ediyor canımNeden bıraktın doktorun kullan denmesine rağmen. Progestanı fitil olarak kullanıyorum ben kısalma açılma yok. Hiç-bir sebep yokkken kullanıyorum. Nolur ilaçları bırakmayın bu kadar geldik ne olacak doğuma kadar kullansak. Önlem önlemdir.işe yararsa yarar vücudun ihtiyacı yoksa da etkisiz olur bunda ne var?
Kramp girdiği an kendine doğru çek düzelir canım hemen. benim de oluyor arada birKızlar benim ayaklarıma gece uyurken kramp giriyor magnezyum kullanmama rağmen erken doğuma sebep olurmu kramplar ?Benim gibi kramp yaşayan varmı
Fitil olarak kullan. Valla böyle yalvarasım geliyor. Baksana neler oluyor. Çok korkuyorum ben kimse üzülmesin istiyorum. Pruluton da vurul haftada ya da kontrole gittikçe mesela. Ben günde iki defa fitil olarak kullanıyorum progestanı.Progestanın kokusu çok rahatsız ediyor canımartık kullanırım haklısın valla
Deniyim canım Gece olduğu için uykumda ağır korkuyorum bebeklere birşey olucak diyeKramp girdiği an kendine doğru çek düzelir canım hemen. benim de oluyor arada bir