- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.761
Dıkkat edeyım bundan sonra, valla 1 ay sonra o da ölcülucekr, benım keselere ilk emre bey bakmıstı. Bilgileri alırken sormustu, İnsülin direnci var dıyınce, gebelık sekerını daha erken ölcebiliriz demıstı, pazartesi detaylı var Nihal hocaya sorucam bakalım, dediklerine de dıkkat edeyim, tesekkur ederım canımCanim bence dikkat et ama ben soyle anladim sekerden onemli olan bebekelerin sulari fazla cikmasin onun disinda bide tokluk seviyen 160 gecmemeli sende simdiden azar azar dikkat ve bence en onemlisi tatlimi yedin veya meyve hemen pesine sut ayran veya yogur ye ben hastanedeyken gunde 5 veya 6 kez olcuyorlardi meyve geliyorduysa mutlaka yanina bu dediklerim geliyordu onlar sekerin kana hizli karismasi yukselmesinj engelliyormus diyetisyenimde diyordu bana hep tamamen tatlidan uzak dur demiyor ama yapiyorsan boyle yap diyordu hafta da bir veya iki den yas pasta veya serbetli yemen birsey olmaz derdi sadece gene yediginde bir tabak olsum derdi boyle dikkat edersen bence allahin izniyle birsey olmaz kuzum
Benımkıler sımdı ye kadar hep gununde cıkmıstı, bazen 1 2 gun one gectıklerı olmustu, yarıs halinde.. Suları da ıyı demıstı, pazartesi detaylıda ıyıce netlesır sanırım.. 20 haftalık oldum 8 kilo aldım, herkes 1 2 kilo dıyor, korktum vallaCanımm bu şeker işi hiç belli olmuyor inan... bence dikkat et tam buğday ekmeği tüketebilirsin makarna pirinç pilavı ve şekerden uzak dur.. meyve de azaltabilirsin :) benim şekerim çıkmadan önce de doktorum hep söylerdi istisnasız her kontrolde yeme dedi ama ben yedim de yedim sonuç gebelik şekeri... bebekler 15 gün ilerde ben de 15 kilo almıştım dikkat ettiğimden beridir 14 e düştü öyle işte
Önden giden ikizlerde erken riski oluyor canCanim sen kac haftalik oldun 15 kilo cok fazla degil bence ikizlere hamilesin bide kac kiloyla hamile kaldin buda onemli boylr dusunup kendini stres yapma tabikide sekere dikkat et hem kendin hemde bebekler icin ins sorunsuzcq dogarlar annesibide iki hafta onde diyorsun ya dr ne diyor boyle erken olmasi kotu birsey mi hic bilmiyorum onu da ondan ?
28. Haftadayım canım 15 kiloyu 24 e kadar aldım dikkat ettiğimden beridir kilo almadım... doktor bi sorun görmedi ilerde olmalarıyla ilgili ilerde biraz yavaşlar diyorCanim sen kac haftalik oldun 15 kilo cok fazla degil bence ikizlere hamilesin bide kac kiloyla hamile kaldin buda onemli boylr dusunup kendini stres yapma tabikide sekere dikkat et hem kendin hemde bebekler icin ins sorunsuzcq dogarlar annesibide iki hafta onde diyorsun ya dr ne diyor boyle erken olmasi kotu birsey mi hic bilmiyorum onu da ondan ?
Canım bak ben de zeytini ilk günler fazla yedim baktım şeker yüksek geliyor sonra 2 3 yedim şeker düştü zeytinim tuzluydu... bazı yiyecekler cidden yükseltiyor pırasa yediğim gün mesela hiç şeker çıkmadı ondan sonra ıspanakta hiç çıkmadı bulgur pilavı yediğimde bi tık sebze yemeklerinden fazla çıkıyordu öyle... evet suları önemli benim de doktorum önde gitmesini sorun olarak görmüyoBilmiyorum zeytin fazla yedim ondan mı oldu diye düşündüm
Benim bebislerin suyu fazla doktorum sekerinden kaynakli dedi önden gitmesine hiç bir şey demiyor
Canım benim doktorum enfeksiyon için sirke demişti mantara etkisi olmaz mı acaba sirkeli suyla yıka diyordu...Yok kuzum yaa ben var ya normalde de çok çabuk olurum mantar ama fitil var verince geçiyor hemen suan hersey yasak ya hamilelikte o yüzden sadece en az şekilde atlatmak için en azından hani kaşıntı falan olmasın olsa da azalsin diye Bol yogurt ve bol ayran bol su sıfır şeker yapıyorum
Yok yok kuzum hiç korkma inşallah her şey yolundadır ben 20 ye kadar 13 kilo aldım senin anormal değil ama sen yine de dikkat et şeker hamurişi bebeklere hiçbir faydasu yok zatenDıkkat edeyım bundan sonra, valla 1 ay sonra o da ölcülucekr, benım keselere ilk emre bey bakmıstı. Bilgileri alırken sormustu, İnsülin direnci var dıyınce, gebelık sekerını daha erken ölcebiliriz demıstı, pazartesi detaylı var Nihal hocaya sorucam bakalım, dediklerine de dıkkat edeyim, tesekkur ederım canım
Benımkıler sımdı ye kadar hep gununde cıkmıstı, bazen 1 2 gun one gectıklerı olmustu, yarıs halinde.. Suları da ıyı demıstı, pazartesi detaylıda ıyıce netlesır sanırım.. 20 haftalık oldum 8 kilo aldım, herkes 1 2 kilo dıyor, korktum valla
Can ben korkuyorum onlara ya daha çok beslenmeyle alakalı olduğu için yavaşlattik şimdilikCanım benim doktorum enfeksiyon için sirke demişti mantara etkisi olmaz mı acaba sirkeli suyla yıka diyordu...
Senin kaç haftalık oldu kuzum bizim sanki yakındı benim 27 bitti... inan hepimizin ayrı sorunları var ikizlerde normal ilerleyen görmedim ama allah büyük 28 i geçtik daha da gideriz ileri inşallahCan ben korkuyorum onlara ya daha çok beslenmeyle alakalı olduğu için yavaşlattik şimdilik
29 oldu insallah kuzum benmde Aralık nasıl stres dolu geçti sana anlatamam aha doğurdum aha geldi korkusuyla mahvoldum Rabbim esirgesin hepimizi insallahSenin kaç haftalık oldu kuzum bizim sanki yakındı benim 27 bitti... inan hepimizin ayrı sorunları var ikizlerde normal ilerleyen görmedim ama allah büyük 28 i geçtik daha da gideriz ileri inşallah
Aminn canım benim... kilo aldırdıklarına eminim canım o kadar yedim ki bebeklerim 15 gün ilerdeydi29 oldu insallah kuzum benmde Aralık nasıl stres dolu geçti sana anlatamam aha doğurdum aha geldi korkusuyla mahvoldum Rabbim esirgesin hepimizi insallahkuvezsiz sarılıksiz güzel dogumlar olsun hepimizinki inan ki insan tartıya çıkarken artsın diye dua edermiş bunu gördüm kendimde bebekler kilo qlsin diye göbek catlatiyorum resmen ama size de tavsiyem ceviz badem et suyu tavuk kaşar muz bunlar iyi kilo aldırıyor
Ins pazartesi guzel sonuclar al canim benim kafamda rahatlar hem iyi de olur bide dikkat edersen birsey yok seker falan cikmaz merek etme kuzum cok sukur hamileligi yariladin bu aradaDıkkat edeyım bundan sonra, valla 1 ay sonra o da ölcülucekr, benım keselere ilk emre bey bakmıstı. Bilgileri alırken sormustu, İnsülin direnci var dıyınce, gebelık sekerını daha erken ölcebiliriz demıstı, pazartesi detaylı var Nihal hocaya sorucam bakalım, dediklerine de dıkkat edeyim, tesekkur ederım canım
Benımkıler sımdı ye kadar hep gununde cıkmıstı, bazen 1 2 gun one gectıklerı olmustu, yarıs halinde.. Suları da ıyı demıstı, pazartesi detaylıda ıyıce netlesır sanırım.. 20 haftalık oldum 8 kilo aldım, herkes 1 2 kilo dıyor, korktum valla
Himmm anladim canim yani ne bileyim bana iyi gibi geliyordu ama iste insan bilemiyorÖnden giden ikizlerde erken riski oluyor can
Canim benim zaten artik hafta ilerledikce cok kilo almazsin cogunlukla ilk aylarda aliniyor bende oyleydim simdi simdi azaldi almam bebisler almaya basliyor sende simdi bebisler alacagindan28. Haftadayım canım 15 kiloyu 24 e kadar aldım dikkat ettiğimden beridir kilo almadım... doktor bi sorun görmedi ilerde olmalarıyla ilgili ilerde biraz yavaşlar diyor
Bende öyle sanıyordum hatta mutlu oluyordum çok ama dr dedi ki kendine dur de yoksa erken doğumu tetikliyceksin dedi korktum bende kaşarı en azından geceleri tost yapmayı bıraktımHimmm anladim canim yani ne bileyim bana iyi gibi geliyordu ama iste insan bilemiyor
Aynen şu 1 ay cok dıkkat edeyim, ınsallah cıkmazYok yok kuzum hiç korkma inşallah her şey yolundadır ben 20 ye kadar 13 kilo aldım senin anormal değil ama sen yine de dikkat et şeker hamurişi bebeklere hiçbir faydasu yok zaten
Deil mi yaa, bugunlerımıze şükürler olsun, ınsallah rahım agzı uzunlugu da artmıstır, 2 haftadır hep yatıyorum vallaIns pazartesi guzel sonuclar al canim benim kafamda rahatlar hem iyi de olur bide dikkat edersen birsey yok seker falan cikmaz merek etme kuzum cok sukur hamileligi yariladin bu arada
Bulgur da mı yukseltıyor sekerı, ben pırınc yapmıyorum Hıc, bulgur yapıyordum hepCanım bak ben de zeytini ilk günler fazla yedim baktım şeker yüksek geliyor sonra 2 3 yedim şeker düştü zeytinim tuzluydu... bazı yiyecekler cidden yükseltiyor pırasa yediğim gün mesela hiç şeker çıkmadı ondan sonra ıspanakta hiç çıkmadı bulgur pilavı yediğimde bi tık sebze yemeklerinden fazla çıkıyordu öyle... evet suları önemli benim de doktorum önde gitmesini sorun olarak görmüyo
Canım benim ınşallah güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz. Dualarımız seninleKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
@Sosyalsosyalci canım sana ayrı yazamadım burada anlattım
Yok canım sebzelere göre bir tık artırıyor sadece bulgura devam :)Bulgur da mı yukseltıyor sekerı, ben pırınc yapmıyorum Hıc, bulgur yapıyordum hep
TamamYok canım sebzelere göre bir tık artırıyor sadece bulgura devam :)
Desene ben 3 olursa kafayı toptan kırarım. Senin tecrüben var. İkizlerde zorlanmazsin inşallah. Benim ilk ve rabbim canlarına sağlık versin son bebeklerim inşallahmasallah bebislerinize :) o hedefler hic bitmez su zaman olunca duzelcek bu ay olunca gececek bizde hic olmadi maalesef. 3 yasinda deliksiz uyumaya baslamisti ki bez biraktik hop yine gece 1-2 kez uyaniyor. cani sagolsun yenidogan haline gore bin şükür elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?