- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.721
Siz kaçıncı haftadasınız merak etim çünkü 15 haziranda doğum iznim bitiyor yazmışsınız ben 29+2 yim bugün tahmini doğum tarihim 24 mart ve 21 mayısda doğum iznim bitiyor. Doğum sonrası 8 hafta diye biliyorum iznimizi.Sanırım uğraşamayacağım canım tam karne günü iznim bitiyor. Sonrası bi iki hafta idaree ederim. İdaremle konuşmak dahi istemiyorum çünkü
hayir içi yunlu degil tog degerine göre kalinliklari anlayabilirsin. bizim ev de cok sicak oldugu icin en düşük tog aldimBakayım canım buna da içi yünlü gibi galiba bunun fiyatı da ne kadar pahalıymış
Kuzum sen mesajlara yazmayınca aslında dedim birseymi oldu yoksa sen hemen dönüş yaparsın şaşırdım çok ne olur üzülme olurmu gene riskli zamanı geçtin bak ciğer geliştiricide vurmuşlar Allah’ın izniyle hepiniz sağ sağlam atlatacaksınız biraz küçükler annesi ama kuvözde hemen toparlanırlar hiç merak etme stres yapma tamam mı allahım yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım benimKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
@Sosyalsosyalci canım sana ayrı yazamadım burada anlattım
Çoğul gebelik yazmaz genelgede onu diğer kanunlara uyarlayarak 2 hafta eklemesi yapıyorlarAma pandemiden sonra getirilen covıd dolayısıyla idari izinli olma durumundan bahsetmiyor burası canımm, 2016 genelgesi.. 24 te baslayan idari ızın, 22 ye cekılebılır gıbı bır ibare göremedim ben
İnsallah sen 22 de baslatırsan hepimize emsal olursun
Anladım canım tesekkur ederımÇoğul gebelik yazmaz genelgede onu diğer kanunlara uyarlayarak 2 hafta eklemesi yapıyorlar
Yani bu tür kısa genelgelerde asıl konu anlatılır ayrıntı için kendi kanununa ve yönetmeliğine gidilir kıyas yolu ile yorum yapılır
Hukuk da calisyrm ben kurumda
Bize böyle iletildi bilginiz olsun 22 de başlıy
Evet canm bnmde oyle sordum doktora ck normal bazen vücut üç noktalara kan pompalarken yetişmesi zor olduğu için oluyor öyle dediArkadaşlar, tırnaklarımda renk değişikliği oluşmaya başladı. Fotoğraflarda net belli mi emin değilim ama böyle kızarıklık morarma gibi hafif hafif. Hiç böyle birşey başına gelen oldu mu ya da bilgisi olan? Vücudumuz o kadar çok değişiyor ki normaldir diye düşünüyorum ama anormal bir durum varsa da atlamak istemem.Eki Görüntüle 2983693 Eki Görüntüle 2983695
Allah yardımcıniz olsunKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
Ben gebeliğin başından beri şeker diyetindeyim kuzum mantar kronik oldu diye bise olmaz korkma meyve den alırlar şeker sende onlar da bebeklere kilo yapan şeyler ceviz iste günlük muz badem vs.. yersen kiloları eksilmez artarCanlar ben şeker diyeti yaptığımdan beridir hiç kilo almadım hatta verdim bebeklere zararı olur mu normal yemek yiyorum sadece beyaz şeker normal un hamur işi tatlı onları yemiyorum
Rabbim ücünuzüde korusun canm bnmKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
Çok teşekkürler cevap için. Tahmin ettim ama bir yandan da acaba birşeyin habercisiyse dedim. Tekrardan teşekkür ediyorumEvet canm bnmde oyle sordum doktora ck normal bazen vücut üç noktalara kan pompalarken yetişmesi zor olduğu için oluyor öyle dedi
Rabbım yardımcınız olsun ınsallah, sen guclu bır insansın, bebeklerın de cok güçlüdür eminimKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
İkiz gebelikte 10+10 canımSiz kaçıncı haftadasınız merak etim çünkü 15 haziranda doğum iznim bitiyor yazmışsınız ben 29+2 yim bugün tahmini doğum tarihim 24 mart ve 21 mayısda doğum iznim bitiyor. Doğum sonrası 8 hafta diye biliyorum iznimizi.
Kuzum muz da kestim onda şeker varmış.. en son 15 gün ilerdeydi bakalım 2 haftaya nasıl olacaklar onların eksikmesin de benim eksilsin zaten 15 kilo almış durumdayımBen gebeliğin başından beri şeker diyetindeyim kuzum mantar kronik oldu diye bise olmaz korkma meyve den alırlar şeker sende onlar da bebeklere kilo yapan şeyler ceviz iste günlük muz badem vs.. yersen kiloları eksilmez artar
Kuzum muz da kestim onda şeker varmış.. en son 15 gün ilerdeydi bakalım 2 haftaya nasıl olacaklar onların eksikmesin de benim eksilsin zaten 15 kilo almış durumdayımBen gebeliğin başından beri şeker diyetindeyim kuzum mantar kronik oldu diye bise olmaz korkma meyve den alırlar şeker sende onlar da bebeklere kilo yapan şeyler ceviz iste günlük muz badem vs.. yersen kiloları eksilmez artar
Senin doğum iznin başlayacak şu an canım benim daha 27 haftalık 3 haftaya başlayacakSiz kaçıncı haftadasınız merak etim çünkü 15 haziranda doğum iznim bitiyor yazmışsınız ben 29+2 yim bugün tahmini doğum tarihim 24 mart ve 21 mayısda doğum iznim bitiyor. Doğum sonrası 8 hafta diye biliyorum iznimizi.
Dualarımız seninle canım sağlıkla kavuş yavrularına güzel olacak herşey iyi düşün bizi de haberdar et toparlaninca Allah yardımcın olsun,Kızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
Canım benimm dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsunnnKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
Canim yarina guzel haberlerini bekliyoruz. Arkadasimin bebegi 28. Haftada dogdu. Cok tatli bi kizi var suan. Kalbini ferah tut, dualarimiz seninleKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
Bise olmaz kuzum verirsin hamilesin sen alacaksın tabiki dogum sonrası gider onlar muz kestiysen ceviz ve kuru yemiş ye çok işe yarıyorKuzum muz da kestim onda şeker varmış.. en son 15 gün ilerdeydi bakalım 2 haftaya nasıl olacaklar onların eksikmesin de benim eksilsin zaten 15 kilo almış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?