- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.341
Benim de sağdaki sürekli aynı yere kafa atıyor orayı çatlak içinde bıraktı kafa ata ata:) delicek çıkarıcak kafayı en sonunda diyorumgöbek deligimin yaninda boydan boya gördüm bir tane öbürleri daha küçük. o büyük catlagin olduğu yeri bebek cok zorluyor resmen icerden ittirerek yardi ustteki deriyi
Amin inşallahMaşallah sağlıkla büyüsünler kuzucuklar
Uyku egitiminin en temeli bence kuzum gece iletisim kurmamak benimkiler halen sallanarak uyuyor ama gece tekrar uyumalari gerektigini ogrendiler sukur uyku egitimi sadece sallanmadan uyumak gibi bir algi var ama degil en temeli gece gunduz ayrimini bilmesi.Annemler gece sevmezde esimi o konuda yonetmen lazim bi dogsada sevsem diyip duruyor onuda halledersem eger geceleri ins rahat ederim dedigin gibibol bol ins tuyolar senden alacagiz artik tecrubeli ikiz annemiz olunca
Dogumdan sonra deri daraliyor evet benim belli baya, sıkı kulot bile giyinemedim daha korseye bence vakit var, dikislerimin agrisi tam gecince bi daha denerim amaNormal doğumdan sonra korse giyilebiliyor sezeryenden sonra giyilemiyor değil mi? Bir de ne sürersek sürelim bu göbekler çatliycak benim çatlak yani şuan da doğumdan sonra iyice ortaya çıkıyor değil mi
Aynen ben de o sebeple, aman canlari sag olsun ya napalim, sutumuz emzirdikce artacak kizimda mesela 2 hafta sonra falan çoğalmışti. Oyle olunca bekliyorum sabirla saril saril gelmesin8Benim mama ağırlıklı zaten şuan sarılık riskine girmedim bende
Annem hakliymis o zaman, saga dogru biraz uzatmis kesiyi bu sefer dedi cunku. Korkma ya bisey hissetmiyorsun, bi bebekleri cikarirken midem bulandi, dedim midem bulaniyor bebekler cikinca gececek cok normal dedi. Bebekler cikinca duydugum o aglama sesleri var yaaaa dunyaya bedelHastanede 2 hafta kalinca ordan ogrendim herseyi o yuzden azcik korkular oldu bendebakma hic bencede iyilessin belki sonra kuzum insan gordukcede agri olmasada psikilojik etkileniyor gecsin gitsinde bakarsin o zaman
Normal doğumun güzel tarafı bu işte hemen korse giyebilmek. Ama ne yapalim bizim çaremiz yok . Korkuyorum da sezeryenden epidural mi oldunuzDogumdan sonra deri daraliyor evet benim belli baya, sıkı kulot bile giyinemedim daha korseye bence vakit var, dikislerimin agrisi tam gecince bi daha denerim ama
Elmayla can sadede cok isterse cnm elma
Evetcanim epidural oldum, yani degisik bisey agri asla hissetmiyorsun ama hareketlerin farkindasinNormal doğumun güzel tarafı bu işte hemen korse giyebilmek. Ama ne yapalim bizim çaremiz yok . Korkuyorum da sezeryenden epidural mi oldunuz
activia denedin mi her gün yiyorum bu sayede idare edebiliyorum benKizlar kabızlık geçmiyor napacam ben bilmiyorumdoktordan ilaç istycem artık yapacak biseyim kalmadi
Yok yogurt normal yiyorum canm tamam yarın hemen deniyimactivia denedin mi her gün yiyorum bu sayede idare edebiliyorum ben
Tecrube farkli birsey yani herkes bana aman sakin sallamaya alistirma diyor simdiden ama ikiz bebek ne yapacagim baska ki baksana sen yapmana ragmen gene duzen olusturmussun masallah canim bunlara ins bende dikkay edecegim becerebilirimUyku egitiminin en temeli bence kuzum gece iletisim kurmamak benimkiler halen sallanarak uyuyor ama gece tekrar uyumalari gerektigini ogrendiler sukur uyku egitimi sadece sallanmadan uyumak gibi bir algi var ama degil en temeli gece gunduz ayrimini bilmesi.
esin simdi oyle diyoda gece uykusuz kalinca ve gunduz full arti full mesai yapinca bebeklerle aman uyanmasinlar diye nefesini bile tutar merak etme
Hele ki gazli bebek sallanmadan asla uyumuyor benimkiler dana kadar halen salliyorumTecrube farkli birsey yani herkes bana aman sakin sallamaya alistirma diyor simdiden ama ikiz bebek ne yapacagim baska ki baksana sen yapmana ragmen gene duzen olusturmussun masallah canim bunlara ins bende dikkay edecegim becerebilirimo zaman benimde kesin kesin yapar uykusuzluga gelemez cunku
gönül ister ki sallanmasin emsin emzik almasin kucaga alismasin gürbüz gibi büyüsün ama bize rastlamaz oylesiTecrube farkli birsey yani herkes bana aman sakin sallamaya alistirma diyor simdiden ama ikiz bebek ne yapacagim baska ki baksana sen yapmana ragmen gene duzen olusturmussun masallah canim bunlara ins bende dikkay edecegim becerebilirimo zaman benimde kesin kesin yapar uykusuzluga gelemez cunku
insallah seni de cozer ya ben epey tukettim oh dedim birkac aydir rahatim artık yemesem de olur hemen yine kabiz oldum. simdi bir haftadir yine activya tuketiyorum duzelme yoluna girdimYok yogurt normal yiyorum canm tamam yarın hemen deniyim
Evetcanim epidural oldum, yani degisik bisey agri asla hissetmiyorsun ama hareketlerin farkindasin
Insallah kuzum çok zor hele hamilelikte asiri zorinsallah seni de cozer ya ben epey tukettim oh dedim birkac aydir rahatim artık yemesem de olur hemen yine kabiz oldum. simdi bir haftadir yine activya tuketiyorum duzelme yoluna girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?