• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Iste bende suan korka korka ictim can bir sürü ilac kullandigim için oksapar coraspin gynoferon decavit imom korktum bir de bu olunca ama iç dedi doktor
Canım bende aynı demir ilacı falan da alıyorum ekstra 18+1 olduk lekelenmelerim falan devam o yüzden progestanda alıyorum sürekli ilaç ilaç ilaç artık insan üzülüyor günlük kaç tablet ilaç alıyoruz diyr

Haftaya detaylı ya gıdıcem o zaman sorayım cnm, magnezyumu ben gun asırı kullanıyorum, haftam kucuk diye mı acaba
Olabilir kuzum benim 20.haftadan sonra başlamıştı ilaca. Ya da aldigin doz ile alakalı olabilir. 250 mg benimki. 2 kere alinca 500 oluyor. Kasilman falan olursa gunde 3 kere de alabilirsin demisti. Magnezyum sanirim kasilmalari da önlüyor

Olabilir kuzum benim 20.haftadan sonra başlamıştı ilaca. Ya da aldigin doz ile alakalı olabilir. 250 mg benimki. 2 kere alinca 500 oluyor. Kasilman falan olursa gunde 3 kere de alabilirsin demisti. Magnezyum sanirim kasilmalari da önlüyor
15.haftalarda gece kasılma olmustu iki kere oyle baslattı, benım kullandıgım da 250 mg şase seklinde, ama gun asırı, suan kasılma vs.yok o yuzden gun asırı devam et demsıtı, ilk kutuyu gunde ıkı kere almıstım..

15.haftalarda gece kasılma olmustu iki kere oyle baslattı, benım kullandıgım da 250 mg şase seklinde, ama gun asırı, suan kasılma vs.yok o yuzden gun asırı devam et demsıtı, ilk kutuyu gunde ıkı kere almıstım..
Muhtemelen seninkini de arttırır yakında öyle düşünüyorum. Magnezyum gerçekten çok rahatlatıyor insanı. Ben bir iki kere unutmuştum o zaman bile farkı anlamıştım.

Bana yaramıyor fıtıl maalesef yaa, cok afedersin, akıntıya bırlıkte renkli lekeler de geliyor, o yuzden agızdan al dedı tekrar, brokoli ıspanak rahatlatıyor bıraz ama onlardan da midem bulanmaya basladı artık
Dogru canim ben kayisi görünce çıkarıyorum midemde ne varsa öyle tiksindim tup bebek tedavi sürecinde çok yedim diye haklısın yani o yüzden kuru siyah murdum eriği de dene o da çok iyi geliyor

Muhtemelen seninkini de arttırır yakında öyle düşünüyorum. Magnezyum gerçekten çok rahatlatıyor insanı. Ben bir iki kere unutmuştum o zaman bile farkı anlamıştım.
Belkı de, bakalım detaylıdan sonra neler degısecek 🥰tesekkur ederım cevaplar ıcın 🙏🏻

Dogru canim ben kayisi görünce çıkarıyorum midemde ne varsa öyle tiksindim tup bebek tedavi sürecinde çok yedim diye haklısın yani o yüzden kuru siyah murdum eriği de dene o da çok iyi geliyor
Kayısı da cok yiyince gaz yapıyor, erik suyunu da tavsıye eden olmustu, onu da deneyim bi, tesekkur ederım 🙏🏻

Ben ameliyattan cikinca 3 serum taktilar hemen. Sonuncusu arvelezdi, onu taktilar ve agrilarim direkt kesildi. Sonra ara ara gelip igne şeklinde ağrı kesici yaptilar. Cok firsat olmadi agriyi derinden hissetmeye. Hissermiyorsun aslinda sadece vucudun kipir kipir ettiginin farkindasin ama hissetmiyorsun.
Masallah canim suan da da hissetmede gecsin gitsin ins 🧿😊 bizede oyle olur umarim hayirlisyla ins cabucak gecer gider bizimde 🤲🏻🤗😇

En iyi olani bebek kendisi belirliyor ve anne de en iyi olani uyguluyor hic kasma kendini mesela emzik harika birsey aman emzik verme diyenlere bakmadim ben asla kendim de 5 yasina kadar emzik emen bir cocuk olarak dislerim de gayet de dumduz 😂
Dogru demissin canim benim her bebekde farkli oluyor neticede artik bizde sanirik bebislerimizin durumuna gore hareket edecegiz ama ins gene birazcik uysal olurlar guzel anne hayalo iste bizimkisi 🤣

Merhaba kızlar,19+1günlük olduk, 18+1de lekelenme ile doktora gittim rahım agzı uzunlugu 35 ten 30.7 ye dusmus, bıraz moralımm bozuldu acikcasi, 1 haftadır yatiyorum, haftaya pazartesi de detaylı var, artmıs mıdır dıye stres sardı beni. Sanırım rahım agzı uzunlugu artan arkadas vardı burada, nelere dikkat etmem gerekiyor, benı bı aydınlatsa cok makbule gecer 🙏🏻☺️
Kuzum hosgeldin giremiyorum dedin diye yazamadim sana ama aklimdaydin hep iyi olmana sevindim 🥰 30mm cok iyi ki bunu hic kafaya takma canim benim eminim progestan kullaniyorsundur artarda dinlen bol bol uzan ins sonraki randevunda uzar 🤲🏻 şunuda diyeyim benim hala ayni uzamadim hic malased ama allahtan distan acikligim yok idare ediyoruz o yuzden korkma sıkılma rabbim allahin izniyle cok guzel bir sekilde haftalarini ilerletir guzel zamanda dogumunu yaparsin 😇😊💚

selam kizlar 30+6 dan bildiriyorum. kontrolum vardi. cok şükür bebeler iyi nst iyi kan akışı iyi kilo alimlari görünüşe göre iyi. yüzlerini bu hafta göremedik epey sıkışmışlar. benim rahim agzi 20ye düşmüş daha da yükselmez sanirim hunilesme de var artık. bebisin biri eski sezaryen yerime koymus kafayı kıl gibi incelmis orasi. bütün ilaçlara ayni sekilde devam. aralarinda 100 gr var zayıf olan daha hareketli. en gec subatin ilk haftasi dogum ama o zamana kadar durabilirsek şükredelim dedi.

K Kapikulpu bak benim doktorum kabızlık icin soyle bir formul verdi AMA KETEN TOHUMU ILAVE EDILMEYECEK BIZE YASAK. bu hafta kullanacağım daha ds rahatlamak icin.

Eklentiler

• IMG-20220103-WA0003.jpg
    IMG-20220103-WA0003.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 46
Kuzum hosgeldin giremiyorum dedin diye yazamadim sana ama aklimdaydin hep iyi olmana sevindim 🥰 30mm cok iyi ki bunu hic kafaya takma canim benim eminim progestan kullaniyorsundur artarda dinlen bol bol uzan ins sonraki randevunda uzar 🤲🏻 şunuda diyeyim benim hala ayni uzamadim hic malased ama allahtan distan acikligim yok idare ediyoruz o yuzden korkma sıkılma rabbim allahin izniyle cok guzel bir sekilde haftalarini ilerletir guzel zamanda dogumunu yaparsin 😇😊💚
Ay evet kuzum üyelik iptali yapmıstım, bugun dondum, o gün de cok gec cıktık hastaneden 1 gibiydi saat, uyumussundur diye ugramadım, gunde ıkı kere kullanıyordum progestanı, 3e cıkardı, ama fıtıl kullanınca leke gelıyor, yıne agızdan alıyorum. Insallah yukselir, hep dusus olur dıye korkuyorum daha cok kucuk haftamız.. Bu kanamalar erkendogumu tetıkler dedı doktor, o yuzden biraz tırstım.. Hedef koydu artık 20 24 28 32.. 32 den sonra ıstedıgı zaman gelsin dedı, tutabıldıgımız kadar tutarız dedı

Oyleymis kuzum yatiyormusum ya ondan 😅 geri aciklamayi yapmiyorum yatiyorumda heryum uyusuyor agrim var aman neyse demeyeli onlari dinlememek lazim haklisin canim benim 😇
Oyy bilmeyen anlamaz canım yatmak çok zormuş gerçekten biz de isteriz sağlıklı olalım da ordan oraya pırpır kendi işlerimizi halledelim bebişlerin dolapları yerleştirilirken annemler zorla oturttular ben de isterdim kendim hevesle yapayım her şeyi anca onu buraya koyun şunu şuraya koyun diyebildim onda bile yoruldum 🙁 ben senin kadar yatmadım daha ona rağmen yanlarım çürüdü… empati yapamıyor bazı insanlar maalesef sen takılma boşver 🤷🏼‍♀️
selam kizlar 30+6 dan bildiriyorum. kontrolum vardi. cok şükür bebeler iyi nst iyi kan akışı iyi kilo alimlari görünüşe göre iyi. yüzlerini bu hafta göremedik epey sıkışmışlar. benim rahim agzi 20ye düşmüş daha da yükselmez sanirim hunilesme de var artık. bebisin biri eski sezaryen yerime koymus kafayı kıl gibi incelmis orasi. bütün ilaçlara ayni sekilde devam. aralarinda 100 gr var zayıf olan daha hareketli. en gec subatin ilk haftasi dogum ama o zamana kadar durabilirsek şükredelim dedi.
Çok şükür canım benim 🤗💙 seninle hep aynı gidiyoruz benim de çarşamba kontrolüm bakalım rahim ağzı 20,7ydi aynı kalsa şükredicem artmasını hiç beklemiyorum. Benim de zayıf olan daha hareketli heralde daha çok yerleri oluyor. Yüzlerini aynı şekilde görememiştik oğlan sırtıma bakıyor kızın da yüzü ayaklarıyla kordonla falan kapalıydı sıkışmışlar iyice bebişler 30’lar çok zormuş. 32’ye 1 hafta kaldı en azından o hedefimize ulaşırız gibi geliyor kısmetse ama bi 34-35 olsa çok iyi olurdu hayırlısıysa tabi ☺️

Masallah canim suan da da hissetmede gecsin gitsin ins 🧿😊 bizede oyle olur umarim hayirlisyla ins cabucak gecer gider bizimde 🤲🏻🤗😇
Gecer gider kuzum bugun 7.gunum gunduz baya hastanede kosturduk esimle cocuklarin ilk kontrolu icin, eve gelince biraz canim acidi ama gecti sonra. Benim rahmim de toparlamaya baslamis, 40.gun tekrar çağırdı

K Kapikulpu bak benim doktorum kabızlık icin soyle bir formul verdi AMA KETEN TOHUMU ILAVE EDILMEYECEK BIZE YASAK. bu hafta kullanacağım daha ds rahatlamak icin.
Evet yap kuzum ama süz suyunu ic bence yoksa 1 2 deneme sonrası mide bulandırıcı oluyor meyve suyu tarzı dene yani hem incir prolaktin yükseltir yani sütun artar doğum sonrası da ise yarar bu kür ben kullanmıyorum bu tarz kurler çünkü çok tiksindim kullana kullana onun yerine bol su arada limon sıkıyorum suya bol elma löp et den uzak duruyorum bol mekanik çiğneme yapıyorum beyaz ekmek ve şeker zaten kabızlığın en iyi dostu onlar da yok bende elma armut bolca yiyorum bu şekilde ama geçiyor mu hayır yine sadece kısa zamanlı rahatlama oluyor

Back