- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.321
Bu 30. Hafta sagolsun bende de olmaya basladi tam yoktu derken sagdan soldan guzel guzel sirittilar banabenim de basladi catlak30. haftada sürpriiiiz dediler
Canim benim yanlis bilmiyorsan ikizlerlerde sezeryan yarasi tek bebege gore fazla oluyormus iki bebek ciktigi icin o yuzden bence suan agrin ve diger sorunlarin normal ama ins cabucak atlatirsin gecer gider hepsiYa benim tekil gebelikte boyle sorunlar hic olmamisti, ikizlerimin canı sag olsun gobegim mahvoldu full catlak, ve sarkma
göbek deligimin yaninda boydan boya gördüm bir tane öbürleri daha küçük. o büyük catlagin olduğu yeri bebek cok zorluyor resmen icerden ittirerek yardi ustteki deriyiBu 30. Hafta sagolsun bende de olmaya basladi tam yoktu derken sagdan soldan guzel guzel sirittilar bana
Bence ikiz gebelikte kacinilmaz son o catlak ya, ben 34ten sonra pat diye catladim, 34e kadar diyodum aaaa olmadi bende ne guzel diye, bi gun bi baktim ki her yer morarmisbenim de basladi catlak30. haftada sürpriiiiz dediler
Annem pansuman yapiyor bana aynisini annem de dedi, bunda kesi yana dogru da yapmis dedi, ama ben hala bakmadim yarama, bakmak istemiyorum midem bulanirCanim benim yanlis bilmiyorsan ikizlerlerde sezeryan yarasi tek bebege gore fazla oluyormus iki bebek ciktigi icin o yuzden bence suan agrin ve diger sorunlarin normal ama ins cabucak atlatirsin gecer gider hepsi
Bence senin geç başlamış canm bn krem kullandigim halde 27 de falan başladı şuan 34 um karnım harita gibi oldubenim de basladi catlak30. haftada sürpriiiiz dediler
Hafta da 3 gün en az et tavuk balık sıralaması yaptım yedim her sabah yumurta ilk üç ay hiç çay içmedim kahve hiç içmedim ilk zamanlar kahvaltılarda vişne kompostosu sonra da portakal suyu ve 3. Aydan sonra açık çay içtim her gün elimden geldiği kadar ceviz badem vs yemeye çalıştım ve her gün 2. Trimester sonrası %90 nerdeyse pekmezli süt içtim onun dışında bol bol su kaşarlı tost acele kahvaltı yapmak gerekirse. Ben hamileliğim boyunca bebeklere kilo aldırma odaklı beslendim şükür istediğim gibi de oldu. Bir de vitamin olarak ocean mummy kullandım sadece başka hiç bişey kullanmadım Demir için de gynoferrosonal . İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebişlerCanm ne güzel temaslar bize de nasip olsun inşallah ne yedin de guzel kilo aldılar bizimle paylaşır mısınmasallah 41 kere kuveze de bak girmemişler misler gibi smdi de incir ye sütü fiskirtir dediğim 1 kür vardi onu da dene o da çok iyi
Amin teyzesi allah razi olsun operim tabiIns canim benim hayirlisiyla goruruzoyyy yerim ben onlari buyumuslerde hasta bile olmuslar gecmis olsun rabbim sifa versin hayirlisiyla atlatirsin hepsini ins kuzum o kadar guzel tuyo vererek aciklamissin ki sagolasin en azindan bunlari okudumda bildim yoksa ben gece konusabilirdim onlarla masallah onlara ilerisi icin bazi seylere dikkat edersem guzel gunler beni bekliyor rabbim evlatlarimizi korusun hayirli guzel yazilar yazmis olsun ins bizim yerimize annesi onlari op ısır olurmu
Normal doğumdan sonra korse giyilebiliyor sezeryenden sonra giyilemiyor değil mi? Bir de ne sürersek sürelim bu göbekler çatliycak benim çatlak yani şuan da doğumdan sonra iyice ortaya çıkıyor değil miYa benim tekil gebelikte boyle sorunlar hic olmamisti, ikizlerimin canı sag olsun gobegim mahvoldu full catlak, ve sarkma
MaşallahYa benim ilk sezeryan benim bebeler 3270 biri 3370 biri (maşallah deyin) oldu çocuklar çıkınca içi boşalmış çuval gibi kaldım be yatakta dönebiliyorum ne yürüyebiliyorum ben hala toparlanamadım bebeklerin bir kere bile altını değiştiremedim süt yeni gelmeye başladı sütüm yok diye ağlama krizleri mi geçirmedim ay kabus gibi bir lohusalık şu besleme işi bi alışsak başka şey gözümü o kadar korkutmuyor He bide ağlama krizleri var biri bitiyor biri başlıyor ve hiç bişey yapamıyorum ağrılarımdan iyiki annemler ve eşim var doğum zamanı kimse bilmişlik yapmasın ikizi olacak valla evde ki hesap hiç çarşıya uymuyor ne derlerse yapıyorum annemler
Beyaz un neyse de tatlı ihtiyacını nasıl karşılıyorsun canım.. aşırı derecede canım istiyorPasta falan bnm için coook uç noktalarda can ben kakaolu süt dahi içmiyorum sabahları 1 tatlı kaşığı tahin pekmezim vardi sadece 1 hafta yedim snra hemen bıraktım beyaz un bile kesinlikle yemiyorum sen düşün
Fazla olsa doktor söylerdi heralde canım ben de hiç sormadım salı günü kontrolüm var sorarımmm.. inşallah cümlemiz kuzum benimmO kadar olur kuzum benim hamileyiz canimiz cekiyor seninde cok normal o kadar yemen bide 137 genede yuksek degil inanki o kadar normal kuzum benim hayirlisiyla bebislerin sulari fazla olmasin bence boyle boyle guzel dogumlar yaparsin ins sen canını sıkma yeterki canim
Benim tam 37+5 te doğdular canım daha dururlardı aslında sancı hiç çıkmadı ama taşıyamıodum artık kasık ağrım aşırı kötüydü benim de o haftalarda öyleydi sanırım kiloları tam hatırlamıyorum amaMaşallahya 7 kilo bebekler suları plesentaları 10 küsür kilo hiç o göbek sarkmaz çatlamaz olur mu. Bizim böyle olacak yapacak birşey yok :) kiloları çok iyi maşallah tam olarak kaçıncı haftada dünyaya geldiler? Bir de çay kahve içmedim demişsin birer tane içiyorum ben zararı var mı ki acaba. Beslenme olarak da aynı senin gibi kilo almaları odaklı besleniyorum 32. 4 te biri 2.150 diğeri 2.200 dü. Güzel kilo alıyorlar inşallah senin gibi günü ve kiloları iyi birşekilde doğrurum
Benim mama ağırlıklı zaten şuan sarılık riskine girmedim bendeValla ben mama da veriyorum napim, bi meme bi mama olunca dinlenmis dr oluyorum
Resmen bebis zorlayarak yapmis annesi desenegöbek deligimin yaninda boydan boya gördüm bir tane öbürleri daha küçük. o büyük catlagin olduğu yeri bebek cok zorluyor resmen icerden ittirerek yardi ustteki deriyi
Hastanede 2 hafta kalinca ordan ogrendim herseyi o yuzden azcik korkular oldu bendeAnnem pansuman yapiyor bana aynisini annem de dedi, bunda kesi yana dogru da yapmis dedi, ama ben hala bakmadim yarama, bakmak istemiyorum midem bulanir
Annemler gece sevmezde esimi o konuda yonetmen lazim bi dogsada sevsem diyip duruyor onuda halledersem eger geceleri ins rahat ederim dedigin gibiAmin teyzesi allah razi olsun operim tabi
Gece mutlaka dedigimi yap hiiic pisman olmazsin sana yardimci olacak kisiler ve esin de gece konusunda dikkatli olursa cok faydasini goreceksin kuzum bende tuyo cok
Aynen canim benim dr mutlaka derdi merak etme sen ona cok dikkat ediyorlar ins muayanenden guzel haberlerle donersin bizeFazla olsa doktor söylerdi heralde canım ben de hiç sormadım salı günü kontrolüm var sorarımmm.. inşallah cümlemiz kuzum benimm
Maşallah sağlıkla büyüsünler kuzucuklarBenim tam 37+5 te doğdular canım daha dururlardı aslında sancı hiç çıkmadı ama taşıyamıodum artık kasık ağrım aşırı kötüydü benim de o haftalarda öyleydi sanırım kiloları tam hatırlamıyorum ama
Elmayla can sadede cok isterse cnm elmaBeyaz un neyse de tatlı ihtiyacını nasıl karşılıyorsun canım.. aşırı derecede canım istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?