- 14 Mayıs 2020
- 419
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.221
Şuan oturdum internetten maden sularının içeriklerini inceliyorum. Doktor da geçen hafta sodyum kullanma diye uyarmıştı beni. Özellikle bizim haftalarda ve sonraki haftalarda sorunlarimiz adım adım arttığı için tansiyon, ödem çıkmasın ortaya. bir de onlarla ugrasmayalim ayaküstü. Aşağıdaki gorsel litre başına düşen oranlar, degerleri 5e bölelim bir şişedeki orani bulmak icin. Magnezyum ve kalsiyumdan da daha yüksek fayda sağlamak istiyorsak en mantıklısı Beypazarı gibi. Tabi sadece sodyuma bakarsak Uludağ ile başka seçenekler de mevcut.Sodyumu yuksek olanlar yerine magnezyumu yuksek olanlari secersen hem faydali olur hem de odem yapmaz
Masallah canm.bnm ellerine sağlık ❤ ben yiyorum yiyorum gene de bnm findiklar nasılsın suan bilmiyorum bende sabah tabagini paylaşayım transfer döneminde avakado dan tiksindim benVereyim raporumu; sabah avakado-peynir-sut,
oglen mercimek corbasi-activia,
aksama gucum hala varken yilbasi sofrasi hazirladim herkesin sevdigi yemekleri yaptim,İzmir işi; bol zeytinyaglihep birlikte yemek nasip olur insallah...
Sade aldim canm iyi gelir inşallahSodyumu yuksek olanlar yerine magnezyumu yuksek olanlari secersen hem faydali olur hem de odem yapmaz
Maşşallah canım hep böyle devam etsin size de bebişlerinizle çok çok mutlu sağlıklı yıllarSelam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Şükür gelişimleri iyi bir sorun yok. Önde diye şekerden korkmuştuk biliyorsunuz onu ekarte etmiş olmak bizi rahatlattı. Zaten şu an sadece 1 hafta önceler. Aralarındaki fark 35 grama çıkmış ama doktor çift yumurta ikizlerinde farkın açılması benim için bisey ifade etmez 500 gram bile olabilir dedi.PembeAnkaKusu sen bu konuda endiseliydin. Bebeğinde 2 hafta geri kalması tolere edilebilir. 2 haftayı geçerse sıkı takibe başlamak lazım dedi.
Benim el kol bilek ağrım çok oluyor bu yüzden magnezyum ve kalsiyumu 2 kere içiyordum gunde. Bunun yaninda K Kapikulpu dediği gibi kalsiyum eksikliği dış sorunlarina yol açabilirmiş ve bilinmeyen enfeksiyon kaynaklı erken doğumların ciddi kısmını diş problemleri oluşturur bu yüzden kalsiyum önemli dedi. Kullandigim ilaçlara ek mutlaka gun de bir tane maden suyu iç ve yemeklerde tuz oranını arttır dedi. Tabi benim tansiyon problemim yok. Olanlar için durum değişebilir.
Mide sorunuma gelecek olursak mide koruyucu verdi bunu deneyeceğiz geçmezse ülseri elemek isterim bu yüzden bu konuda uzman başka doktora yönlendireceğim mideye bi bakmak gerekir dedi. Umarım geçer.
Bizde durumlar böyle teyzeleri şükür güzel haberler aldik. Umarım yeni yıl hepimize sağlıkla bebeklerimizi getirsin, umut dolu bir yıl olsun ❤
Masallah diyelim canSelam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Şükür gelişimleri iyi bir sorun yok. Önde diye şekerden korkmuştuk biliyorsunuz onu ekarte etmiş olmak bizi rahatlattı. Zaten şu an sadece 1 hafta önceler. Aralarındaki fark 35 grama çıkmış ama doktor çift yumurta ikizlerinde farkın açılması benim için bisey ifade etmez 500 gram bile olabilir dedi.PembeAnkaKusu sen bu konuda endiseliydin. Bebeğinde 2 hafta geri kalması tolere edilebilir. 2 haftayı geçerse sıkı takibe başlamak lazım dedi.
Benim el kol bilek ağrım çok oluyor bu yüzden magnezyum ve kalsiyumu 2 kere içiyordum gunde. Bunun yaninda K Kapikulpu dediği gibi kalsiyum eksikliği dış sorunlarina yol açabilirmiş ve bilinmeyen enfeksiyon kaynaklı erken doğumların ciddi kısmını diş problemleri oluşturur bu yüzden kalsiyum önemli dedi. Kullandigim ilaçlara ek mutlaka gun de bir tane maden suyu iç ve yemeklerde tuz oranını arttır dedi. Tabi benim tansiyon problemim yok. Olanlar için durum değişebilir.
Mide sorunuma gelecek olursak mide koruyucu verdi bunu deneyeceğiz geçmezse ülseri elemek isterim bu yüzden bu konuda uzman başka doktora yönlendireceğim mideye bi bakmak gerekir dedi. Umarım geçer.
Bizde durumlar böyle teyzeleri şükür güzel haberler aldik. Umarım yeni yıl hepimize sağlıkla bebeklerimizi getirsin, umut dolu bir yıl olsun ❤
ay masallah cok iyi dayanıyorsundoktorum 30. haftanda durumuna göre konuşuruz bu konuyu demişti. eğer bir problemim olmazsa çalışabildiğim yere kadar çalışmak istiyorum ki doğumdan sonra fazla kullanayım diye bakalım bebişler çalışmama ne kadar izin verecek
Doktorun zaten tecrübeli bir doktor bence sende pozitif ol kuzum. Iyi olacak herşey sen elinden geleni yapıyorsun bir dahaki kontrolde daha büyümüş olacak merak etme ❤Maşşallah canım hep böyle devam etsin size de bebişlerinizle çok çok mutlu sağlıklı yıllar
Benim derdim kilo değil kemik ölçümünde oğlan 2hafta 2gün geride eski ultrasonlara da baktım gelişimi yavaşlamış eskiden 3 hafta sonra gidince 3 hafta 2 hafta sonra gidince 2 hafta büyüyormuş ölçümler 2 keredir düşmüş 2 haftada 1 haftalık gelişim gibi hem de hızlı büyümesi gereken zamanlardayız. Yoksa kilo için bana da aynı şeyi dedi doktorlar aradaki kilo farkı açılabiliyor. 230 gram var şuan yüzde 25e kadar olabilirmiş 325 grama denk geliyor. Sıkı takibe de başladık zaten. Benim doktorum çok pozitiftir kolay kolay negatif bir şey söylemez sıkı takip edicez bir gün bile fazla kalsalar bizim için önemli demesi bile durumun çok da iç açıcı olmadığını gösteriyor. Yine de sağ ol canım benim
Aslında tam tersi kuzum magnezyum ve kalsiyum birlikte olan takviyeler tuvalete çıkmayı kolaylaştırıyor sen bi sor doktoruna bende öyle oldu kullanmaya başlayınca bitti kabızlığımMasallah diyelim canbende kalsiyum ilacı içsem dedim de kabiz ediyormuş vazgeçtim yoğurda peynire abandim
Günaydın canımYeniyıl bize hayirla sağlıkla zamanında evlatlarımızı kucağımıza almanın nasip olacagi bir yıl olsun ❤ Günaydın canlar
Insallah kuzum zamanında gelsinlerGünaydın canımHerkese çok mutlu sağlıklı bol bebişli bir yıl olsun
Bu arada 2022 annesi olmayı garantilemiş bulunuyoruz 2021’i atlattık
2021 talihlileri sayıyorum ben kendimizi ama yeni yıl çok daha güzel olacak. Evlatlarımız kucağımızda sağlıklı, mutlu huzurlu bir yıl dilerim herkeseYeniyıl bize hayirla sağlıkla zamanında evlatlarımızı kucağımıza almanın nasip olacagi bir yıl olsun ❤ Günaydın canlar
Bu durum var ya Allahin bor lutfu benceben de günlerdir uyuyamiyorum. gece 12den sabah 8e kadar yaklasik iki litre su iciyorum ve her bardak icin ayri tuvalete gidiyorum. cok terliyorum her tuvalete gidişten sonra bir bardak daha su iciyorum hararetten. eşim yanda yorgana sarili benim üstüm açık. sonra sabah cocugu okula yollayınca bir iki saat kesintisiz uyuyorum. son 3-4 haftadir böyle olan gecelerin sayisi artti. şuan en son ne zaman kesintisiz 3-4 saat uyuduum hatırlamıyorum. amaaa anne olanlar bilir bebekler dogunca en az bir sene boyle geçecek zaten. sadece 1 ay erken baslamis oldum
Hayırlı olsun bebişleriniz, ikizlere bakmak zor mu? Püf nokta dersenizBu durum var ya Allahin bor lutfu bencedoğum sonrasi sık uyanmaya uykusuz kalmaya hazırlık
canım gerçekten ne kadar zor kıyamam sana inşallah hafifler ağrıların da bebişler biraz daha durur karnında... sağlıkla al inşallah yavrularını kucağınaMerhaba guzel hamis anneler ins 2022 bizim icin saglikla sihatle bebislerimize kavustugumuz yil olurdun dr randevum vardi ama yazamadim artik evden cikmak yurumek zorlasti baya eve gelince full uyudumda kendime gelebildim cok sukur bebislerin suyu kan akislari iyiymis dr artik rahim agzi sanci muhimsemiyor onemli olan bebisler iyiyse ve bende ciddi birsey yoksa ne kadar kalsa durumu artik herhalde boyle boyle bir iki hafta daha gideriz ins baya zorlaniyorum saga sola donunce acidan aglayacak durumdayim yurumek zaten yok bitti bende dus almak yok resmen bitik durumdayim ama ne yapalim acidan kivrana kivrana direnmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?