- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.201
Kıyamam sana haklısın. Az kaldı eşin gelecek galiba yakındaBelki evde biri olsa rahat edecem kuzum da esim falan da yok ya sanki dogursam kimsenin haberi olmaz gibi oluyor korkuyorum bir de tuvalete giderken falan da korkuyorum korkudan uykum kaçıyor :))
30 dan sonra izne ayrılscak mısın? Ne güzel olmuş uyumuşsun sevindimahhh be canım çalışıyorum gündüz neredeama bunu dün yazdıktan sonra uzun süre üzerine ilk defa (5 kere tuvalete kalkmamı saymazsak) çok güzel uyudum
İnşallah carsamba aylar sonra görev bitiyor nihayet ülkeye geliyorKıyamam sana haklısın. Az kaldı eşin gelecek galiba yakında
Harika çok sevindimİnşallah carsamba aylar sonra görev bitiyor nihayet ülkeye geliyor
Benim sol bacağım ağıriyor tüm gece. Kollarda halsiz kaldıramıyorum. Doktor kan şeker tansiyon baktı birşey yok dedi. Olacak bunlar dedi.Günaydın kızlar ben gece sol kolumun ağrısından uyuyamadım resmen o derece sancılı sancılı ağrıdı sizin de oluyor mu yani dişlerim hassaslasmaya da basladi kalsiyum için sut mideme dokunup kabiz ediyor diye Bol bol yogurt yiyorum ama neden bu ağrı bilemedim bugun soda iciyim bakalim geçecek mi
Saol canHarika çok sevindim
Aynen aynen soda içince geçiyor bir iki gün de 1 şişe içiyorum zararlı mı bilmiyorum sadece maden suyu yaniBenim sol bacağım ağıriyor tüm gece. Kollarda halsiz kaldıramıyorum. Doktor kan şeker tansiyon baktı birşey yok dedi. Olacak bunlar dedi.
Yararlı diye biliyorum sade sodaAynen aynen soda içince geçiyor bir iki gün de 1 şişe içiyorum zararlı mı bilmiyorum sadece maden suyu yani
Kimi yararlı diyor kimi zararlı diyor inan kafam corba oldu ne yicem ne icecem yaşlandım bunu düşünmektenYararlı diye biliyorum sade soda
Ahaha aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum valla bence de gelmesinler 30’lara hiç gerek yokkizlar gelmeyin 30lu haftalar cok zorlu geciyobebeklerin reflu yatagini kullanmaya başladım nefes alamiyorum uyuyamiyorum aksi gibi saat basi acıkıyorum yer yok midede
aglama duvarı yaptim burayi sinirlerim bozuldu
bende öyle tahmin ediyorum. bakalım deniyorum umarım geçer.Canim karabiber türevi baharat acı qsiri tuz asiri şeker kaşıntı yapabilir
doktorum 30. haftanda durumuna göre konuşuruz bu konuyu demişti. eğer bir problemim olmazsa çalışabildiğim yere kadar çalışmak istiyorum ki doğumdan sonra fazla kullanayım diye bakalım bebişler çalışmama ne kadar izin verecek30 dan sonra izne ayrılscak mısın? Ne güzel olmuş uyumuşsun sevindim
ayyy demeyin valla bende bu sabah bir arkadaşıma şu 30 lu haftaları bir görsem diye dert yanıyordumkizlar gelmeyin 30lu haftalar cok zorlu geciyobebeklerin reflu yatagini kullanmaya başladım nefes alamiyorum uyuyamiyorum aksi gibi saat basi acıkıyorum yer yok midede
aglama duvarı yaptim burayi sinirlerim bozuldu
Yararlı canm bana doktorum sade soda önermiştiKimi yararlı diyor kimi zararlı diyor inan kafam corba oldu ne yicem ne icecem yaşlandım bunu düşünmekten
Ictim can agri kesici gbi hemn kesti kolumun ağrısı 2 saateYararlı canm bana doktorum sade soda önermişti
Vereyim raporumu; sabah avakado-peynir-sut,Günaydın canlarım sabah sabah yine beslenme konusuyla geldim bugün ne yicez bnm için yaşlandırma sorusu neler yiyoruz kahvaltıda canlar benbugun yaramazlık yapıp sucuklu yumurta yaptim
Sodyumu yuksek olanlar yerine magnezyumu yuksek olanlari secersen hem faydali olur hem de odem yapmazKimi yararlı diyor kimi zararlı diyor inan kafam corba oldu ne yicem ne icecem yaşlandım bunu düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?