- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.181
İnşallah kuzum sizin de guzel haberlerinizi burda okuruz@wonderprmMelindanaz gözunuz aydin anneler , saglikla kucaginiza almaniza cok sevindim. Darisi bizlere olsun insallah
Darısı senin başına inşallah kuzum
Ayyy işte o benim özellikle son 10-15 gündür 3-4 saatlik uyku ile gidiyorum işe her tuvalete kalktığımda her döndüğümde uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorumBugün ben de kontrole gittim
Her sey yolunda. Tansiyon normal. Şeker sınırda ama yüksek değil:) kana bakalım dedi o da normal. Bundan sonra böyle olacak iki büklüm taşıýcaksın halsizlik bacak ağrısı normal dedi :) çok şükür bebekler iyi olsun da ben razıyım. Son aylarda uyuyamıyor bazı anneler valla ben çok rahat ve bol bol uyuyorum.
Canım valla yediğim farklı hiçbirşey yok anlamadım ki dediğin gibi sürekli yediğim birşey tetikliyor ama bilemiyorumEvde hindistan cevizi yağı badem yağı falan varsa o da olur canım hatta zeytin yağı bile sürüyorlarmış galiba. Bebe yağı da olur bazı doktorlar da onu öneriyor ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum o an hangisi elime gelirse artık. Çatlamaya başladı mı senin?
Olabilir canım ya çok geçmiş olsun neler yiyorsun bir şey mesela alerji yapmaz yapmaz belli bir doygunluğa ulaşınca yapmaya başlarmış öyle olabilirbenim durumum biraz riskli hem rahim ağzım 21e düştü hem de kız normal ama oğlanın gelişimi ve kilosu geri kaldı biraz. Damarlarda direnç vardı ecopirin kullanıyorum ama o da biryere kadar demek ki. Evde yatıyorum yürüyüşü yasakladı sadece arada kalkıp evin içinde geziniyorum. Annemler geliyor her gün yemek çamaşır bulaşık onlarda allahtan ikisi de yakın mesafedeler. Doktor tam tarih vermiyor 1 gün bile fazla tutsak içerde kardır dedi. Sıkı takibe başladık her hafta gidicem artık. Çarşamba gidicem rahim ağzımda kısalma olursa iyice doğum yakın gibiyse ciğer geliştirici yapıcak. Kasılmalar için de nidicard diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. Ayrıntılı anlatıyorum ki sizin de bilginiz olsun diye kuzum uzun oldu kusura bakma
Muz ceviz yumurta falan olabilir mi acaba sürekli yenen şeylerCanım valla yediğim farklı hiçbirşey yok anlamadım ki dediğin gibi sürekli yediğim birşey tetikliyor ama bilemiyorum
okumuştum durumunu hiç kafana takma sağlığında bir sıkıntı olmasında doğduktan sonra güzelce besler besiye çekersin. Kilo hiç dert değil. Rahim uzunluğu içinde 21 mm öyle çok çok düşük değil bu şekilde haftalarca bekleyen okudum hem yardım edeninde varmış çok şükür inşallah bi 5-6 hafta daha dayanırsınız. Nidicard duymuştum ben ama onu kullanırken tansiyonu oynayan çok duymuştum dikkat et sende. Önümüzde ki kontrolde güzel haberler bekliyoruz sendenBu arada me kusuru hepimiz herşeyimiZi burada paylaşıp bu Zorlu süreçte birbirimize yoldaş olalım diye var bu platform.
Evde hindistan cevizi yağı badem yağı falan varsa o da olur canım hatta zeytin yağı bile sürüyorlarmış galiba. Bebe yağı da olur bazı doktorlar da onu öneriyor ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum o an hangisi elime gelirse artık. Çatlamaya başladı mı senin?
Olabilir canım ya çok geçmiş olsun neler yiyorsun bir şey mesela alerji yapmaz yapmaz belli bir doygunluğa ulaşınca yapmaya başlarmış öyle olabilirbenim durumum biraz riskli hem rahim ağzım 21e düştü hem de kız normal ama oğlanın gelişimi ve kilosu geri kaldı biraz. Damarlarda direnç vardı ecopirin kullanıyorum ama o da biryere kadar demek ki. Evde yatıyorum yürüyüşü yasakladı sadece arada kalkıp evin içinde geziniyorum. Annemler geliyor her gün yemek çamaşır bulaşık onlarda allahtan ikisi de yakın mesafedeler. Doktor tam tarih vermiyor 1 gün bile fazla tutsak içerde kardır dedi. Sıkı takibe başladık her hafta gidicem artık. Çarşamba gidicem rahim ağzımda kısalma olursa iyice doğum yakın gibiyse ciğer geliştirici yapıcak. Kasılmalar için de nidicard diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. Ayrıntılı anlatıyorum ki sizin de bilginiz olsun diye kuzum uzun oldu kusura bakma
Evet bu konuda size kesinlikle katiliyorum. Ultrason cihazlari birbirinden farkli sonuclar veriyor. Ayni cihazdaki olcumlerle gelisim takip edilmeli galiba.Bu perinatologlardaki güzel ultrasonlarla mi gelişimine bakılıyor, yoksa normal ultrason ile mi? Benim çok enteresan bir şey oldu. 96saat önce özelde perinatologda kg 1100 ile 1068 iken, suları da fazla diyip bana 4doz Steroid iğnesi basip, diyete sokmuşlardi beni; bugün üni hastanesindeki ultrasonda daha ikisi de 1kg seviyesini yeni geçmiş gibi çıktı, sulari da normal denildi. Bir an gelişimleri durdu heralde dedim. Ultrason cihazlari çok farklı ölçümler yapiyormuş gibi geliyor.insan kafayi kiloya cok takıyor
İkisiyle de bakıldı. Ama benim kadın doğum doktorumun da cihazı iyi paylaşılan ultrason resimlerinden anlıyorum. Ölçümlerdeki farklar doktorun eline göre bile değişir kimisi daha içten kimisi dıştan ölçüyor o ayrı… Aynı doktor bile olsa günü gününe uymayabilir. Hatta doktor dedi ki +/-200gr oynarmış ölçümler. Karşılaştırmayı kendi doktorumun cihazına göre yaptım. Kilo tam bi ölçüm değil zaten karın çevresinden tahmini bir şey çıkarıyor. Ben kiloya çok takılmadım FL diye bir uzunluk var mesela uyluk kemiği uzunluğu oğlanın 2 hafta geride kızın 3 gün geride. 3 gün yine normal ama 2 hafta çok geldi hem de erkek bu yani kemikleri tamam olup kilosu olmasa yine o kadar takmazdım. Gelişim geriliğinden kastım kilo değil bu canım. Sen de onlara bak istersen.Bu perinatologlardaki güzel ultrasonlarla mi gelişimine bakılıyor, yoksa normal ultrason ile mi? Benim çok enteresan bir şey oldu. 96saat önce özelde perinatologda kg 1100 ile 1068 iken, suları da fazla diyip bana 4doz Steroid iğnesi basip, diyete sokmuşlardi beni; bugün üni hastanesindeki ultrasonda daha ikisi de 1kg seviyesini yeni geçmiş gibi çıktı, sulari da normal denildi. Bir an gelişimleri durdu heralde dedim. Ultrason cihazlari çok farklı ölçümler yapiyormuş gibi geliyor.insan kafayi kiloya cok takıyor
Uyuyorum valla oldum olası uykuyu severimOoo süpersin canım asla uyuyamam öyle normalde zaten haftasonları geç yatsam bile en geç 8-9da kalkardımişe giderken 6’da kalkıyordum mecburen o biraz zorluyordu şimdi kendiliğimden öyle kalkıyorum Zombi olmadan önce uyuyabildiğin kadar uyu canım benim yerime de uyu
Gece ben de düşünmekten Uyuyamiyorum:)Bnmde basladi uyuyamıyorum ama heyecandan
Gündüz uyumayı dene ben de aylarca uyuyamadım bu ay efsane uyuyorum. Eşime diyorum son aylarda uyunmaz normalde bende tam tersi oldu.Ayyy işte o benim özellikle son 10-15 gündür 3-4 saatlik uyku ile gidiyorum işe her tuvalete kalktığımda her döndüğümde uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum
Bence de iyi ya ama doktor fazla diyor. Napalim yani bir yaptığımız yemek yemek onu da mı yapmayalımAy çok şükür herşeyin iyi çıkmış en azından. Haftan artıyor ama normal artık bazı değerlerin bozulması. O uyuyamayan benimya çok şükür ciddi bişeyim yok ama bu mide yanması başından beri naparsan yapalım geçmiyor artık kabul ettim geçmeyecek. Bu arada 14 kilo bence iyi ben 10dum en son yarın kontrolüm var bakalım daha almış miyim göreceğim
Belki evde biri olsa rahat edecem kuzum da esim falan da yok ya sanki dogursam kimsenin haberi olmaz gibi oluyor korkuyorum bir de tuvalete giderken falan da korkuyorum korkudan uykum kaçıyor :))Gece ben de düşünmekten Uyuyamiyorum:)
yumurtayı kestim 3-4 gündür ama bir değişiklik yok. şimdi süt ürünlerini kestim bakalım. gerçi benim şüphelendiğim tuz ama onuda nasıl keserim tamamen bilmiyorumMuz ceviz yumurta falan olabilir mi acaba sürekli yenen şeylerbir gün birini bir gün diğerini yemeyip denedin mi azalıyor mu diye? Çok sağ ol canım benim evet nidicard tansiyon ilacıymış normalde yüksek tansiyonu düşürüyormuş düşüğe bir şey yapmıyormuş benim hep düşük zaten tansiyonumu da ölçüyorum sıkıntı yaratmadı aynı çıkıyor hep 10a 6 civarı çok şükür
ahhh be canım çalışıyorum gündüz neredeGündüz uyumayı dene ben de aylarca uyuyamadım bu ay efsane uyuyorum. Eşime diyorum son aylarda uyunmaz normalde bende tam tersi oldu.
Canim karabiber türevi baharat acı qsiri tuz asiri şeker kaşıntı yapabilirCanım valla yediğim farklı hiçbirşey yok anlamadım ki dediğin gibi sürekli yediğim birşey tetikliyor ama bilemiyorum
okumuştum durumunu hiç kafana takma sağlığında bir sıkıntı olmasında doğduktan sonra güzelce besler besiye çekersin. Kilo hiç dert değil. Rahim uzunluğu içinde 21 mm öyle çok çok düşük değil bu şekilde haftalarca bekleyen okudum hem yardım edeninde varmış çok şükür inşallah bi 5-6 hafta daha dayanırsınız. Nidicard duymuştum ben ama onu kullanırken tansiyonu oynayan çok duymuştum dikkat et sende. Önümüzde ki kontrolde güzel haberler bekliyoruz sendenBu arada me kusuru hepimiz herşeyimiZi burada paylaşıp bu Zorlu süreçte birbirimize yoldaş olalım diye var bu platform.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?