2022 ikiz annesi olacaklar

Canım insülin dozun nedir? Gebelik şekeri mi?
canım tam anlamıyla gebelik şekeri değil daha önce de insilün direncim vardı ilaç kullanıyordum ama gebelikte artış gösterdi insüline başladı doktor riske atmayalım dedi. Sabah 8 öğlen 8 akşam 10 ünite vuruyorum iğneyi tokluk şekeri en fazla 190 oluyor kendi ölçümlerimde en son hastanede yapılan tahlilimde açlık 83 tokluk 142 çıkmıştı.

Bugun kontrolumuz vardi, 24.hafta idari iznimi aldim. Bebelerin biri bas biri makat gelis, 700gr.a cok yaklasmislar. Rahim agzi çok şukur hala 4.2cm, gebelik basindan beri toplam aldigim kilo 2,2; aynen devam dedi.
Hersey yolunda giderse dogumu SSVD deneyebiliriz dedi. Bir sonraki randevu 3 hafta, ondan sonrakiler ise 2 haftada bir.
Sıvı glikozu tasvip etmedigim icin şeker yüklemesi yapmak istemedigimi belirttim, bu haftadan sonra haftada 2-3 kez tokluk sekeri olcecegim.
Bizde ahval ve şerait bu şekilde )

Benim gebelikte çıkmıştı sabahları altı ünite vuruluyordum sadece. Ciğer geliştirici çok sorun yapmadı ama açlık biraz yükseldi sonra akşam dört ünite eklendi ilaç olarak. Senin biraz yüksekmiş kuzum hastaneye yatış yapıp sıkı takip ile o şekilde iğne yapılır belki bilmiyorum. İğne bazılarında çok yükseltiyormuş öyle demişti hemşireler o zaman. Doktorun endişe etmiş olabilir o yüzden. Çok geçmiş olsun kuzum

saol canım şuan için demedi ciğer geliştiriciyi ilerki haftalarda gerekirse vuramayız dedi insilünden dolayı inşallah böyle devam etsin de gerek kalmasın ciğer geliştiriciye hiç kimsenin gerek kalmasın
amin canım. senin şekerin kaç çıkmıştı? benim açlık 151 çıktı, yarın ikinci kez şeker yüklemesi yapılacak daha yüksek oranda. ona göre tedavi belirleyeceğiz dedi doktor. bende de insüline gerek olur mu acaba

Progestan yada proluton iğneye devam eden varmı hala?
Ben 17. Haftaya kafar her gün progestan iğne 17 den sonrada 35 e kafar her hafta proluton oldum serviks en son 34 de 4 tü hala öyle aşırı bi baskı vs hissetmiyorum ayrıca 30 da ciğer geliştirici oldum 12 saat arayla 2 kere . 30-35 arası da nidilat 35 te herşeyi kesti ama tık yok hala bıraksa daha 38 leri geçer gibi geliyor

merhaba ben de şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 151 çıktı, doktor yüksek dedi, yarın yeniden yüksek dozda şeker yüklemesi yapılıp ona göre tedavi uygulanacakmış? sizin kaç çıkmıştı şekeriniz? şekerden kaynaklı sorun yaşadınız mı? duyunca çok moralim bozuldu benim bebeklere bir zararı olabilir diye

Idari izin nasil aliniyor cnm, hangi belgeler gerekli

saol canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için senin düşükmüş dozların gebelik şekeri olduğu için sadece sanırım, doktorum endişe etmedi aslında hatta bana da endişe etme henüz bir tehlike yok önlem amaçlı öğrenelim dedi bir endokrin doktoru ile irtibata geçececeğim inşallah hastaneye yatış yapıp takip edecek bir durum olmaz

canım benim insüline başlamaya karar verdiklerinde açlık 97 1 saat sonraki tokluk 166 çıkmıştı sonraki ay tekrar yaptık açlık 83 tokluk 142 çıktı , 140 altında olmasını istiyorlar genelde 1 saat tokluk sonrası değerin. zaten insülin kullandığım için de yüklemeye gerek duyulmadı. Yarın tekrar gideceğim tahlil için bakalım kaç çıkacak. inşallah senin gerek olmasın insüline

Aynen valla en iyisi internetten almak şuan Bayat koymazlar canım biz sadece böyle içi fındıklı fındık kremalı falan kalın kalın olanlardan istedik pastaneden ondan yaptırdık ama zaten hastane dışarıdan firmaya izin vermiyor onların organizasyon paketlerinde isimli çikolata kolonya falan vardı onla uğraşmadım çok işime geldi bizim iki taraf da buralı ve bütün arkadaşlarımız da burada 3 dakika bile olsa ayaktan uğramak isteyen olur maalesef gelme de diyemem eve gelirlerse daha zor olur hastaneyle yırtarız belki ondan öyle bir paket alalım dedik İnşallah bebişleri içerde tutarım da kuvöze falan girmezler
Ay evet yaa bende de damarlar görünüyor bi an çatlak sanmıştım korkmuştum da değilmiş esas çatlak var mı doğumdan sonra daha net belli olur sanırım. Çok iyi yapmışsın sen sık sık sürüyorsun heralde ben başlarda ihmal ettim de şimdi her gün sürüyorum sabah akşam bazen bebe yağı kolayıma geliyor o da güzel
Makat geliş yani ayaklar aşağıda baş yukarıda ben öyle anladım valla biri solda biri sağda gibi benim oğlan ilk gelen ama ikisinin de baş yukarda. Haklısın canım normal doğum hayal oldu zaten kafayı dayarlarsa işimiz daha zor baskı artar Bakalım endokrinci ne diyecek onlar en iyisini bilir cidden
Izmır de organizasyon öneriniz varsa hemen alırım tavsiyenizi bende bakıyordum çikolatayı bende lozan da veya reyhan da yaptırayım demistim
Çikolata için reyhan güzel zaten kuzum organizasyon da medicalin anlaşmalı olduğu stüyo ekrem aktivite var instagramdan bakabilirsin fotoğrafları da onlar çekiyormuş dışarıdan kabul etmiyorlar zaten o yüzden pek seçenek bakmadım

inşallah canım tüp bebek iğnelerinden kurtuldum diye sevinirken inslülinle uğraşmam umarım

aynen canım baş aşağı daha baskı yapıyorlarmış ben ayaklarına razıyım :) inşallah güzel şeyler söylesin endokrinci

24. Haftada sadece 2 kilo mi aldınız masallah

Ayy darısı başımıza inşallah nende erken dogururum korkusuyla geziyorum.ciger geliştirici iki kezden başka olmadinizmi?etkisi ne kadar sürüyormuş Dr ne dedi?Yatarakmi geçiriyorsunuz?

inşallah canım tüp bebek iğnelerinden kurtuldum diye sevinirken inslülinle uğraşmam umarım
inşallah canım ama işte başa gelen çekiliyor bende diyordum Allahım o kadar iğneden sonra ne olur bir de insülin eklenmesin diye ama eklendi vuruyorum da hiç sıkıntı değil yeter ki sonu iyi olsun sağlıkla gelsinler kucağımıza inşallah senin gerek kalmasın canım

Ayy darısı başımıza inşallah nende erken dogururum korkusuyla geziyorum.ciger geliştirici iki kezden başka olmadinizmi?etkisi ne kadar sürüyormuş Dr ne dedi?Yatarakmi geçiriyorsunuz?
Riskin varsa çok gezinme bence herkesin çünkü farklı benim erken doğum riskim olduğu için yattım oturdum iş yapmadım hiç etkisi 4 hafta falan diyorlar da gerek kalmadı benim 2. Ye zaten 37 olduk şuan. Sık dişini 30 dan sonra çok hızlı geçiyor düşünmemeye çalış erken doğum riskini

Tup bebek gebeligi benimkisi Dr erken doğum riskin var demedi en ufak agrinda acile geldedi heran herşey olabilir ikizlerde diyor.on günde bı kontrole gidiyorum 29+2yim bugün ay inşallah bı an önce geçer haftalar.yasadogim yerde yenidoğan yoğun bakım falan yok başka şehre gitmem gerekecek kaç haftadan sonra yenidoğan yoğun bakıma ihtiyaç kalmıyor acaba?genelde yatıyorum zaten biraz hareket edince heryerim agriyo kasıklarım falan mecbur kalmadıkça cikmiyom evden sadece Dr için cikiyorum.4 hafta iyi etkisi her ihtimale karşı 30.hafta yapılmalimı ki

Benim bebeklerim de aşılama ile oldu. Bizim burası da her ne kadar şehir merkezi olsa da küçük ve benim 30 da sancılarım başladığı için güvenemedim Ankara’da ayarlamıştım bi yoğun bakım öncesinde şükür şuan gerek kalmadı 34 ten sonra çok büyük sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum Allah bilir tabi ki orasını yinede gelişimleri vs haftasıyla uyumlu güzel gidiyorlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…