- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.321
Valla kademesiz neyse artık napayım eşimle çalışan karar verdi. Bıktım artık alışverişten vallaAa benimkinde kademe vardı şimdi baktım da birsürü modeli varmış canım inşallah iyi çıkar makineler biraz şans işi
Sakin ol sinirini lohusaliga saklaAynen benm hep dediğim hayirli zamanda sağlıkla gelsinler inşallah inan doğum stresi de ayriymis yani bir de ben çok öfkeliyim bu günlerde çok bağırıyorum elimde olmadan
Aynen ya bebeklere ne çok şey gerekiyormuş ben öyle çok alışveriş seven biri değilimdir sıkılırım kendime sürekli birşeyler almam ihtiyaç varsa alırım hayatımda toplamda bu kadar alışveriş yapmamışımdır heraldeValla kademesiz neyse artık napayım eşimle çalışan karar verdi. Bıktım artık alışverişten valla
Maşşallah canım biz de başka şeyler çekiyoruz herkesin vücudu derdi farklıYine de maşallah de sen sonlara doğru artabilir inşallah artmaz da
Bizim ev de çok kuru kombiye takılan su kutuları da kâr etmiyor. Alacaktım o yazıyı görünce bi durdum, doktora danışıp alayım dedim en iyisi
Inan ben o dönemi düşünemiyorum hereey hava da uçabilir üstelik annem gidince meraklı kaynanam gelecekmişSakin ol sinirini lohusaliga saklaben kendim bile lohusaligimdan cok korkuyorum
Pztsi kontolüm var doktorum yürek yemiş 38i görelim diyorMaşşallah canım biz de başka şeyler çekiyoruz herkesin vücudu derdi farklısenin doğum ne zaman belli mi?
Âa alış veriş sevmeyen bir kadın gördüm ilk defa kendim gibiAynen ya bebeklere ne çok şey gerekiyormuş ben öyle çok alışveriş seven biri değilimdir sıkılırım kendime sürekli birşeyler almam ihtiyaç varsa alırım hayatımda toplamda bu kadar alışveriş yapmamışımdır heraldeBir de bebekler olunca iyisi olsun sağlıklısı olsun hesaplısı olsun indirimleri kaçırmayayım derken fenalık geldi bir kız bir erkek olunca bazen ikisine ayrı bakmak da gerekiyor ne kız odası gibi dursun ne erkek odası gibi dursun kafalar çorba birşeyler ala ala
trendyolda elite üye oldum trendyol ekspresin kargocusuyla birbirimizi tanıyoruz artık her gün kapıdayetti gari
Ben annemle bile papaz oldum küstük baya uzun süre, onlar bizden dqha qlingan oluyor alttan almalari gerekirkenInan ben o dönemi düşünemiyorum hereey hava da uçabilir üstelik annem gidince meraklı kaynanam gelecekmiş
HarikaPztsi kontolüm var doktorum yürek yemiş 38i görelim diyorbu pztsi tam 35+1 oluyorum.
Geçen sefer 33te gitmiştim sorun olmazsa 2 haftada bir gel dedi, sonra 35 sonra 37de gelirsin 38de de doğurursun dedi ben tabi kahkaha attım
Ayy maşşallah maşşallah ne güzel olurPztsi kontolüm var doktorum yürek yemiş 38i görelim diyorbu pztsi tam 35+1 oluyorum.
Geçen sefer 33te gitmiştim sorun olmazsa 2 haftada bir gel dedi, sonra 35 sonra 37de gelirsin 38de de doğurursun dedi ben tabi kahkaha attım
Hiç sevmiyorum hiç ablam çok sever tam zıtızÂa alış veriş sevmeyen bir kadın gördüm ilk defa kendim gibiNefret ederim alışverişten bebekler olmadan önce telefonumda trendyol bile yoktu:) Eşim sever bizde tam zıttız:) bebekler için elimden geleni yapıyorum bir de aile bütçesi için uygun olsun indirim olsun diye bakıyorum bütün gün inan ağlayacağım geliyor artık eşim de diyor Senin için çok zor biliyorum kendine birşey almayan sen sürekli birşeyler almaya çalışıyorsun bitti benim artık çok şükür ufak tefek birkaç sey kaldı cok şükür kargosuyla biz de kanka olduk
İnşallah canım öbür gurupta 37+5 var iki tane rekorumuz burda siz rekorlar kırın.Harikasizin haftaları görünce ne kadar mutlu oluyorum. Umarım biz de ulaşırız o günlere
Amin canım inşallah hepimizAyy maşşallah maşşallah ne güzel olurhayırlısı olsun canım sağlıkla kavuş bebişlerine
Hiç sevmiyorum hiç ablam çok sever tam zıtızben de bitsin diye erkenden başladım ilk bir kaç şeyde heves ettim sonra yeter yaa ne çok şey var demeye başladım çok şükür hallettik şu oda da gelseydi iyiydi hava nemli ve soğuk cilası zor kuruyormuş bu hafta gelicek inşallah şu internetten alışveriş çok iyi oldu ama gidip almaya kalksak kesin daha pahalı olurdu ve mahvolurduk ordan oraya
Açlık tokluk yediğin şeye göre değişir ki canımCanlar evde şeker ölçümü yapan cihazlar var onunla bugün şekeri ölçtüm 141 çıktı yüksek sankii yaa değil mii
evet yuksek gibi. sabah aclik ve 2 saat sonra tokluk bakiliyor normaldeCanlar evde şeker ölçümü yapan cihazlar var onunla bugün şekeri ölçtüm 141 çıktı yüksek sankii yaa değil mii
Güle güle kullanın canım güzel mutlu günlerdeselam hanimlar bugun beşik ve dolap kuruldu. cilek mobilya alan kimdi? kurulum ekibi eve kadar getirdi kurdu online almama ragmen sorun yasatmadilar.
besikler gelince iclerinin ölçüsünü kendi elimle ölçüp teyit edio yatak arastirmasina girdim. 70x140 maalesef her yer uretmiyor babymallde kanzin falan uygun modelleri var ama olculeri uymadi bize. mecbur yataştan 1100e aldim tanesini. uzerine de alez.
biberon sterilizator dolaptan ikinci el aldim. isiticiyi da oyle yapmıştım gerekirse bir tane daha ikinci el alirim.
besikler iyi sallaniyor küçük sallanir besik almama gerek kalmadi simdilik.
sagol canim 28 haftayi geçince alisverise hiz verdim besikler gelince de fiyatlar iyice artmadan her seyi alayim dedim. sirada tul perde hali varGüle güle kullanın canım güzel mutlu günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?