- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.141
sagol canim yok ona takılmadım iyi olsunlar kafalarini oraya sokmasinlar yeterli cok şükür hepimiz son haftaları görelim insallahGözün aydın çok sevindim bisey olmamasına. Rahim ağzında uzamış maşallahbebekler 32ye kadar pozisyonunu değiştirir demişti benim doktorum bence dönmüş olmasinada takilma hic.
sagol canim sasirdik hepimiz demek ki rahim agzi kisalsa da hep umut var uzayabiliyor. kilolari 1500u gecsin gerisi hallolur inanıyorumAyyy çok sevindim canım maşşallah ne güzel rahim ağzı da uzamış bebişlerin pozisyonu da kilosu da iyi çok şükür
sagol canim senin kac oldu simdi? 28i görünce insan bi rahatliyor yalan yok artık cok daha rahat alisveris yapıyorum bebeklere daha umutluyumNe günlerden geçtin beee. Valla sevindim rahim agzi uzunluguna, hatta şimdi gebelik günlüğünde 29.haftayi gördüğüm için iki kat sevindim.
sagol canim senin rahim agzi da uzar son haftaların daha konforlu gecer insallah 2021 annelerinde hep oyle olmus. aslinds cogumuz sezaryen dogum yapacagimiz icin bas gelis olmalari bisey ifade etmiyor ama soyledigin gibi agri yapıyor olabilir.Cok sevindim canim benim gozum aydin masallah ins kisalma olmaz boylr giderbebeklerim bas asagi oldugunu tshmin etmistim cunku agri bendr yasiyorum ama dr zaten bebekler 28 yada 32 doner demisti bizimkiler erkenci biraz alan darligindan geri duzelirlermi bilmiyorum ama hayirlisi diyelim gene guzel zamanlarda guzel haftalarda dogumlarimiz olsun ins
Kuzuuum normal doğum ihtimali çok düşük ama geçen gün takip ettiğim bi doktor paylaştı izle bak hayali bile çok güzel değil miii iki kolunda bebeklerin ve yürüyerek doğumhaneden çıkıyorsunsagol canim yok ona takılmadım iyi olsunlar kafalarini oraya sokmasinlar yeterli cok şükür hepimiz son haftaları görelim insallah
sagol canim sasirdik hepimiz demek ki rahim agzi kisalsa da hep umut var uzayabiliyor. kilolari 1500u gecsin gerisi hallolur inanıyorum
sagol canim senin kac oldu simdi? 28i görünce insan bi rahatliyor yalan yok artık cok daha rahat alisveris yapıyorum bebeklere daha umutluyum
sagol canim senin rahim agzi da uzar son haftaların daha konforlu gecer insallah 2021 annelerinde hep oyle olmus. aslinds cogumuz sezaryen dogum yapacagimiz icin bas gelis olmalari bisey ifade etmiyor ama soyledigin gibi agri yapıyor olabilir.
Hayirlisiyla ins canim benim bakalim uzarmi 14 gun boyleyiz dr gene olctu bugun ayni ama en azindan dayaniyoruz cok sukur dedisagol canim yok ona takılmadım iyi olsunlar kafalarini oraya sokmasinlar yeterli cok şükür hepimiz son haftaları görelim insallah
sagol canim sasirdik hepimiz demek ki rahim agzi kisalsa da hep umut var uzayabiliyor. kilolari 1500u gecsin gerisi hallolur inanıyorum
sagol canim senin kac oldu simdi? 28i görünce insan bi rahatliyor yalan yok artık cok daha rahat alisveris yapıyorum bebeklere daha umutluyum
sagol canim senin rahim agzi da uzar son haftaların daha konforlu gecer insallah 2021 annelerinde hep oyle olmus. aslinds cogumuz sezaryen dogum yapacagimiz icin bas gelis olmalari bisey ifade etmiyor ama soyledigin gibi agri yapıyor olabilir.
25+0 bugün. Yarın 26dan gün almaya basliyorum. 28e girince ben de huzur dolacağim. Sonraki her geçen hafta yanımıza kâr kalacak.sagol canim senin kac oldu simdi? 28i görünce insan bi rahatliyor yalan yok artık cok daha rahat alisveris yapıyorum bebeklere daha umutluyum
Çok sevindim canım harika bir haberselam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.
Aynen benm.de yanmalar başladı kuzum. Ama senin maşallah tehlikeli haftan bitmis darısı bize yanmaya çözüm.yok yaa armut suyu biraz iyi gibi sola yatmak dediler onu da dene yogurt da az az iyi geliyorMide yanmasından ölücem sabahtan beribebekler aç kalmasın diye zorladım da kendimi yedim yani daha da beter oldum bu gece uyku yok. Bu arada ben artık dışarı çıkamayacak duruma gelmişim evde anlamıyorum ama gülle gibiyim. 34 36 haftalardaki arkadaşlar siz de böyle misiniz ? Ben bir ay sonra kendimi düşünemiyorum bile . Evde sere serpe duruyorum anlamıyorum ama dışarı yalnızca doktora giderim bundan sonra.
Uzun zamandır göremiyorum canm seni nasılsın kaç haftalık oldun sıkıntı yoktur umarımAynen benm.de yanmalar başladı kuzum. Ama senin maşallah tehlikeli haftan bitmis darısı bize yanmaya çözüm.yok yaa armut suyu biraz iyi gibi sola yatmak dediler onu da dene yogurt da az az iyi geliyor
Sırt üstü yatınca resmen kusuyorum bugün birşey dokundu kesin. Sen kaçıncı haftadasın.Aynen benm.de yanmalar başladı kuzum. Ama senin maşallah tehlikeli haftan bitmis darısı bize yanmaya çözüm.yok yaa armut suyu biraz iyi gibi sola yatmak dediler onu da dene yogurt da az az iyi geliyor
Aslinda herkes kabiz oluyor demek ki bizde degisik oluyor zaten normalde kabiz olan biri değildimBen hala oyleyim nefret ediyorum demir hapindan
Evet ben de her gun içerken bunu diyorum, millet kabiz oluyor ben ishal diye diye, vallabi artik tuvalete gitmekten biktimAslinda herkes kabiz oluyor demek ki bizde degisik oluyor zaten normalde kabiz olan biri değildim
Oyy kıyamam canım ya ben bugün uygulamada okudum 30 haftada ikiz gebelik tekil gebeliğin doğum yaptığı boyutta oluyormuş. Yani sen onu bile geçmişsin çok normal bunları yaşaman maalesefMide yanmasından ölücem sabahtan beribebekler aç kalmasın diye zorladım da kendimi yedim yani daha da beter oldum bu gece uyku yok. Bu arada ben artık dışarı çıkamayacak duruma gelmişim evde anlamıyorum ama gülle gibiyim. 34 36 haftalardaki arkadaşlar siz de böyle misiniz ? Ben bir ay sonra kendimi düşünemiyorum bile . Evde sere serpe duruyorum anlamıyorum ama dışarı yalnızca doktora giderim bundan sonra.
26 dayım kuzum bende ay sırt üstü yatamıyorum hep yan yatiyorum sola genelde yatınca yanma hissi geçiyor annem elma demişti elma yiyince çok rahat ediyorum işin garibi doktorum ilaç yanlisi hiç değil bana direnirsen vermeyelim dedi bende direniyorum ama şükür mandalina portakal yemezsem iyiyim bu günlerde arka dişlerim agri yapar olduSırt üstü yatınca resmen kusuyorum bugün birşey dokundu kesin. Sen kaçıncı haftadasın.
İhlal yemişim.can :) yoksa sizi hep takipteyim 26 olduk inşallah şükür iyiyim yani yattığım zaman iyiyim ayağa kalkinca karnim çok kasiliyor ve adım atamıyorum hemen yatiyorum bise yapacaksan hep oturarak ama otururken çok yarım.saat falan hani oturursam bel agrim da başlıyor doktor çok korkuttu Aralık ayı sana çok riskli dikkat edeceksin dedi o yüzden bende hep yatmaya calisiyorum ama mecburen tabiki yemek yapmaya kalkıyorumUzun zamandır göremiyorum canm seni nasılsın kaç haftalık oldun sıkıntı yoktur umarım
Pia baby markaya bakabilirsin canim cicek sepetindenKizceler ben bebeklere isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Malum ikiside erkek olunca kendime de güvenmiyorum karıştırırım falan diyehiç instagram da ya da başka bir sitede önerebileceğiniz bir satıcı falan var mı
Canim sen bak da memnun kalırsan bende alayım bende düşünüyorumPia baby markaya bakabilirsin canim cicek sepetinden
O bende de oluyor kuzum ya korkuyorum hatta bazenOyy kıyamam canım ya ben bugün uygulamada okudum 30 haftada ikiz gebelik tekil gebeliğin doğum yaptığı boyutta oluyormuş. Yani sen onu bile geçmişsin çok normal bunları yaşaman maalesefçok yicem diye kendini zorlama ben de aynı hatayı yapıyorum bir yandan da yer yok bebişler sıkışıyor heralde Bu arada senin de yan yatınca karnın bir tarafa yığılıyor gibi oluyor mu bebekler sanki ne tarafa yatıyorsam orada toplanıyor bi uyanıyorum göbeğim yamulmuş kalkıp biraz yürüyünce anca düzeliyor
Aslında kabızlık erken doğuma bile sebep oluyormus kuzum ikinmaktan isal olmak 3vet iyi değil ama inan bana kabiz olmak daha zorEvet ben de her gun içerken bunu diyorum, millet kabiz oluyor ben ishal diye diye, vallabi artik tuvalete gitmekten biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?