2022 ikiz annesi olacaklar

sularinin iyi olmasina cok sevindim bebislerin farki da normal doktor da soylemistir zaten benimkiler de her gittiğimde fark bi acilmis bi azalmis oluyo. sen hala calisiyor musun

sularinin iyi olmasina cok sevindim bebislerin farki da normal doktor da soylemistir zaten benimkiler de her gittiğimde fark bi acilmis bi azalmis oluyo. sen hala calisiyor musun

Çok sağ olun canlarım Evden çalışıyordum önce doktorum heyet raporu verdi birbuçuk ay ama sonra müdürüm rica etti evden çalış rapor alma diye tamam dedim mecburen özel sektörün cilveleri ama tabi oturuyorsun bilgisayar başında stres de cabası bunların olmaması iyi olur dedi doktorum soluna doğru yatmaya çalış oğlan daha çok beslenir dedi. İnşallah düzelir

Benim de 21e düşmüş kuzum ya sen artması için yatmak dışında bir şey yaptın mı?
yattim cok yattim, oturmadim bile. haftada bir proluton iğne, günde 4 tane vajinal progestan kullandım. kabiz olmadim. bebekler de pozisyon degistirdi vajinayi tekmeleyen bebek dönmüş biraz öyle artti kuzum

yattim cok yattim, oturmadim bile. haftada bir proluton iğne, günde 4 tane vajinal progestan kullandım. kabiz olmadim. bebekler de pozisyon degistirdi vajinayi tekmeleyen bebek dönmüş biraz öyle artti kuzum
Maşşallah canım hep böyle devam etsin ileri haftalara kadar Bakalım ben de başarabilirim inşallah idolümsün Ay ama ne çok progesteron vermiş sen normalde de kullanıyor muydun bir kısmını yoksa hepsini kısalma olunca mı verdi?

Kuzum benim en azindan amniyon sivi degilmis buna cok sevindim rahim agzinda korkma inen cikan birsey arada oluyor simdi dinlenirsin bide progestonda artmis duzelir hic merak etme geri toparlanir ama sanci durumuna dikkat et kuzum benim ve boyle boyle guzel haftalara gidip dogum yapariz ins

Canlar 24 haftalık gebelikte bebekler 760 gr ve 720 gram olmuşlar bana biraz fazla almış gibi geldiler şeker falan mı var acaba bende korkmaya başldım az olsa bir dert çok olsa bir dert anlamadım geçen hafta 600 gramlardı

gebeligin basinda cok yogun kanama yaşadığım icin günlük 4 tane vermisti doktor bir daha da düşürmedi. belki onceki gebeligimde agrisiz sizisiz açıklık yasamistim onun tedirginligi de olabilir. ilk basta fitili iceri iterken ben de cok korkuyordum ama aştım artik. sadece cok fazla akinti oluyo bıktım diyebilirim. enfeksiyon olur diye günlük ped kullanmak veya pecete koymak yasak. e ic camasiri sürekli islak o da enfeksiyon yapar... gunde 5-6 ic camasiri değişiyorum giydigim taytlari da degisiyorum dışarı cikmissam pantolonlarım da islanmis oluyor onlari da degistiriyorum. kisalma olunca proluton ekledi doktor.
bu hafta hicc dinlenemedim oglum hasta oldu. serviksi merak ediyorum. insallah 20nin uzerinde cikar yine

doktorun ne diyor benimkiler de 24 haftalikken 700 grammislar doktor normal demisti asagi yukari biraz oynar zaten

Çok sağ ol kuzum valla senin gibi pozitif olmaya çalışıcam gerçekten iyi geliyor inşallahh hepimiz ileri haftaları görelim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi sancı konusunu da söyledim çok sık olmadığı için ve düzenli olmadığı için problem olmaz dedi. Bugün geç gittiğim için ısrar edemedim bu haftalarda pek nst ye sokmuyor anladığım kadarıyla ama bir sonrakinde ısrar edicem
Ay evet canım ya senin 4 kere olunca daha da ıslaklık oluyordur ben bir taneyle bile fenalık geçirmiştim hap olarak alıcam dedim yine döndük fitile bakalım işe yarasın da katlanırız artık Ped kullanamıyor muyuz mantar mı yaparmış aaa o zaman ben de değiştirip durucam mecbur çok geçmiş olsun oğluşuna inşallah uzunluk artmıştır kuzum

Benimkiler 26da o kilodaydı ama bana da az geliyor kuzum boşver çok olsun az olmasın bu sefer de gelişmediler diye üzülüyor insan maşşallah iyi bebişlerin şeker konusu da ille onla alakalı olacak diye bir şey yok bence inşallah çıkmaz çıkarsa da diyetle çözersiniz merak etme

Kuzum ne bileyim az olsa bir dert çok olsa bir dert ben zaten çok kilo alsınlar diye bayağı uğraşıyorum her gün muz kaşar peyniri ceviz süt tahin pekmez ama bu kadar da beklemiyordum bir haftada iyice pimpirikli oldumm çıktım şaşmışım artık

Bizim bi arkadaşın ikizleri toplam 2500 doğmuş şu an maşallah çok iyiler.. biraz daha idare etseydik iyiydi :)

Oyyy bu senin şaheserin o zaman kuzum şeker falan çıkmaz anniş güzel beslemiş bebişleri daha ne olsuuun bundan sonra ben de yicem valla kilo aldırmak lazım yatıcam nasıl olsa

şekerin çıkmazsa ayni boyle devam et ileri haftalarda kilo alimlari yavaslicak bizimkilerin. 2000i gecerlerse cok sevinicem. 2500 zaten normal bebek kilosu oglum öyle doğdu

benim haftalardır 30un altinda 6 hafta oldu sanırım. 22ye dustu geri cikti 29a suan biraz daha düşüktür tahminim ama dinleniyorum yani. doktor herhangi bir sey önerdi mi?
Önermedi kötü değil ortalamanın altında sadece falan dedi. Ciğer geliştirici olucam yarın onu söyledi yat falan demedi yani. Ama ben dikkat edeyim hareketlerimi minimuma indireyim

İnanki hepimiz bir olduk burda kalbim herkesle umarım hep birlikte güzel günleri görürüz Harikasın bu arada aynen böyle devam yatsın bebişler bakayım gelmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…