- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.901
Eczaneden amnisure test kiti alabilirsiniz ya da ev tipi versiyon icin pedin petek kismini acin icine kirmizi turnasol koyun, pedi normal takin. Kagidin rengi maviye donerse amniyondur.Kızlar çamaşırımda böyle normal akıntıdan daha sıvı ve daha fazla kokusuz iki parmak kadar bir ıslaklık oldu biraz korktum doktoruma söyledim ped koyup takip edelim tekrar olursa haber ver dedi. Acaba amniyon sıvısı sızmış olabilir mi? 28.haftam bitiyor. Biraz korktukAranızda ikinci gebeliği olanlar bu sıvı nasıl bir şey oluyor? Kokusu nasıl? Yalancı kasılmaları konuşmuşsunuz benim de akşama doğru oluyor genelde ya da yorulduğumda oluyor. Karnım yamuluyor baya. Düzenli değil.
Çok sağ ol canımEczaneden amnisure test kiti alabilirsiniz ya da ev tipi versiyon icin pedin petek kismini acin icine kirmizi turnasol koyun, pedi normal takin. Kagidin rengi maviye donerse amniyondur.
Bence normal akintidir. Amniyon acik sari, akiskan idrar kokmayan bir sivi, akmaya da ara ara devam edecektir. Bazen benim de akintim fazla oluyor normaldir, bence sorun yoktur.
Degildir bence. Ama su icmeyi ihmal etmeyin bir tane de havuc yiyin, bebegin suyuna iyi gelir derler.Çok sağ ol canımbakıcam şimdi dediklerine inşallah değildir
Masallah canim benim iki tane olan bile lac dk cikti kac seviyede cikti onemli demekki onemsiz sekilde ciktiki dr muhumsememis ins boyle boyle cikmaz guzel zamanlar gelir dogururuzSağol canım geçen hafta iki tane kasılma çıktı nst de doktor birşey yok dedi. Sık kontrol bence de cok iyi doktorum hep tedbirli gitmekten yana bir doktor kendisine şükrediyorum
Benim değerlerim 600 lülerde yazınızı görünce merak ettim teşekkür ederimTek gebelik canım öğrendim
Benim ilk değerim 845 ikinci 2391 4. 12000 di ama tek çıktıBenim değerlerim 600 lülerde yazınızı görünce merak ettim teşekkür ederim
157 çıktı benim sonra tekrar test istedi o da 607 diye hatırlıyorum ikiz olabilir diyince dr ben hemen araştırmaya başladımBenim ilk değerim 845 ikinci 2391 4. 12000 di ama tek çıktı
Olabilir canım seninki 4 kattan fazla artmış157 çıktı benim sonra tekrar test istedi o da 607 diye hatırlıyorum ikiz olabilir diyince dr ben hemen araştırmaya başladımcuma günü belli olur
Senin değerlerinde yüksekmiş senin ki tekse ben ihtimal vermiyorumOlabilir canım seninki 4 kattan fazla artmış
Nts ye girmeme daha var doktorum 34.haftada gireceksin dedi dedikleriniz aynısı oluyo bnde, demekki kasılmaymış teşekkür ederim cevabınız içinkarnin yaklaşık 1 dakikaligina sertlesiyor veya yamuluyor o sirada kasikta batma da hissedebilirsin. en net nstye girdigin zaman anliyorsun aa bu yasadigim kasilma miydi diye
Değerle pek alakası yok sanki canlar benim de 500 1000 2000 ama ikiz.. normal ilerlemişti oysa kiBenim ilk değerim 845 ikinci 2391 4. 12000 di ama tek çıktı
Çok gecmis olsun cnm.tez zamanda iyilesirsin insallahkizlar dün aksamim cok olayli gecti. cuma gunduz tetanoz asisi olmustum aksamina kol agrisi degil de cok siddetli vucut agrisi basladi. gece agridan uyuyamadim hareket edemedim sabah koluma girerek tuvalete goturduler beni ölüyorum sandim. oglum da covid temasli idi negatif cikmisti ama emin olamadik ben covid mi oldum diye hastaneye gittik. parol serum taktilar covid negatif ciktim. bu sabah da vücut agrim gecti. bu hamileligimde bir daha tetanoz asisi olmayı düşünmüyorum. ustune bir de kalp krizi gecirir gibi reflu agrisi başladı. 2 saat onunla ugrastim nexium ictim, gaviscon ictim gecmedi en son midemdeki her seyi cikardim rahatladı.
10 gun duzenli nexium icicem. insallah faydasi olur dayanilir gibi değil yanma hissetmiyorum kalp agrisi
Çok geçmiş olsun kuzum benimmm yaaaakizlar dün aksamim cok olayli gecti. cuma gunduz tetanoz asisi olmustum aksamina kol agrisi degil de cok siddetli vucut agrisi basladi. gece agridan uyuyamadim hareket edemedim sabah koluma girerek tuvalete goturduler beni ölüyorum sandim. oglum da covid temasli idi negatif cikmisti ama emin olamadik ben covid mi oldum diye hastaneye gittik. parol serum taktilar covid negatif ciktim. bu sabah da vücut agrim gecti. bu hamileligimde bir daha tetanoz asisi olmayı düşünmüyorum. ustune bir de kalp krizi gecirir gibi reflu agrisi başladı. 2 saat onunla ugrastim nexium ictim, gaviscon ictim gecmedi en son midemdeki her seyi cikardim rahatladı.
10 gun duzenli nexium icicem. insallah faydasi olur dayanilir gibi değil yanma hissetmiyorum kalp agrisi
Geçmiş olsun canm rabbim şifa versinkizlar dün aksamim cok olayli gecti. cuma gunduz tetanoz asisi olmustum aksamina kol agrisi degil de cok siddetli vucut agrisi basladi. gece agridan uyuyamadim hareket edemedim sabah koluma girerek tuvalete goturduler beni ölüyorum sandim. oglum da covid temasli idi negatif cikmisti ama emin olamadik ben covid mi oldum diye hastaneye gittik. parol serum taktilar covid negatif ciktim. bu sabah da vücut agrim gecti. bu hamileligimde bir daha tetanoz asisi olmayı düşünmüyorum. ustune bir de kalp krizi gecirir gibi reflu agrisi başladı. 2 saat onunla ugrastim nexium ictim, gaviscon ictim gecmedi en son midemdeki her seyi cikardim rahatladı.
Çok gecmis olsun cnm.tez zamanda iyilesirsin insallah
Çok geçmiş olsun kuzum benimmm yaaaa
sagolun kizlar burda belki yasayan olur diye paylasiyorum suanda iyiyim şükür proluton vurdurdum onun acisi var sadece :) ilk gebeligimde iki doz tetanoz vurdurmustum ama sadece kol agrisi olmustu. bu sefer cok baska bisey yasadim. ikiz gebelikte vucut çöküyor demek kiGeçmiş olsun canm rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canımkizlar dün aksamim cok olayli gecti. cuma gunduz tetanoz asisi olmustum aksamina kol agrisi degil de cok siddetli vucut agrisi basladi. gece agridan uyuyamadim hareket edemedim sabah koluma girerek tuvalete goturduler beni ölüyorum sandim. oglum da covid temasli idi negatif cikmisti ama emin olamadik ben covid mi oldum diye hastaneye gittik. parol serum taktilar covid negatif ciktim. bu sabah da vücut agrim gecti. bu hamileligimde bir daha tetanoz asisi olmayı düşünmüyorum. ustune bir de kalp krizi gecirir gibi reflu agrisi başladı. 2 saat onunla ugrastim nexium ictim, gaviscon ictim gecmedi en son midemdeki her seyi cikardim rahatladı.
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah hemen iyileşirsinkizlar dün aksamim cok olayli gecti. cuma gunduz tetanoz asisi olmustum aksamina kol agrisi degil de cok siddetli vucut agrisi basladi. gece agridan uyuyamadim hareket edemedim sabah koluma girerek tuvalete goturduler beni ölüyorum sandim. oglum da covid temasli idi negatif cikmisti ama emin olamadik ben covid mi oldum diye hastaneye gittik. parol serum taktilar covid negatif ciktim. bu sabah da vücut agrim gecti. bu hamileligimde bir daha tetanoz asisi olmayı düşünmüyorum. ustune bir de kalp krizi gecirir gibi reflu agrisi başladı. 2 saat onunla ugrastim nexium ictim, gaviscon ictim gecmedi en son midemdeki her seyi cikardim rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?