2022 ikiz annesi olacaklar

İnşallah vaktinde sağlıkla doğsun bebişlerin canım dualarımız seninle Kiloları da iyiymiş maşşallah 25 haftada 600 gram doğup çok sağlıklı çocuklar olan bebişler bile varmış geçen gün tv de görmüştüm bana umut oldu sana da olsun sen zaten çok pozitif güçlü birisin ve emin ellerdesin iyi olacak inşallah

Ilk kritik esigi astiniz, devam insallah, en az bi iki hafta daha (hatta insallah 7 hafta daha)
Protein tuketiminize dikkat edin, alinan her gr bizim icin onemli. Allah yar ve yardimciniz olsun, saglik sıhhat ve hayirlar diliyorum

Maşallah allah bağışlasın, ben test yaptırmayacağım istemedim. İnşallah bu hafta öğrenirim.

Sizinde idrarda zorlanma varmı acaba? Bende enfeksiyon mu var acaba? Bir bardak su içerim sonrası wc
Bende Idrarda zorlanma yok, bilemiyorum. Yanma, batma varsa enfeksiyon olabilir.
Test konusunda ise ben o kadar kadercilige inanmiyorum, sadece "aldirmak" diye bakmamak lazim, gelen bir genetik/fizyolojik hastaligin erken teshisi 0-2 yas erken terapilerle oldukca azaltilabiliyor. Tedbir bizden tevekkeli rabbimden.

en azindan 28i devirdin ve ciger gelistirici olabildin bunlar cok önemliydi canim insallah duzelecek
Sagol canim ins duzelsin Canim bugun 27+6 ins haftaya tam 28 dolduracagiz ama cok sukur ciger gelistirici vuruldum artik bende sanirim boyle boyle hafta tamamlarim tabi hayalim boyle hamilelik degildi ama bebislerim ve ben iyi olalimda ne yapalim diyorum

Aminnnn canim benim ya ins en azindan haftalariyla uyumlu gidiyorlar cok sukur yaaa ne guzel demissin umut olmaz olurmu rabbim gerci yeterki yasatmak istesin ins bizlerin bebislerine sihatle omur versin ins tesekkur ederim guzel sozun ve dilegin icin

Ilk kritik esigi astiniz, devam insallah, en az bi iki hafta daha (hatta insallah 7 hafta daha)
Protein tuketiminize dikkat edin, alinan her gr bizim icin onemli. Allah yar ve yardimciniz olsun, saglik sıhhat ve hayirlar diliyorum
Cok sukur gene diyelim dr da bi 30 aşsak daha da rahatlyacagim ama tabi genede gidebildi kadar bakalim bizimkiler umarim 2022 dogmayi tercih ederler cok haklisin olabildigince hastanr yemegi disinda tuketim protein tuketimi yapiyorum coook tesekkur ederim guzel dilegin icin coook sagol canim

Sakiz cigne, gaviscon 2 yemek kasigi ic, baska da bi yolu yok bazen cidden yok etmiyor o yangini gaviscon

Benim bi arkadasim suyu geldi 27 haftalik doğurmuştu bebegini, 40 haftasina kadar kuvozde kalmisti ama simdi kizimla yasit artık tıp gelisti cok sukur insan rahatliyor bazi haftalari atlattikca, 28 30 32 derken ben de bu haftalara geldim cok sukur, inşallah sen de doktor gozetiminde guzel haftalara geleceksin annesi

Geçmiş olsun canm sıkma canını allhin izni ile zamanında doğuracaksın senin gibi olup 36 37 lerde doğuran çok kişi var bol bol dua edicez zamanında dogmaları için

gaviscon bana yetmedigi icin acillik oldum doktorum nexium yazdi ama henüz ihtiyacım olmadi
Bende bugün konusunca nexium alabilirsin dedi. Yakın arkadaşım eczaci ona yazdım alayım diye o da pek hamilelikte kullanilmasi önerilmez bu ilacın falan dedi. Doktor yazdı sonuçta ama insanın yine kafası karışıyor

Evet dolaptan çıkarıp yiyorum inşallah faydası olur. Gerçekten gece mide açlığından kalkıyorum bir kase yoğurt yiyorum hemen uyuyorum bebeklerde alıştı yoğurda
Ben 18.haftama kadar kustum doğru düzgün bisey yiyemedim. Tam rahatladım şimdi de bu mide yanması başladı ondan yiyemiyorum

Dogru dedim canim benim cok sukur simdi hersey farkli sanciyi bile durdurabiliyorlar benimkilde saglikli olsunlarda kuvezdd olmuslar hic onemli degil bu arad masallah sana hayirlisiyla dogumun olsun tesekkur ederim canim kim bilir bizde oyle boyle guzel haftalar tamamlariz ins

Geçmiş olsun canm sıkma canını allhin izni ile zamanında doğuracaksın senin gibi olup 36 37 lerde doğuran çok kişi var bol bol dua edicez zamanında dogmaları için
aminnn canim benim cok tesekkur ederim allah razi olsum ins rabbim nasip ederde olur ve hepimiz ins o guzel haftalarda dogum yapariz hayirlisiyla

Merhaba canım, inşallah 30 lu haftalara bir çırpıda çıkar, sağlıkla dünyaya gelirler. Maşallah zaten şu an için bile kritik dönemi atlattın sayılır. Allahım bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Eminim her şey güzel olucak

Çok geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut Rabbim yardım eder. Dualarım seninle. Doğru zamanda sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…