- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 23
- 42
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.841
aminnnn inşallah hepimiz zamanında getirelim dünyaya yavrularımızı inşallahSagol canim benim aminn ins ya inat ediyorux ins bekletmeye devam da benim yaramazlar soz dinlerde azicik daha ilerleyen haftalarda dogalar ins
İnşallah vaktinde sağlıkla doğsun bebişlerin canımMerhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruztabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer
Ilk kritik esigi astiniz, devam insallah, en az bi iki hafta daha (hatta insallah 7 hafta daha)Merhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruztabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer
Bende Idrarda zorlanma yok, bilemiyorum. Yanma, batma varsa enfeksiyon olabilir.Maşallah allah bağışlasın, ben test yaptırmayacağım istemedim. İnşallah bu hafta öğrenirim.
Sizinde idrarda zorlanma varmı acaba? Bende enfeksiyon mu var acaba? Bir bardak su içerim sonrası wc
Sagol canim ins duzelsin Canim bugun 27+6 ins haftaya tam 28 dolduracagiz ama cok sukur ciger gelistirici vuruldum artik bende sanirim boyle boyle hafta tamamlarim tabi hayalim boyle hamilelik degildi ama bebislerim ve ben iyi olalimda ne yapalim diyorumen azindan 28i devirdin ve ciger gelistirici olabildin bunlar cok önemliydi canim insallah duzelecek
Aminn kuzum benim saglikla sihatle guzel haftalarda doguralim hepimizaminnnn inşallah hepimiz zamanında getirelim dünyaya yavrularımızı inşallah
Aminnnn canim benim ya insİnşallah vaktinde sağlıkla doğsun bebişlerin canımdualarımız seninle Kiloları da iyiymiş maşşallah 25 haftada 600 gram doğup çok sağlıklı çocuklar olan bebişler bile varmış geçen gün tv de görmüştüm bana umut oldu sana da olsun sen zaten çok pozitif güçlü birisin ve emin ellerdesin iyi olacak inşallah
Cok sukur gene diyelim dr da bi 30 aşsak daha da rahatlyacagim ama tabi genede gidebildi kadar bakalim bizimkiler umarim 2022 dogmayi tercih ederlerIlk kritik esigi astiniz, devam insallah, en az bi iki hafta daha (hatta insallah 7 hafta daha)
Protein tuketiminize dikkat edin, alinan her gr bizim icin onemli. Allah yar ve yardimciniz olsun, saglik sıhhat ve hayirlar diliyorum
Sakiz cigne, gaviscon 2 yemek kasigi ic, baska da bi yolu yok bazen cidden yok etmiyor o yangini gavisconKızlar günaydın herkesesize birşey danışacağım son 3 gündür mide yanmam berbat hale geldi. Yatamıyorum resmen yemek borum parçalanıyor sanki. Doktor gaviscon vermişti ama o da artık fayda etmiyor bir tavsiyeniz var mı bunun için?
Benim bi arkadasim suyu geldi 27 haftalik doğurmuştu bebegini, 40 haftasina kadar kuvozde kalmisti ama simdi kizimla yasitSagol canim ins duzelsin Canim bugun 27+6 ins haftaya tam 28 dolduracagiz ama cok sukur ciger gelistirici vuruldum artik bende sanirim boyle boyle hafta tamamlarim tabi hayalim boyle hamilelik degildi ama bebislerim ve ben iyi olalimda ne yapalim diyorum
Geçmiş olsun canm sıkma canını allhin izni ile zamanında doğuracaksın senin gibi olup 36 37 lerde doğuran çok kişi var bol bol dua edicez zamanında dogmaları içinSagol canim ins duzelsin Canim bugun 27+6 ins haftaya tam 28 dolduracagiz ama cok sukur ciger gelistirici vuruldum artik bende sanirim boyle boyle hafta tamamlarim tabi hayalim boyle hamilelik degildi ama bebislerim ve ben iyi olalimda ne yapalim diyorum
Bende bugün konusunca nexium alabilirsin dedi. Yakın arkadaşım eczaci ona yazdım alayım diye o da pek hamilelikte kullanilmasi önerilmez bu ilacın falan dedi. Doktor yazdı sonuçta ama insanın yine kafası karışıyorgaviscon bana yetmedigi icin acillik oldum doktorum nexium yazdi ama henüz ihtiyacım olmadi
2 tatlı kaşığı içiyordum arttırayim biraz, sakızı da denememiştim hiç deneyeceğim teşekkür ederimSakiz cigne, gaviscon 2 yemek kasigi ic, baska da bi yolu yok bazen cidden yok etmiyor o yangini gaviscon
Ben 18.haftama kadar kustum doğru düzgün bisey yiyemedim. Tam rahatladım şimdi de bu mide yanması başladı ondan yiyemiyorumEvet dolaptan çıkarıp yiyoruminşallah faydası olur. Gerçekten gece mide açlığından kalkıyorum bir kase yoğurt yiyorum hemen uyuyorum bebeklerde alıştı yoğurda
Dogru dedim canim benim cok sukur simdi hersey farkli sanciyi bile durdurabiliyorlar benimkilde saglikli olsunlarda kuvezdd olmuslar hic onemli degil bu arad masallah sanaBenim bi arkadasim suyu geldi 27 haftalik doğurmuştu bebegini, 40 haftasina kadar kuvozde kalmisti ama simdi kizimla yasitartık tıp gelisti cok sukur insan rahatliyor bazi haftalari atlattikca, 28 30 32 derken ben de bu haftalara geldim cok sukur, inşallah sen de doktor gozetiminde guzel haftalara geleceksin annesi
aminnn canim benim cok tesekkur ederim allah razi olsum ins rabbim nasip ederde olur ve hepimiz ins o guzel haftalarda dogum yapariz hayirlisiylaGeçmiş olsun canm sıkma canını allhin izni ile zamanında doğuracaksın senin gibi olup 36 37 lerde doğuran çok kişi var bol bol dua edicez zamanında dogmaları için
Merhaba canım, inşallah 30 lu haftalara bir çırpıda çıkar, sağlıkla dünyaya gelirler. Maşallah zaten şu an için bile kritik dönemi atlattın sayılır. Allahım bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Eminim her şey güzel olucakMerhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruztabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer
Bende sürekli düşünüyorum iyiler mi bişey olur mu ilerde sorun çıkmazsa bari vs vs allah acılarını göstermesin bize inşallah
Inşallah canım biraz daha sıkın dişinizi bebişlerle kalbim duam sizinleAminnnn canim benim aminnn ins cok tesekkur ederim sagolasinoglum10505 biri kizim 1038 dedi dr bugun olctu ins daha buyuyup kilolu bir sekilde dogumumuz olur ins
Çok geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut Rabbim yardım eder. Dualarım seninle. Doğru zamanda sağlıkla kavuş inşallah bebişlerineMerhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruztabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?