- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.701
Ya Allah sabir versin cok zor cidden ben 24e kadar heyet aldim sonra idari izin basladi 30da da analik izni basladiben hala şuan çalışıyorum bakalım ne zamana kadar dayanabileceğim ama gerçekten ikiz hamilelikte çalışmak zor hele bir de özel sektör olunca
Vala sanci oluyosa ben anlamiyorum nst de yeni basladi zaten. Bazen agrilarim oluyor ama sanci mi ne bilmiyorum hicBenim sancı olduğu için yapılmıştı çıkmadıysa nst de gerek yok zaten
Teşekkür ederim inşallahKesinlikle onlardan daha kıymetli birşey yok. Geri kalan her şey birşekilde olur. Benim 10 yaşında oğlum var o madur olmasın mutsuz olmasın diye en çok eforu ona harcıyorum hiçbir şeyini eksik etmiyorum gerisi önemli değilÇok geçmiş olsun buarada çok az kalmış maşallah güzel haberlerini alırız burdan
Bende çalışamaz raporu almaya gitmiştim tesadüfen gördük bide nst çekelim dedi iyi ki demiş o haftadan beri haftada bir giriyorumVala sanci oluyosa ben anlamiyorum nst de yeni basladi zaten. Bazen agrilarim oluyor ama sanci mi ne bilmiyorum hic
Umarim benim su kritik haftalar isik hiziyla gecsin 32 ve ilerlerini goreyim insZaman cok hizli inanki canim
Canim onceden kasilma ne nasil birsey hic anlamiyordum gobegim sertlrdiyordu gaz saniyordum ama hastaneye yattiktan sonra ayirt edebildim kasilma esnasinda bebekler cunku top olarak bulunduklari yer hemen geriliyor gecdigindr hemen gevsiyorlar ve hareket ediyorlar ama tabi anlayamadiklarimda oluyor aradabu kasilmalarin hepsini hissediyor musun? yoksa sadece kagitta mi görüyorsun
mesela 20-30lari anliyor musunCanim onceden kasilma ne nasil birsey hic anlamiyordum gobegim sertlrdiyordu gaz saniyordum ama hastaneye yattiktan sonra ayirt edebildim kasilma esnasinda bebekler cunku top olarak bulunduklari yer hemen geriliyor gecdigindr hemen gevsiyorlar ve hareket ediyorlar ama tabi anlayamadiklarimda oluyor arada
Ins canim benim ins su hastaneden guzel haberler alarak cikayimda ondan sonrasi hayirlisiyla guzel dogum yapip dinlenemiyorum demekde nasip olsun insDurur inşallah dinlen bolca zaten az kalmış seninde sonra yatmaya fırsat bulamıcaz istesek de
Bazilarini canim benim hepsini degil onlari anlamak zor oluyor biraz cunkumesela 20-30lari anliyor musun
Neyse maşallah ama senin bebisler toplu, sancilar da durduruluyor cok sukur ilacla falan 2 hafta daha dayanirsak inşallah sorunsuz dogarlarBende çalışamaz raporu almaya gitmiştim tesadüfen gördük bide nst çekelim dedi iyi ki demiş o haftadan beri haftada bir giriyorum
Büyük oğlum 10 yaşında bir zararı yok ama gündelik işler işte. Sağlığımız yerinde çok şükür bu günlere geldik bundan sonrası da iyi olsun hepimiz içinTeşekkür ederim inşallahevde çocuk olunca dinlenmek de zor olur benim ilk bebeklerim olacağı için rahatım o açıdan
Amin amin inşallahIns canim benim ins su hastaneden guzel haberler alarak cikayimda ondan sonrasi hayirlisiyla guzel dogum yapip dinlenemiyorum demekde nasip olsun ins
İnşallah ya zaten 37 de prematüre de olmuyorlar bakalım artık halkımızda hayırlısıNeyse maşallah ama senin bebisler toplu, sancilar da durduruluyor cok sukur ilacla falan 2 hafta daha dayanirsak inşallah sorunsuz dogarlar
Amin inşallah 32 den sonra artık korku yavaş yavaş azalıyorBüyük oğlum 10 yaşında bir zararı yok ama gündelik işler işte. Sağlığımız yerinde çok şükür bu günlere geldik bundan sonrası da iyi olsun hepimiz için
Eğer özel sektördeysen 30.haftadan sonra izne çıkmak zorundasın normalde iş kanununda öyle ama doktor çalışabilir raporu verebiliyor son 3 haftaya kadar. Özel doktor veremiyor muymuş bunu bilmiyordum. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorum raporu ayarlıcaz bir sonraki gelişinde dedi. Heyet raporunu da oradan almıştım. Hastane mi olması gerekiyor acabacalisamaz raporu 30da mi aliniyorilla devletten mi almak lazim acaba offf hic gitmedigim doktorlara sirf bu sebeplerden gitmek canımı sıkıyor bazen geri çeviriyorlar. kendi doktorum özel muayenehanede kan uyusmazligi ignesi bile recete edemiyor maalesef yani eder de parasini verirsin
aynen öyle canım benim annem de der senin için hala endişe ediyorum telefonunu 2 kere arasam açmasan meraktan deli oluyorum sende aynılarını yaşayacaksın:))canım biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri çok endişeliyiz ya hani iyiler mi, sağlıklılıklar mı diye annem diyor ki "ben ölene kadar senin için endişe edeceğim çünkü annelik böyle bir şey hep iyi olsun, sağlıklı olsun, mutlu olsun istiyorsun" diyor :)
burda devlete randevu almak da sıkıntı ben simdiden 30+0 randevu alayım ozel muayenehanede muhtemelen yazilmiyordur boyle bir rapor. ha yok yazarım derse iptal ederimEğer özel sektördeysen 30.haftadan sonra izne çıkmak zorundasın normalde iş kanununda öyle ama doktor çalışabilir raporu verebiliyor son 3 haftaya kadar. Özel doktor veremiyor muymuş bunu bilmiyordum. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorum raporu ayarlıcaz bir sonraki gelişinde dedi. Heyet raporunu da oradan almıştım. Hastane mi olması gerekiyor acabasorun çıkarmazlar bunda canım ya sen doktoruna şu gün 30 haftalık oluyor diye bir yazı yazdır imzalı sonra normal bi hekime gidip onu gösterirsin gerçi doktorun söyler zaten nasıl yapacağını
Evet canım çok mantıklı bence de al gerekmezse gitmezsinburda devlete randevu almak da sıkıntı ben simdiden 30+0 randevu alayım ozel muayenehanede muhtemelen yazilmiyordur boyle bir rapor. ha yok yazarım derse iptal ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?