- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.341
sertlesip bir dk falan oyle kalip sonra serbestlesmesi kasilma demek oluyor. rahim agzin normalse cok da sık olmuyosa normalİnsallah uzamistir.ya benimde üç beş gündür karnımda bir sertleşme oluyor toplanıp kalıyor netten baktım normal diyor sende varmi
Rahim uzunlugum 32 mm.gunde bı iki oluyor yarından sonra sayayım Dr ileteyim bari.magnezyum faydalı olurmu bu durumdasertlesip bir dk falan oyle kalip sonra serbestlesmesi kasilma demek oluyor. rahim agzin normalse cok da sık olmuyosa normal
rahim agzin iyi canim günde bir iki kasilma da tek bebekli kisilerde bile olur o da normal ama evet magnezgum kullanmıyorsan kullanman faydali olurRahim uzunlugum 32 mm.gunde bı iki oluyor yarından sonra sayayım Dr ileteyim bari.magnezyum faydalı olurmu bu durumda
Aminn canım benımSohrab Bahara giderken kızlar ikinizinde iki kız mı geliyor maşallah Aallahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde cuma kontrolüm var cinsiyetler netleşir sanırım
Bacagima kramp girip yuruyemeyince geçen hafta yazdı Dr magnezyum kullanmaya başladım.rahim agzin iyi canim günde bir iki kasilma da tek bebekli kisilerde bile olur o da normal ama evet magnezgum kullanmıyorsan kullanman faydali olur
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Kaşıntılardan sonra yaraların son durumu bu şekilde. Sabah kalkınca çektim kıyafetin izide çıkmışhastalığın adı gebeliğin polimorfik erüpsiyonu. Etrafımda ne duydum ne gördüm. Tedavisi yokmuş. Doğumla birlikte geçiyormuş doğuma kadar bu derdi çekecekmişim. Kaşınmasa çekecem ya da yara olmasa sadece kaşınsa. Kaşımamaya çalışıyorum artık. Bebişlerime bir zararı yokmuş önemli olan da bu. Bu zamana kadar hamileliğim çok kolay geçmişti bazen hamile değilmişim gibi bile hissediyordum amaaaa işte bilmediğim duymadığım bir derde düştüm. Allah daha beterinden korusun ne diyelim.
Teşekkür ederim canım. Pazartesi kontrolüm var doktorum geçen sefer bi dahaki gelişine yapalım demişti yaptıracağım sanırım.Çok geçmiş olsun canımDoğumdan sonra geçecek olması en azından iyi bir şeymiş Ben de hiç duymamıştım. Bu arada şeker yüklemesi yaptıracak mısın?
ah canım çok geçmiş olsun, daha da çok var doğuma. bebeklere bir zararının olmamasına çok sevindim. inşallah hafifler kaşıntılarınMerhaba kızlar. Kaşıntılardan sonra yaraların son durumu bu şekilde. Sabah kalkınca çektim kıyafetin izide çıkmışhastalığın adı gebeliğin polimorfik erüpsiyonu. Etrafımda ne duydum ne gördüm. Tedavisi yokmuş. Doğumla birlikte geçiyormuş doğuma kadar bu derdi çekecekmişim. Kaşınmasa çekecem ya da yara olmasa sadece kaşınsa. Kaşımamaya çalışıyorum artık. Bebişlerime bir zararı yokmuş önemli olan da bu. Bu zamana kadar hamileliğim çok kolay geçmişti bazen hamile değilmişim gibi bile hissediyordum amaaaa işte bilmediğim duymadığım bir derde düştüm. Allah daha beterinden korusun ne diyelim.
merhaba çok geçmiş olsun. gebelik kolestazı duymuştum ancak bunu ilk defa duyuyorum. bebeklere bir zararı olmaması çok sevindirici ama sizi zorlayacak, kaşıntı çok bela birşey. en azından hafifletecek bir krem vs. yokmuymuş.Merhaba kızlar. Kaşıntılardan sonra yaraların son durumu bu şekilde. Sabah kalkınca çektim kıyafetin izide çıkmışhastalığın adı gebeliğin polimorfik erüpsiyonu. Etrafımda ne duydum ne gördüm. Tedavisi yokmuş. Doğumla birlikte geçiyormuş doğuma kadar bu derdi çekecekmişim. Kaşınmasa çekecem ya da yara olmasa sadece kaşınsa. Kaşımamaya çalışıyorum artık. Bebişlerime bir zararı yokmuş önemli olan da bu. Bu zamana kadar hamileliğim çok kolay geçmişti bazen hamile değilmişim gibi bile hissediyordum amaaaa işte bilmediğim duymadığım bir derde düştüm. Allah daha beterinden korusun ne diyelim.
Geçmiş olsun canmMerhaba kızlar. Kaşıntılardan sonra yaraların son durumu bu şekilde. Sabah kalkınca çektim kıyafetin izide çıkmışhastalığın adı gebeliğin polimorfik erüpsiyonu. Etrafımda ne duydum ne gördüm. Tedavisi yokmuş. Doğumla birlikte geçiyormuş doğuma kadar bu derdi çekecekmişim. Kaşınmasa çekecem ya da yara olmasa sadece kaşınsa. Kaşımamaya çalışıyorum artık. Bebişlerime bir zararı yokmuş önemli olan da bu. Bu zamana kadar hamileliğim çok kolay geçmişti bazen hamile değilmişim gibi bile hissediyordum amaaaa işte bilmediğim duymadığım bir derde düştüm. Allah daha beterinden korusun ne diyelim.
Teşekkür ederim canım inşallahah canım çok geçmiş olsun, daha da çok var doğuma. bebeklere bir zararının olmamasına çok sevindim. inşallah hafifler kaşıntıların
Teşekkür ederim krem falan verdiler ama malesef geceleri kaşıntı artıyor gündüz biraz daha iyimerhaba çok geçmiş olsun. gebelik kolestazı duymuştum ancak bunu ilk defa duyuyorum. bebeklere bir zararı olmaması çok sevindirici ama sizi zorlayacak, kaşıntı çok bela birşey. en azından hafifletecek bir krem vs. yokmuymuş.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canm
cok gecmis olsun aman kimseye zararı olmasin daMerhaba kızlar. Kaşıntılardan sonra yaraların son durumu bu şekilde. Sabah kalkınca çektim kıyafetin izide çıkmışhastalığın adı gebeliğin polimorfik erüpsiyonu. Etrafımda ne duydum ne gördüm. Tedavisi yokmuş. Doğumla birlikte geçiyormuş doğuma kadar bu derdi çekecekmişim. Kaşınmasa çekecem ya da yara olmasa sadece kaşınsa. Kaşımamaya çalışıyorum artık. Bebişlerime bir zararı yokmuş önemli olan da bu. Bu zamana kadar hamileliğim çok kolay geçmişti bazen hamile değilmişim gibi bile hissediyordum amaaaa işte bilmediğim duymadığım bir derde düştüm. Allah daha beterinden korusun ne diyelim.
Teşekkür ederim Amin inşallahcok gecmis olsun aman kimseye zararı olmasin da
Ben geçen hafta yaptırdım canım araştırdım zararı yokmuş en iyi doktorlar yaptırın diyor hep. Bana 75 gramlık yapıldı son araştırmalar en iyisinin bu olduğunu söylüyormuş. Haberin olsun. Eskiden 50 gramlık yapıyorlarmış olmadı birdaha 100 gramlık yapıyorlarmış gibi birşeyler var ama artık öyle önermiyorlar bilgin olsunTeşekkür ederim canım. Pazartesi kontrolüm var doktorum geçen sefer bi dahaki gelişine yapalım demişti yaptıracağım sanırım.
Tamam canım teşekkür ederim bilgi içinBen geçen hafta yaptırdım canım araştırdım zararı yokmuş en iyi doktorlar yaptırın diyor hep. Bana 75 gramlık yapıldı son araştırmalar en iyisinin bu olduğunu söylüyormuş. Haberin olsun. Eskiden 50 gramlık yapıyorlarmış olmadı birdaha 100 gramlık yapıyorlarmış gibi birşeyler var ama artık öyle önermiyorlar bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?