2022 ikiz annesi olacaklar

sertlesip bir dk falan oyle kalip sonra serbestlesmesi kasilma demek oluyor. rahim agzin normalse cok da sık olmuyosa normal
Rahim uzunlugum 32 mm.gunde bı iki oluyor yarından sonra sayayım Dr ileteyim bari.magnezyum faydalı olurmu bu durumda

Merhaba kızlar. Kaşıntılardan sonra yaraların son durumu bu şekilde. Sabah kalkınca çektim kıyafetin izide çıkmış hastalığın adı gebeliğin polimorfik erüpsiyonu. Etrafımda ne duydum ne gördüm. Tedavisi yokmuş. Doğumla birlikte geçiyormuş doğuma kadar bu derdi çekecekmişim. Kaşınmasa çekecem ya da yara olmasa sadece kaşınsa. Kaşımamaya çalışıyorum artık. Bebişlerime bir zararı yokmuş önemli olan da bu. Bu zamana kadar hamileliğim çok kolay geçmişti bazen hamile değilmişim gibi bile hissediyordum amaaaa işte bilmediğim duymadığım bir derde düştüm. Allah daha beterinden korusun ne diyelim.

Eklentiler

• IMG_20211129_080541.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20211129_080356.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 58
Çok geçmiş olsun canım Doğumdan sonra geçecek olması en azından iyi bir şeymiş Ben de hiç duymamıştım. Bu arada şeker yüklemesi yaptıracak mısın?

Çok geçmiş olsun canım Doğumdan sonra geçecek olması en azından iyi bir şeymiş Ben de hiç duymamıştım. Bu arada şeker yüklemesi yaptıracak mısın?
Teşekkür ederim canım. Pazartesi kontrolüm var doktorum geçen sefer bi dahaki gelişine yapalım demişti yaptıracağım sanırım.

ah canım çok geçmiş olsun, daha da çok var doğuma. bebeklere bir zararının olmamasına çok sevindim. inşallah hafifler kaşıntıların

merhaba çok geçmiş olsun. gebelik kolestazı duymuştum ancak bunu ilk defa duyuyorum. bebeklere bir zararı olmaması çok sevindirici ama sizi zorlayacak, kaşıntı çok bela birşey. en azından hafifletecek bir krem vs. yokmuymuş.

Geçmiş olsun canm

Teşekkür ederim krem falan verdiler ama malesef geceleri kaşıntı artıyor gündüz biraz daha iyi

cok gecmis olsun aman kimseye zararı olmasin da

Teşekkür ederim canım. Pazartesi kontrolüm var doktorum geçen sefer bi dahaki gelişine yapalım demişti yaptıracağım sanırım.
Ben geçen hafta yaptırdım canım araştırdım zararı yokmuş en iyi doktorlar yaptırın diyor hep. Bana 75 gramlık yapıldı son araştırmalar en iyisinin bu olduğunu söylüyormuş. Haberin olsun. Eskiden 50 gramlık yapıyorlarmış olmadı birdaha 100 gramlık yapıyorlarmış gibi birşeyler var ama artık öyle önermiyorlar bilgin olsun

Tamam canım teşekkür ederim bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…