İnşallah Allah hepimize nasip etsinAyyy inşallah canım valla sürekli burada daha evvel yapanlara bakıyorum çok farklı şeyler okudum inşallah Allah şu cefalarımızın sefasınıda sürdürür kucağımıza alırız inşallah
Peki kaçıncı gün embriyosu ve yatıp dinlendiniz mi yoksa hareket halinde misinizHayır canım benim dondurulmuş embriyo değil ama 2 tanede embriyom donduruldu
Neyse belirtilere takılmamak lazimmisBenim birinci kalite 3 gün embriyosu ilk 2 gün bel ve kasık ağrılarım fazlaydı ve afedersin gaz fazlaydı dünden beri kasık ağrısı biraz hafifledi göğüslerde hassasiyet var ama bunları iğneler de yapıyor o yüzden bilmiyorum umutlu mu olmalıyım olmamalımıyım
Aynen belirtilere bakmayacağız artık İnşallah bizimledir bebişlerimizNeyse belirtilere takılmamak lazimmis
Test tarih8n ne zaman 11 temmuza verdi benim dr cokkk uzak bir tarih o kadar mümkün değil bekleyemem
2 tane 5.gun embriyosu..bu kez cok uzak bir tarih verdi ben de persembe ya da çarşamba yaparim sanirim yani 6 ya da 7 sindeAynen belirtilere bakmayacağız artık İnşallah bizimledir bebişlerimizbenim doktorum 7 temmuz'a verdi seninki kaçıncı gün embriyosu
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım maşallah evet Bir de bayram tatili var o yüzden ben hemen 7'sinde sağlık ocağında yapıp e-nabız'dan takip edeceğim2 tane 5.gun embriyosu..bu kez cok uzak bir tarih verdi ben de persembe ya da çarşamba yaparim sanirim yani 6 ya da 7 sinde
Ben kağıtlara hiç bakmadım ama doktorum 4. Gün emriyosu dedi sanırım 5aa kalite ben ekseriyetli yattım diyebilirim ama çok fazla bel ağrım oldu oda sanırım çok yatmaktan hiçbişey yapmıyorum arada bi evin içinde geziyorum ama benimde bugüne kadar aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şuan hafif kasık ağrısı varla yok gibi bişey ilk denemem o yüzden pek anlamıyorum sürekli burada araştırıyorum. Siz neler yapıyorsununuz peki Allahım inşallah kucağımıza aşmayı nasip etsinPeki kaçıncı gün embriyosu ve yatıp dinlendiniz mi yoksa hareket halinde misiniz
Canım inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız benim de ilk denemem ben de sadece lavaboya kalkıyorum ve senin dediğin gibi evin içinde biraz yürüyorum çok dikkat ediyorum hem yeme içme olarak hem hareket olarak benimle bel ağrım ve kasık ağrım ilk iki gün çok fazla dünden beri biraz azaldı ama hala ara ara kasık ağrım var ve göğüslerde hassasiyet başladı dünden beriBen kağıtlara hiç bakmadım ama doktorum 4. Gün emriyosu dedi sanırım 5aa kalite ben ekseriyetli yattım diyebilirim ama çok fazla bel ağrım oldu oda sanırım çok yatmaktan hiçbişey yapmıyorum arada bi evin içinde geziyorum ama benimde bugüne kadar aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şuan hafif kasık ağrısı varla yok gibi bişey ilk denemem o yüzden pek anlamıyorum sürekli burada araştırıyorum. Siz neler yapıyorsununuz peki Allahım inşallah kucağımıza aşmayı nasip etsin
Daha önceİnşallah Allah hepimize nasip etsin
ayyy inşallah hayırlı haberler alırsın ve alırız doktorum kasık ağrısı bi kaç olur o normal demişti banada test günün ne zaman peki benim arefe günü ama bi önceki gün mü yapsam diyorum bilemedimCanım inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız benim de ilk denemem ben de sadece lavaboya kalkıyorum ve senin dediğin gibi evin içinde biraz yürüyorum çok dikkat ediyorum hem yeme içme olarak hem hareket olarak benimle bel ağrım ve kasık ağrım ilk iki gün çok fazla dünden beri biraz azaldı ama hala ara ara kasık ağrım var ve göğüslerde hassasiyet başladı dünden beri
Benim ki arife gününden bi gün önce 7 temmuz yani inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız rabbim büyükDaha önce
ayyy inşallah hayırlı haberler alırsın ve alırız doktorum kasık ağrısı bi kaç olur o normal demişti banada test günün ne zaman peki benim arefe günü ama bi önceki gün mü yapsam diyorum bilemedim
Evet belirtiler ilaçtan veya işlemden dolayı olabilirmiş şuan hangi ilaçları kullanıyorsunDaha önce
ayyy inşallah hayırlı haberler alırsın ve alırız doktorum kasık ağrısı bi kaç olur o normal demişti banada test günün ne zaman peki benim arefe günü ama bi önceki gün mü yapsam diyorum bilemedim
Evet yüce Allah’ım inşallah nasip eder bizeBenim ki arife gününden bi gün önce 7 temmuz yani inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız rabbim büyük
Yaa çok üzüldüm canım senin adına inşallah bu sefer güzel sonuçlanır ben 3 buçuk yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı ilk tüp bebek denemem 24 yaşındayım daha ama 50 60 gibi his ediyorumKizlar insallah cok aramazsinız hemencik gelsin bebislerinizbenim 6 transferim bu
1 pozitif
2 negatif
2 de düşüğüm var...
Oyy canim benim o kadar gençsin ki..hem senin tutma ihtimali bana gore cok cok fazla..Ben 30 yasinda basladim tup bebek yolculuğuna su an 40 oldum ve şansım oldukça azaldi...Binlerce şükür ki 1 kez pozitif gördüğüm tedavimden 1 prensesim olduYaa çok üzüldüm canım senin adına inşallah bu sefer güzel sonuçlanır ben 3 buçuk yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı ilk tüp bebek denemem 24 yaşındayım daha ama 50 60 gibi his ediyorum
Maşallah rabbim evladınızı size bağışlasın Rabb'im ol derse herşey olur inşallah sizinkide olur ,Oyy canim benim o kadar gençsin ki..hem senin tutma ihtimali bana gore cok cok fazla..Ben 30 yasinda basladim tup bebek yolculuğuna su an 40 oldum ve şansım oldukça azaldi...Binlerce şükür ki 1 kez pozitif gördüğüm tedavimden 1 prensesim oldukısmetinde varsa Rabbim o duyguyu birkez daha yaşatır insallah..olmazsa da basip kismet
Sakin sakin moralini bozma genceciksinkac yumurtan toplqndi kac embriyo olustu
Ben lutinus fitil ve oscabar kan sulandırıcı iğne oluyorum şuan ama iğneler çok canımı yakıyor tam iğneden kurtuldum derken tekrar iğneEvet belirtiler ilaçtan veya işlemden dolayı olabilirmiş şuan hangi ilaçları kullanıyorsun
Evet canim 27 haziran yaptirdiysan bu gun 3cu gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?