Merhaba. Kaybiniz için çok geçmiş olsun. InsaAllah hayirlisiyla pozitifleri goruruz. 22 haziranda yaptirdim sonuç bekliyorumMerhaba arkadaşlar ben 2021 Aralık ayında normal yolla hamile kaldığımı öğrendim 5 haftalıktı ama maalesef 6 haftamda düşükle sonuçlandı kendini topladıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve başladım nisan ayında ama verilen ilaçlar beni fazla uyarınca tedaviyi o ay iptal etmek zorunda kaldı doktorum devam ederse kötü sonuçlar vereceğini söyledi ve bizde üzülerek iptal ettik bi sonraki ayda vücudumu tanıklarını ve ona göre ilaç vereceklerini söylediler ve çok şükür onca iğneden sonra sonuca ulaşabildik 23 haziranda yumurta toplama işlemi oldum ve 9 yumurta toplandı ama sadece 3 tanesi döllenebilmiş 27 Haziran yani dünde transfer yapıldı benim gibi bu ayda tüp bebek yapanlar ve sonuç bekleyenler var mı neler yaptınız ve yapıyorsunuz tutunması için neler yapmak gerek
Bugun gun içinde test yaptim koyulaşiyor. 6.günum transfer sonrasi. Demin yaptigim da cok şukur koyu çikti. InsaAllah devami da guzel gelir. Sen de mutlu haberleri alirsin ennnn kisa zamandaAllah razı olsunSonucunuz ne zaman belli olucak peki. Allahım inşallah size nasip eder bebişinizi bende dün transfer oldum inşallah bende güzel sonuçlar alırım
Ayy çok sevindim senin adına inşallah devamıda gelir darısı biz bekleyenlerin başına artıkBugun gun içinde test yaptim koyulaşiyor. 6.günum transfer sonrasi. Demin yaptigim da cok şukur koyu çikti. InsaAllah devami da guzel gelir. Sen de mutlu haberleri alirsin ennnn kisa zamanda
Birlikte transfer olduk o zaman inşallah ikimizde güzel haberler alırızMerhaba ben de dun transfer oldum.
Bide transfer gününden itibaren mi sayıyoruz günleri ben o kısmı tam bilmiyorum ilk tüp bebek denememBugun gun içinde test yaptim koyulaşiyor. 6.günum transfer sonrasi. Demin yaptigim da cok şukur koyu çikti. InsaAllah devami da guzel gelir. Sen de mutlu haberleri alirsin ennnn kisa zamanda
InsaAllah canim AminAyy çok sevindim senin adına inşallah devamıda gelir darısı biz bekleyenlerin başına artık
Selam insallah tutar bende 27 haziran yaptirdum sende kac transfer oldu Allah kucagimizi doldursunMerhaba arkadaşlar ben 2021 Aralık ayında normal yolla hamile kaldığımı öğrendim 5 haftalıktı ama maalesef 6 haftamda düşükle sonuçlandı kendini topladıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve başladım nisan ayında ama verilen ilaçlar beni fazla uyarınca tedaviyi o ay iptal etmek zorunda kaldı doktorum devam ederse kötü sonuçlar vereceğini söyledi ve bizde üzülerek iptal ettik bi sonraki ayda vücudumu tanıklarını ve ona göre ilaç vereceklerini söylediler ve çok şükür onca iğneden sonra sonuca ulaşabildik 23 haziranda yumurta toplama işlemi oldum ve 9 yumurta toplandı ama sadece 3 tanesi döllenebilmiş 27 Haziran yani dünde transfer yapıldı benim gibi bu ayda tüp bebek yapanlar ve sonuç bekleyenler var mı neler yaptınız ve yapıyorsunuz tutunması için neler yapmak gerek
Evet canim 27 haziran yaptirdiysan bu gun 3cu gununBide transfer gününden itibaren mi sayıyoruz günleri ben o kısmı tam bilmiyorum ilk tüp bebek denemem
Bende bitane transfer oldu canım doktorum böylesinin daha sağlıklı olduğunu kurum olarakta fazla transferi uygun görmediklerini söylediler olsun inşallah tutsunda herşeye razıyımSelam insallah tutar bende 27 haziran yaptirdum sende kac transfer oldu Allah kucagimizi doldursun
Insalllah benimki 7 temmuzda test vericem insallah hepimiz sevinirizBende bitane transfer oldu canım doktorum böylesinin daha sağlıklı olduğunu kurum olarakta fazla transferi uygun görmediklerini söylediler olsun inşallah tutsunda herşeye razıyıminşallah canım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah ayın 8 de kan testi vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ayyy inşallah canım Allah bu çabalarmızı güzel sonuçlandırır inşallahInsalllah benimki 7 temmuzda test vericem insallah hepimiz seviniriz
Merhaba aynı gün transferimiz yapılmış inşallah hayırlı haberler alırızMerhaba arkadaşlar ben 2021 Aralık ayında normal yolla hamile kaldığımı öğrendim 5 haftalıktı ama maalesef 6 haftamda düşükle sonuçlandı kendini topladıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve başladım nisan ayında ama verilen ilaçlar beni fazla uyarınca tedaviyi o ay iptal etmek zorunda kaldı doktorum devam ederse kötü sonuçlar vereceğini söyledi ve bizde üzülerek iptal ettik bi sonraki ayda vücudumu tanıklarını ve ona göre ilaç vereceklerini söylediler ve çok şükür onca iğneden sonra sonuca ulaşabildik 23 haziranda yumurta toplama işlemi oldum ve 9 yumurta toplandı ama sadece 3 tanesi döllenebilmiş 27 Haziran yani dünde transfer yapıldı benim gibi bu ayda tüp bebek yapanlar ve sonuç bekleyenler var mı neler yaptınız ve yapıyorsunuz tutunması için neler yapmak gerek
Merhaba bende pazartesi oldum dondurulmuş embriyo mu sizindeMerhaba ben de dun transfer oldum.
Evet dondurulmuş embriyo canim...Nasılsın ben sanki birsey hissetmeliymisim gibi hissediyorum..ama hic bir sey yokMerhaba bende pazartesi oldum dondurulmuş embriyo mu sizinde
Merhaba aynı gün transferimiz yapılmış inşallah hayırlı haberler alırı
Hayır canım benim dondurulmuş embriyo değil ama 2 tanede embriyom dondurulduMerhaba bende pazartesi oldum dondurulmuş embriyo mu sizinde
Benim birinci kalite 3 gün embriyosu ilk 2 gün bel ve kasık ağrılarım fazlaydı ve afedersin gaz fazlaydı dünden beri kasık ağrısı biraz hafifledi göğüslerde hassasiyet var ama bunları iğneler de yapıyor o yüzden bilmiyorum umutlu mu olmalıyım olmamalımıyımEvet dondurulmuş embriyo canim...Nasılsın ben sanki birsey hissetmeliymisim gibi hissediyorum..ama hic bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?