Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Kızlar ya yumurtlama dönemi ilişkiye girdiğinizde kasık ağrısı yaşadınız mı hiç ilişki anında kasıklarımda tuhaf bi ağrı hissettim böyle ağırlık koyulmuş gibi baya baskı gibi
Kızlar ya yumurtlama dönemi ilişkiye girdiğinizde kasık ağrısı yaşadınız mı hiç ilişki anında kasıklarımda tuhaf bi ağrı hissettim böyle ağırlık koyulmuş gibi baya baskı gibi
Aynen tam anlatilamiyo orada baski oluyo zorlaniyor gibi sanki bir sislik var gibi nedenini bende merak ediyorum belki yumurtlama ile ilgilidir dedigin gibi
Aynen tam anlatilamiyo orada baski oluyo zorlaniyor gibi sanki bir sislik var gibi nedenini bende merak ediyorum belki yumurtlama ile ilgilidir dedigin gibi
Listemiz ne guzel gozukuyor masallahh ya gidip gidip bakiyorum arka arkaya ne guzel haberler geldi emojilerimiz yerini aldi harikaaa insallah liste sonuna kadar oyle gider cok aminn
O dediğin şeyi 3 aydır yumurtlama günlerimde hissediyorum. Hatta sonraki 2 gün de devam ediyo bazen. İlişki çekilmez hale geliyo o an. Sancı ve baskı oluyo.
O dediğin şeyi 3 aydır yumurtlama günlerimde hissediyorum. Hatta sonraki 2 gün de devam ediyo bazen. İlişki çekilmez hale geliyo o an. Sancı ve baskı oluyo.