• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok valla regl btti yumurtlama bekliyorum hala gelmedi ben akıntıyla takip ediyorum ama şu ana kadr bi hareket yok beklemek çok sıkıcıııı😂
Cabucak belli olan bisey olsa ne guzel olurdu dimi. Degerlendirsek 1 hafta sonra ogrensek ah ahh🤣 umursamaz olsaydik cok cabuk gecerdi zaman:rolleyes:

Cabucak belli olan bisey olsa ne guzel olurdu dimi. Degerlendirsek 1 hafta sonra ogrensek ah ahh🤣 umursamaz olsaydik cok cabuk gecerdi zaman:rolleyes:
Evet ne güzel olurdu 1 hafta sonra öğrenmek😂 umursamayınca oluyo ama işte elde diil ki aklımız fikrimiz burda🤣

Fotosu var mı canımmm çift çizgi mi bu arada hayırlı olsun ilk gebelik mi olcak

2. Olacak kısmetse canım, 9 yaşında oğlum var

Dayanamadım bitane daha kaset tet yaptım canım dünden biraz daha belirgin çıktı bak atıyorum ama çok koyu değil 2 dk içinde oldu dakika tuttum. Adetime hesapladığıma göre 3 tem muz ama belki 4 temmuzda olabilir çünkü normalde 26/27 günde bir adet görebiliyorum.
Benimde tam net değil 25.26 günde bir 3 ya da 4 temmuz regl gelmezse Çarşamba kan vereceğim birde cuma

Testte pozitifi gördün müü
Evet idrar testinde gördüm canım bugünde silik ama IMG_20220702_080521.jpg

Back