Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Aslında doktorlar kimyasal gebeliği düşükten saymıyolar.sağlıksız embriyo adetle vücuttan atılıyo.ama yine de bu ağrıların olabilir tabi yaşamadığım için bişe diyemiyorum
Katılıyorum ya sesli güldüm valla hi . Dün akşam bana eşim diyor ki ben biliyorum sen hasta olmadın bana yalan söylüyon süpriz yapacan dimi evlilik yıl dönümünde diyor . O öyle diyince iyice sinirim bozuldu
Katılıyorum ya sesli güldüm valla hi . Dün akşam bana eşim diyor ki ben biliyorum sen hasta olmadın bana yalan söylüyon süpriz yapacan dimi evlilik yıl dönümünde diyor . O öyle diyince iyice sinirim bozuldu