Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Insallah bebis vardir adet gunu kanda cikmayip sonra cikanlar bile oluyor kuzum olsun negatif olsa bile kimizilar gelmeden umudumuzu kesmiyoruz, hos gelse de kesmiyoruz tam gaz devam insallah
Insallah bebis vardir adet gunu kanda cikmayip sonra cikanlar bile oluyor kuzum olsun negatif olsa bile kimizilar gelmeden umudumuzu kesmiyoruz, hos gelse de kesmiyoruz tam gaz devam insallah
Kan degerin kacti canim? Karindan ve vajinal olarak gormenin belirli degerleri vardi NurseCelline yazmisti bir ara 1500 olmasi gerekiyodu sanirim en az
Pazartesi 423,1 di. Tsh biraz yuksek cikmisti. Saglik ocaginda troid degerleri kesinlikle yanlis cikiyor. O yuzden randevu denk gelmisken hastanede baktirayim dedim. 5 bin mi ne dedi bu da. Olsun olmasin en azindan bi bakiverir. Ozelde hic degere bakmadan bakiyorlar :)
Insallahh gerek bile kalmaz kuzucum oluverir kendiliginden guzel haberler ver bize. Saglik ocaginda verdin dimi tahlillerini ne zaman cikacakmis sonuclar
Ilk ay dusundum olmadi ikinci ay ovulasyon takip ettim olmadi bu ay artik taktik degistiriyorum bende hic bisey yapmiycam dusunmemeye caliscam nasil olucak bakalim deniycez en azindan dimi
Bat yarın. Kasık ağrım şak diye kesildi. Mide bulantım ve akıntım deli gibi devam ediyo. Çok umutlanmıştım bu ay. Kaset testle erken gebelik çok farkediyo mu gercekten
Kızlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim keseyi gördü küçük ve çok düzensiz dedi doktor haftaya gel duzelmezse kürtaj olursun dedi ama kendini olumsuza ayarla dedi bu durumda olup gebelige devam eden var mi
Guguum yoğunluktan giremedim yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama cevap veremiyorum sürekli giripte.iyyim regl çok pıhtılı geliyor anlamadım ve rengi çok koyu.bugünü de atlatsam yarın azalar inşallah
Kızlar moralim çok bozuk bugün doktora gittim keseyi gördü küçük ve çok düzensiz dedi doktor haftaya gel duzelmezse kürtaj olursun dedi ama kendini olumsuza ayarla dedi bu durumda olup gebelige devam eden var mi