Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Hewda canım sabah regl ablamiz geldi bu ay da negatif yedik bakalım diğer bat 16 Ağustos , eşimin insafına kaldık yine, o istemiyor ya , şansım varsa beklicem yicek ekmeği varsa gelen gelir
Hewda canım sabah regl ablamiz geldi bu ay da negatif yedik bakalım diğer bat 16 Ağustos , eşimin insafına kaldık yine, o istemiyor ya , şansım varsa beklicem yicek ekmeği varsa gelen gelir
Beklemedeyim hala iki gün sonra belli olucak 6 haftamda kese göründü sadece bugün 7+0 oldum bakalım cuma günü boş kesemi yoksa gebelik mi belli olcak bende bilmiyorum
Benimde kırmızılar geldi 1 saat önce.yeni bat 20 ağustos ama tam yumurtlama zamanı memlekete gitcez annemin evine değerlendiremicez artık eylüle kısmet
Benimde kırmızılar geldi 1 saat önce.yeni bat 20 ağustos ama tam yumurtlama zamanı memlekete gitcez annemin evine değerlendiremicez artık eylüle kısmet