Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
İnşallah canım. Benim bugün midem de bulanıyor. Sabaha karşı sol kasığıma ağrı girdi kısa süreli. Ama uykudan uyandırdı. Şuan da hafif kasık ağrım var. Bilmiyorum hayırlısı olsun.
İnşallah canım. Benim bugün midem de bulanıyor. Sabaha karşı sol kasığıma ağrı girdi kısa süreli. Ama uykudan uyandırdı. Şuan da hafif kasık ağrım var. Bilmiyorum hayırlısı olsun.
Ya belirti arama herkesin aynı değil. Ben ilk gebeligimde sıfır belirtiyle öğrendim ama geçen ay düşük yaptım ya o ay hamile olduğumu hissediyordum değişik sancılarım oluyordu. Esime de diodum bu ay biseyler var çünkü vücudumdaki değişiklikleri görebiliyorum.gebelik yoksa da biseyler oldu eminim diyordum
İlk aylarda bazen geçikme olabiliyor hormonlar değişiyor ya canm . Ben normalde 27 28 günde olurdum ilk 3 ay filan 32 günde adet olmuştum . İnşaallah en kısa sürede hamile kalırsın kuzum