Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Seni üzmek istemem sakın yanlış anlama beni canım sadece benm yaşadığım hayal kırıklığını yaşama diye.inşallah vardır ben isterm ki hepiniz hamiş olun çok sevinrim kendim gibi.ama bu üzüntü farklı oluyo var sanıp yok çıkınca.inşallah geç döllenmedirde geç gösterir kendini
Seni üzmek istemem sakın yanlış anlama beni canım sadece benm yaşadığım hayal kırıklığını yaşama diye.inşallah vardır ben isterm ki hepiniz hamiş olun çok sevinrim kendim gibi.ama bu üzüntü farklı oluyo var sanıp yok çıkınca.inşallah geç döllenmedirde geç gösterir kendini
İlk aylarda bazen geçikme olabiliyor hormonlar değişiyor ya canm . Ben normalde 27 28 günde olurdum ilk 3 ay filan 32 günde adet olmuştum . İnşaallah en kısa sürede hamile kalırsın kuzum