• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptır canm varsa cıkar bence . Bizim sağlık ocağımız yapmıyor birden fazla testi
ben geçtiğimiz aylarda haşimato için kan vermiştim kuzum o zaman ben söylemeden bakmış benim doktor, sanırım şimdi de yapar , bi rica ederim bakalım

Kızlar bat 26 temmuz. Göğüs hassasiyeti dışında bir belirttim yok. Sanırım bebiş de yok 🤷🏼

Erken ama ne bilim içime öyle doğuyor sanki 😅 eşim de bu ay olmadı bence diip duruyo 😂 etki altında kaldım
dur daha erken :)) benim göğüs ucum kaşınıyo bildiğin böyle tatlı tatlı kaşınıyo :D ilk defa yaşıyorum bunu , baktım gebelik belirtisiymiş ama ben dili yanmış biri olarak yoğurdu üflerim yani hemen düşmem tongaya :D

Yok lekelenme yasamadim ben canim benim bat yarin. Sabah test yaptim birde ne goreyim aa koskocaman negatif. Agustosa su sekil giris yapmayi bekliyorum artik:KK55:
guuuuguuum kırmızıyı görmeden nereye giriyon sen bi dur yahuuu, olmazsa canımız sağolsunn ama belki oluuur :)

Back