Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Eşimin annesinin ikizleri var eşimin abisininde ikizleri var olursa şaşırmam ama benim kan değerlerim 2 katı çıktı çok artış yoktu seninkinin maşallahı vardı sağlıkla gelsinler Rabbim kolaylığını verir canım
Eşimin annesinin ikizleri var eşimin abisininde ikizleri var olursa şaşırmam ama benim kan değerlerim 2 katı çıktı çok artış yoktu seninkinin maşallahı vardı sağlıkla gelsinler Rabbim kolaylığını verir canım
Valla bende de gaz var adet öncesi gibi ama o da hamilelik belirtisi işte insan ne düşüneceğini şaşırıyor, testler negatiff dese de , atesimin düşmesini bekleyecem e tanı bir de bat gununu tabi
Valla bende de gaz var adet öncesi gibi ama o da hamilelik belirtisi işte insan ne düşüneceğini şaşırıyor, testler negatiff dese de , atesimin düşmesini bekleyecem e tanı bir de bat gununu tabi
Ay insallah :) kocam duymasin bunu :) erkek de erkek diyor:) saglikli olsun tabii oncelikle de suslu puslu ciciler giydirmek tokalar takmak isterim yani :)