Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Emin ol tek çocukta olsa uykusuz kalacaksın. Yorulacaksin. En azından ikiz olursa bir defada iki çocuk buyuteceksin. Bnde çok dua ettim ikiz olsun diye de
Yaaa hayırlı olsun kuzum. Ben cok isterim cocugumun ikiz olmasını. Bekarken bebeği olan kişileri kızdırıp hep derdim bana beddua edin inşallah ikizin olurda görürsün diye
Yaaa hayırlı olsun kuzum. Ben cok isterim cocugumun ikiz olmasını. Bekarken bebeği olan kişileri kızdırıp hep derdim bana beddua edin inşallah ikizin olurda görürsün diye
Bi şey diyimmi bizim lise hocamızda öyle demişti . Biz çocuk gelişimi dersindeyken tam kanıtlanmamış ama . Böyle bir bilgiyi öne sürdüklerini söylemişti . Belkide ondan oldu .
Vallahi canım test yapa yapa bir hal oldum hiçbirinde tam olarak silik dahi göremedim. Erken gebelik testleri. Hatta dün de predictor yaptım bişey çıkmadı. Bat günümü bekliyorum artık.20 si bat. Dün ateşim düştü iki güne gelir adet dedim bugün geri yükseldi, acaba kasık ve bal ağrım olmuştu çok, yumurtladim ondan mı oldu diye düşündüm. İhtimaller ihtimaller yani anlayacağın kizlar son 2 gunumuz kaldi ne durumdasiniz