Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Canım umutlan bence ben bu şekilde öğrendim hamileligimi olmadibe de bu şekilde öğrendi. Adetime 5 gün kala ovulasyon kar köyü çıkınca test yaptım yoksa bu kadar erken test yapmazdim. İnsAllah vardır seninde
Ben biraz ovulasyonda koyulaşma görünce 5-6 saatte bir tekrarladım ovulasyon testlerini, her seferinde daha koyu çıktı gebelik testi o kadar hızlı koyulaşmıyor ama sen de akşama tekrarla koyulaşırsa var demektir canım
Ben biraz ovulasyonda koyulaşma görünce 5-6 saatte bir tekrarladım ovulasyon testlerini, her seferinde daha koyu çıktı gebelik testi o kadar hızlı koyulaşmıyor ama sen de akşama tekrarla koyulaşırsa var demektir canım
Ovulasyondan 2 gün sonra kaset teste bariz pozitifi görmüştüm canım çünkü regle 1 gün vardı kaset test yaptığımda onun dışında hep ovulasyonla takip ettim regle kadar
Ovulasyondan 2 gün sonra kaset teste bariz pozitifi görmüştüm canım çünkü regle 1 gün vardı kaset test yaptığımda onun dışında hep ovulasyonla takip ettim regle kadar
Benim hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlarda o kadar şiddetli ağrıyordu ki bildiğin adet ağrısı kesin adet olcak düşecek dedim ama şükür bir şey olmadı bol bol dinlen
Valla ben hamile olduğumu bilmeden o kadar ağır sporlar yaptım koşu yaptım ağırlık kaldırdım zaten yoktur diye bide spora alışık bı insan değilim bı gün sonra hamile olduğumu öğrendim düşse benimki düşerdi