Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸
Ay allahim insallah o kararti ikinci cizgidir tam emin degilim insallah hayal kirikligi yasamam. Birazdan disari cikicam erken test alicam ama bugun degil de yarin sabah ilk idrarla mi yapsam napiyim sizce
Ay allahim insallah o kararti ikinci cizgidir tam emin degilim insallah hayal kirikligi yasamam. Birazdan disari cikicam erken test alicam ama bugun degil de yarin sabah ilk idrarla mi yapsam napiyim sizce
Ah bende emin degilim yarin nasipse tekrarliycam kaset test oldugu icin emin olamiyorum. Ilk gebeligimde bir gun once cok cok silik gormustum. Hatta esim bile gorememisti. Bakalim artik merakla yarini bekliyorum
Canm regl başlangıcı olsaydı dünkü leken bugün kesinlikle gelirdi bence senin bebiş kendine yer hazırlıyor. 22 sine kadar dinlen kendine cici bak . Allah'ın izniyle 22 sinde çift çizgiyi görürsün inşallah
Guguuu@caglali9669Yy_yesimmesirmacunuHHasretimm123 ve unuttuğum kızlar benmki böyle negatf bata 6 gün var dün kahverengi ipliksi leke geldi bir kere sonrasında hiç alıntı yok bel ağrısı ve kasık ağrısı var
Canm regl başlangıcı olsaydı dünkü leken bugün kesinlikle gelirdi bence senin bebiş kendine yer hazırlıyor. 22 sine kadar dinlen kendine cici bak . Allah'ın izniyle 22 sinde çift çizgiyi görürsün inşallah
Evde bu vardı canım trendyoldan çoklu söylemiştim umudum yoktu zaten kızlara destek için yapcaktım eğlence olsun diye dün akşam eve gidip lekeyi görünce hepten umutsuzlaştm öylesine yaptım
Ay öyle mi diyosun bende öyle biliyorum ama işte insan başına gelince araştırmaya koyuluyo bazı topikleri okudum fln yerleşme görüp test yapanların silikte olsa çıkmış bilemedim o yüzden