Amin amin Allah razı olsun darısı sizlerin başına insallahhçok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin Allah razı olsun darısı sizlerin başına insallahhçok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahh :)
Çok sağolun Allah razı olsun rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsinHayırlı olsun bebeğim
Allah razı olsun darısı sizlerin başına insallahhAyy tebrik ederim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahh bizlere cok dua et
Amin inşallah ya rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallahçok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahh :)
Tez zamanda inşallah çokca dua ediyorum Rabbim bekleyen herkese nasiplendirsin hayırlısıylaMasallah kizlar gunumuzu guzellestirdiniz ne guzel bir gune basladik boyle bizlere cok cok dua edin
Hala hasta olmadım Batım dan 3 gün geçti kan testim salı günü negatif çıkmıştı
Hep gecikir mi boyle gec dollenme olabilir mi acaba diye geldi aklima evde test yaptin mi tekrarHala hasta olmadım Batım dan 3 gün geçti kan testim salı günü negatif çıkmıştı
Hep gecikir mi boyle gec dollenme olabilir mi acaba diye geldi aklima evde test yaptin mi tekrar
Yok canım hatta 1 gafta erken olurdum bu ay gecıktı doktor olmazsan 1 gafta sonra gel tekrar yapalım dedi bakalımHep gecikir mi boyle gec dollenme olabilir mi acaba diye geldi aklima evde test yaptin mi tekrar
Test yapmadım salı günü yaptığım kan testi negatif çıkmıştı ondan umudum yokHep gecikir mi boyle gec dollenme olabilir mi acaba diye geldi aklima evde test yaptin mi tekrar
Doktorla gorustukten sonra haber ver canim hayirlisi olsun vucudumuz bazen bizimle oyun oynuyor sonucu bizimle paylasYok canım hatta 1 gafta erken olurdum bu ay gecıktı doktor olmazsan 1 gafta sonra gel tekrar yapalım dedi bakalım
Biz temmuza kaldık tabiAy bende bende burdaki herkese o emojiyi koyucaz Allahin izniyle
Evett oyle oldu kirmizi kartlari yedik ama Temmuza giris yaptik pes etmeden yolumuza devam edicezBiz temmuza kaldık tabi
beklenen şeyler güzelleşirmişBiz temmuza kaldık tabi
Temmuz hangi sayfa kızlar yine burdan mi devamEvett oyle oldu kirmizi kartlari yedik ama Temmuza giris yaptik pes etmeden yolumuza devam edicez
Kuşum cok guzel bir soz bayildimbeklenen şeyler güzelleşirmiş
Valla bnm çok yoğun kanamam var. Malum düşük oldu. Acaba kaç gün sürer. Bitse de yeni umutlarla yola devam etsekbeklenen şeyler güzelleşirmiş
Evet evet burdan devam ediyoruz topigimiz ugurlu geldi acmiycam yenisini hepimiz hamis olana kadar burdayizTemmuz hangi sayfa kızlar yine burdan mi devam
Tabiki kuzum haber vericem muhakkakDoktorla gorustukten sonra haber ver canim hayirlisi olsun vucudumuz bazen bizimle oyun oynuyor sonucu bizimle paylas
Ay hadi bakalım. Diğer kızlar nerde. Bn ve sen dışında kimler var hamiş olmayanhamislerin sesi de çıkmıyor baksanaEvet evet burdan devam ediyoruz topigimiz ugurlu geldi acmiycam yenisini hepimiz hamis olana kadar burdayiz
Benım kuzenımde öyle oldu canım test pozitif kan testi pozitif ti eve geldi adet oldu 1.5 hafta felan aurdu adeti kanama oldupu günden baz aldı sonra ertesi ay hamile kaldı dediki geçen ayo baz aldım ya ondan gecıktı heralde dedi meğer hamileymiş kimyasal yada sağlıksız gebeliklerden sonra hemen kalınıyo %80Valla bnm çok yoğun kanamam var. Malum düşük oldu. Acaba kaç gün sürer. Bitse de yeni umutlarla yola devam etsek