- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.821
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz, bat 07.06.2022 Childdevelopment
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasıl karışık inşallah adet olmazsın pazrtesi de hemen bir test yap güzel haberler ver bizehakkaten cok karışıkmış kuzum sende bu ay işler ben işte adet olmayı beklıyorum hamılelik belirtisi yok ama adet belirtisi de yok öyle 27 deyim haftasonu olurum 2 ci iğneye gidicem
Valla 1 Mayıs da adet olmustjm kuzum carsmabaya geçerse adet gecikmesi öyle oluyor dimiHemde nasıl karışık inşallah adet olmazsın pazrtesi de hemen bir test yap güzel haberler ver bize
Teşekkür ederimsultansym canim gel buraya bak burda bi sürü arkadaş var yardimci olurlar
Son adet tarihi ni yaz bide beklenen adet tarihini listeye eklesinler seni Childdevelopment sultansymTeşekkür ederim
Bu bende de oldu bugün havadan herhalde deli gibi kaşınıyor.Kızlar selam dün gece sürekli uyandım karnıma ve sırtıma ağrılar girdi ateşlendim bide sabah uyanınca karnım kaşınmaya başladı alerjimi olmuşum anlamadım bu da mı belirti yoksa
Canım o adet döngüne göre değişir ben mesela 35. Günden sonra gecikme sayıyorum artık çünkü hiç belli olmuyor ama yine de varsa çıkarValla 1 Mayıs da adet olmustjm kuzum carsmabaya geçerse adet gecikmesi öyle oluyor dimi
İnş ua valla hepimiz yorulduk
Senin pozitif çıkarsa koşarak ben de alıcamYarin sabah ilk idrarla yapicam tabi kacar mi bide negatif cikarsa ayyy hem kendime cok gülücem hemde cok üzülcem ya
ÇıkmayadabülüüSenin pozitif çıkarsa koşarak ben de alıcam
Yarın o erken gebelik testiyle yapsanaÇıkmayadabülüü
Çıkacaaak bak görürsünÇıkmayadabülüü
Onunla yapicam canim off ya çıkmazsa çok üzülcemYarın o erken gebelik testiyle yapsana
Ben kendimi her ihtimale alıştırıyorum yaaa o silik çizgiler beni umutlandırdıÇıkacaaak bak görürsün
Çıkar çıkarOnunla yapicam canim off ya çıkmazsa çok üzülcem
Uyuyamıyorum da şimdiÇıkar çıkar
Hayır üzülme daha erkeeenOnunla yapicam canim off ya çıkmazsa çok üzülcem