- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.841
Dört gözle bekliyorumUyuyamıyorum da şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dört gözle bekliyorumUyuyamıyorum da şimdi
Bence sende yap yarın sende de varBenim normalde adete yakın şeffaf bazen de beyaz akıntım çok olurdu hatta derdim kesin hamileyim ama bugün sapsarı bildiğin sümük gibi baya kıvamlı bişi geldi dedim eşime kesin çocuk var ben sana söyliyim ben bebek odası bakmaya başlıyorum
Bence saymamalıyız çatladıktan sonra dölleniyo ya kana geçmesi falan sürüyordurKızlar yumurtlama gününü 1. Gün saymalı mıyız?
erken daha yapamıyorum korkuyorumBence sende yap yarın sende de var
Üzülme Rabbim yine nasip eder inşallahKaybettim
Bende bekliyorum sonucunuUyuyamıyorum da şimdi
Valla her belirti yaşıyoruz inşallah tutmuşturEveeet
Kalp carpintisi
Hafif bas donmesi sanki kafam yol gidiyo gibi
Koku ve tat degisikligi...
Insallah canim bu ay pek belirtiliyim valla insallah bebektir kovit kapmamisimdirValla her belirti yaşıyoruz inşallah tutmuştur
Daha dur canim bat gunu yap hemen kafaya koyma negatif diye. Bide yabanci bi sitede okumustum mesela yumurtlamadan 7 gun sonra oglen idrari 8 gun sonra sabah erken saatte 9 gun sonra aksam idrari pozitif cikarma olasiligi diye paylasmislardi istatistikmis belki oyle bi durumda olabilirKızlar dayanamadim ve yaptım malesef negatif erken gebelik testi de negatif, innovita bende yalancı çizgi çıkardı.. Olsaydı belkide erken gebelik testinde çıkardı, ama üzdü bu durum beni hayırlısı olsun artık ne diyim birde bat günü geldiğinde normal kaset test yaparım.
Bide bat günü yaparım zaten canım ama sanmıyorum bence yok biraz uzak kalıcam buralardan bat günü geri gelirim :))Daha dur canim bat gunu yap hemen kafaya koyma negatif diye. Bide yabanci bi sitede okumustum mesela yumurtlamadan 7 gun sonra oglen idrari 8 gun sonra sabah erken saatte 9 gun sonra aksam idrari pozitif cikarma olasiligi diye paylasmislardi istatistikmis belki oyle bi durumda olabilir
Nasil istersen canim sıkma ama canını umut oldukca istekte var demek iyi ol ♥Bide bat günü yaparım zaten canım ama sanmıyorum bence yok biraz uzak kalıcam buralardan bat günü geri gelirim :))
Olumsuz düşünme daha var regl gününeBide bat günü yaparım zaten canım ama sanmıyorum bence yok biraz uzak kalıcam buralardan bat günü geri gelirim :))
Tamam ekliyorum19 Haziran tatlım :)
Yok ondan demedim 1 Mayıs da adet oldum 1 hazıran geçerse vardır diye öyle hesaplıyorum benCanım o adet döngüne göre değişir ben mesela 35. Günden sonra gecikme sayıyorum artık çünkü hiç belli olmuyor ama yine de varsa çıkar
Hıı anladım canım evet bence de geçer diye düşünüyorumYok ondan demedim 1 Mayıs da adet oldum 1 hazıran geçerse vardır diye öyle hesaplıyorum ben
Valla bugun 28 ci gğn bakalımHıı anladım canım evet bence de geçer diye düşünüyorum
Peki 5 gun kaldi yine bir sey cikmasi normal testte kan tahlilinde 5 gun kala bir sey cikar mi yoksa yine adet gununun gecmesini mi beklemeliyim ?Normal canim tabi, benimde mechul zaten belki testte yanlışlık vardır