- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 37
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.761
Ben dün yaptım canm sonuç negatifKizlar artimed erken gebelik testi kullanan var mi ? Eczane 6 gun onceye kadar dogru sonuc veriyo dedi ama extrem geldi biraz bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün yaptım canm sonuç negatifKizlar artimed erken gebelik testi kullanan var mi ? Eczane 6 gun onceye kadar dogru sonuc veriyo dedi ama extrem geldi biraz bana.
benim ablam gibi o da kendini sürekli dinlerdi şuan bizdeki gibi çocuğu olamadı bir türlü sonra hiç belirtisi olmayan bir ayda hamile kaldı. O yüzden ben oram ağrıyo buram ağrıyo diyince hamile değilsindir derAdetime 1 hafta kala genelde gogus agrilarim baslardi dusta su bile degse acırdı suan ne gogus agrisi var ne baska bisi sadece beyaz akıntı ve adet sancisi gibi sancilar ara ara gelip gidiyor. 1 haziran regl bekliyorum bakalim hayırlısı haberlerinizi bekliyorum kizlar insallah güzel sevinçli haberler aliriz
Istatiklere gore gecikme olmasi lazim yani gercekten ogrenebilmek icin hic degilse 1 haftan var Insallah iki kalplisindir ♥ Benimde daha cook var ama test delisi oldum utanmasam yumurtlamadan sonra yapicamBen dün yaptım canm sonuç negatif
Ben diyer gebelikte de adete 5 gün kala idrarda cikmisti bu ay üç kere test yaptım artık bata kadar beklicem resmen hamileyim diye geziniyorumIstatiklere gore gecikme olmasi lazim yani gercekten ogrenebilmek icin hic degilse 1 haftan var Insallah iki kalplisindir ♥ Benimde daha cook var ama test delisi oldum utanmasam yumurtlamadan sonra yapicam
Bende seninki kadar belirti yok insallah hamilesindir canim benimde adete 5 gun kaldibugünün belirtileri; sağ memem kocaman ve üzerindeki damarım kabarmış, kahverengi alanda çil gibi şeyler çıkmış kahverengi noktalar. Karın ağrım devam ediyor bugün sağ kasıkta da ağrı hissettim adet mi geliyor acaba dedim. Adete 7 gün var ama. mide bulantım mevcut o da sıcak havalardan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Bir de alnımda pütür pütür şeyler çıkmış sıcaktan mı anlam veremedim. ateşim bir de normalden yarım derece fazla. Ovülasyon testi yaptım o da dünden beri koyulaşmış belki de yumurtlarım bilmiyorum. tavuk oldum iyice
ben normalde her ay şüphelenirdim ama bu ay beni şaşırttı farklı şeyler hissediyorum ve sanırım varsa inşallah vardır başından beri hissediyorumBende seninki kadar belirti yok insallah hamilesindir canim benimde adete 5 gun kaldi
Benim sat 06 mayis bat 1 haziran cok merak ediyorum ama kafamada takmak istemiyorum cok fazla ama meraktan ölcemBen diyer gebelikte de adete 5 gün kala idrarda cikmisti bu ay üç kere test yaptım artık bata kadar beklicem resmen hamileyim diye geziniyorum
Rahat olun kızlar hepimiz hamileyiz Allah'ın izniyleBenim sat 06 mayis bat 1 haziran cok merak ediyorum ama kafamada takmak istemiyorum cok fazla ama meraktan ölcem
bence de burdan bayaa bi hamile çıkacak nüfus patlaması yakındır gazamız mübarek olsunRahat olun kızlar hepimiz hamileyiz Allah'ın izniyle
Ay inşallah yaaa.. eger olursa subat anneleri mi oluyoruz ocak anneleri mibence de burdan bayaa bi hamile çıkacak nüfus patlaması yakındır gazamız mübarek olsun
Yeni mi aldin canim bunlariAha bunlarda ganimetlerimm
Eşime soyledim bi tane erken gebelik testi al diye sonuç gitmis bide en pahalısıYeni mi aldin canim bunlari
Aramıza hosgeldin canim, iyi yapmissin bende hic kimseye bahsetmedim. Rabbim nasip etsin en kisa zamanda hayırlısıyla inşallahHerkese merhaba geleceğin güzeller güzeli anneleri.Bende ikinci kez anne olmayı planlamaya mayıs ayında başladım.Bat 25 haziran.Ve ben de kimseye söylemedim baskı ya da merak konusu olmasın stres hissetmiyeym diye.Allah ım herkese evlat sevgisi tattırsın inşallah
Aramıza hosgeldin canim, iyi yapmissin bende hic kimseye bahsetmedim. Rabbim nasip etsin en kisa zamanda hayırlısıyla inşallah
Yarin sabah ilk idrarla yapicam tabi kacar mi bide negatif cikarsa ayyy hem kendime cok gülücem hemde cok üzülcem yaAynen kimseye soylememek en guzeli merak konusu oluyor herkez soruyor. Hep stres Allah hayırlısını nasip etsin inşallah testi yapicak misin canim
Test mi yapcan kızçeeeeeeYarin sabah ilk idrarla yapicam tabi kacar mi bide negatif cikarsa ayyy hem kendime cok gülücem hemde cok üzülcem ya
Hangisi oluyoruz gerçektenAy inşallah yaaa.. eger olursa subat anneleri mi oluyoruz ocak anneleri mi