Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar , ben 31 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Doktor 12-14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Testine bir bakar mısınız silik çizgi çıktı resimde pek belli olmasa da daha önce hiçbir testim de bu kadar belirgin bir çizgi olmamıştı açık pembe sizce var mıdır ?Eki Görüntüle 3082564
Sağlıkla kucağına al canım tebrik ederim 😍

Evet abla çok erken yaptım ya içimde kurt var bırakmıyo rahat test varken evde 😅😅 şuan yok ya öyle rahatım ki 😂😂😂
Bı kaç günü tekrarla canım bence inşallah vardır
Ben nisan ayında geçirmiştim. Bat dündü normalde ama mayıs ayında hiç Sekmedi tarih düzenli adet gördüm
İnşallah bebiş vardır kuzum 🥰
Saol canim ama iki yerden de yükleyemedim telefonum desteklemiyor olabilir diye düşünüyorum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım kan testi ver yarın bize de haber et 😍

Bı kaç günü tekrarla canım bence inşallah vardır

İnşallah bebiş vardır kuzum 🥰

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canım kan testi ver yarın bize de haber et 😍
Yarın yapsam çıkar mı acaba ki 3 gün kalıyo regliye yarın artık zaten yarın da çıkmazsa daha da yapmam (yalaaann) 😅😅😅 tabi bugün hastalanmazsam üüff yine kendimi eczanedeki kızlara rezil edicem vallahi olmuyo bu işler böyle 😂😂

Canım kimyasal mı değil mi diye düşünüp kafanı yorma. Boşver, üzülme de lütfen. Yeni ay yeni umutlar diyoruz 🙏🏻 bu testler de kimisinde doğru kimisinde yanlış çıkarıyor. Hiç birine güvenesim gelmiyor ya
Evet kesinlikle öyle zaten hamile olduğumuz zaman her gün test yapalım çift çizgi görelim intikam için 😂😂😂

Yaa belkide kuzum halbuki çizgiyi görmüştük üzüldüm 😔 inşallah bi dahaki ay bebeğine kavuşursun kuzum daha fazla beklemeden bebişin gelsin 🤲🏻
Canım kimyasal mı değil mi diye düşünüp kafanı yorma. Boşver, üzülme de lütfen. Yeni ay yeni umutlar diyoruz 🙏🏻 bu testler de kimisinde doğru kimisinde yanlış çıkarıyor. Hiç birine güvenesim gelmiyor ya
Yok yok üzülmedim şimdi 7 günüm var sonra başlasın çalışmalar Mart ayında gelecek bize yıl dönümü hediyesi inşallah 🥰

X