-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.121
Benimde öyle kuzum tertemiz oldu testler yinebende adeti bekliycm
Ben inanıyorum..günde kaç defa gösteriyorum..canlı yayınlarına kendisi bakıyor..bana diyor nasıl yani bunlar hamilemi kalıyor??valla bana dedi sipariş et..edicem..doktorları bırakıcam..Mfk yöntemiyle gidicem..Şimdi adeti bekliyorum.Sen sipariş ederken kaç güne geldi?İnanmak önemli kuzum bende bu ay basladım bu ay sonuc alcagımı sanmıyorm ama doktor en fazla 3 ay içinde diyor umut kesilmez ikna et göster hikayelerini fln
Aynen o sekilde sende degerlendirrsin hem gecen ay degerlendirememistnSağlık olsun canım benim önümüzde ki ayı beklicez artık
Canm kistim varmı bilmiyorum kanamamda çok az oluyorKist faln mı kaldıki önceki aydan acaba benim öyle olunca ağrılı geçiyo doktor muayesinde öyle diyor yani kistin var o da sökülcek ağrılı olur diye
O zaman benim olmaz gibi duruyor geç döllenme, 2 günü sonra regli bekliyorum. Çünkü 10 gün oldu ilişkili çıksa çıkardı sanırım testlerde. 30 Mayıs kan testim negatif çıktı. Dünkü erken. Gebelik testide negatif çıkmıştı öğlen. Artık hazirana kaldı bahar :)Reglden 1 gün önce yumurtlayıp 10-12 gün sonra testi pozitif çıkanları görmüştüm burda.
Bence sen artik kan verO kadar umutsuz yaptım kiama bir dakika icinde böyleydi gözlerime inanamıyorum @Safiye19 @ucge @leRonthavan @Mavilibiri @Papatyamveben-Mavi Childdevelopment iyilikperisi92 @sultansultan90 Helenk @hifahfs heyecandan unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
10 gün önceki ilişkiden sonra tekrar ilişki olmadı mı?O zaman benim olmaz gibi duruyor geç döllenme, 2 günü sonra regli bekliyorum. Çünkü 10 gün oldu ilişkili çıksa çıkardı sanırım testlerde. 30 Mayıs kan testim negatif çıktı. Dünkü erken. Gebelik testide negatif çıkmıştı öğlen. Artık hazirana kaldı bahar :)
Benim hiç değişmiyor yumurtlama da adette hep ayni 36.7 36.8Bende çözemiyorum ki valla deniyorum ama olmuyo
Testi mi canım böyeAy ben gormedim atsana bana da bakımm
Şöyle kendimden örnek vereyim. Son ilişki 29 ekimde olmuştu. Sonra eşim şehir dışına çıktı. 9 kasımda beta negatifti. İlişkinin üstünden 12 gün geçmişti. 16 kasımda beta 62 çıkmıştı. Yani ilişkinin üstünden 19 gün geçmişti. Ama ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum. 2 kasımda ovulasyon testi yapmışım. Koyuya yakın silikti. Bu şekilde olmuştu benim sürecim. Ve 4 cm kistim vardı. Kontrastlı mr çekilecekti. Mr sırası almaya çalışırken öğrendik şok olduk. Olacağı varsa oluyor.O zaman benim olmaz gibi duruyor geç döllenme, 2 günü sonra regli bekliyorum. Çünkü 10 gün oldu ilişkili çıksa çıkardı sanırım testlerde. 30 Mayıs kan testim negatif çıktı. Dünkü erken. Gebelik testide negatif çıkmıştı öğlen. Artık hazirana kaldı bahar :)
Ay hadi hayırlı olsun kuzuTesti mi canım böye
ilk beş dakika içinde boyleydi
Sonra biraz daha belirgin oldu foto efektsiz normalde pembe duruyor ama hayalet cizgim
İnşallah vardır Cook teşekkür ederim canımmm Rabbim hepimize bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsinAy hadi hayırlı olsun kuzu
Vericem canım yarın veririm büyük ihtimal:)Bence sen artik kan ver
Var kuzum var gözün aydınO kadar umutsuz yaptım kiama bir dakika icinde böyleydi gözlerime inanamıyorum @Safiye19 @ucge @leRonthavan @Mavilibiri @Papatyamveben-Mavi Childdevelopment iyilikperisi92 @sultansultan90 Helenk @hifahfs heyecandan unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
İnşallah sağlıkla ilerlerVar kuzum var gözün aydın
İnşallah canm sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim senin adına bak bunca stres sona erdi çok şükürİnşallah sağlıkla ilerler
Kuzummm umutlandirdi beni bu testO kadar umutsuz yaptım kiama bir dakika icinde böyleydi gözlerime inanamıyorum @Safiye19 @ucge @leRonthavan @Mavilibiri @Papatyamveben-Mavi Childdevelopment iyilikperisi92 @sultansultan90 Helenk @hifahfs heyecandan unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
Sagol cnaım cok sevindim uaaaaİnşallah vardır Cook teşekkür ederim canımmm Rabbim hepimize bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Sendende var canm gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahTesti mi canım böye
ilk beş dakika içinde boyleydi
Sonra biraz daha belirgin oldu foto efektsiz normalde pembe duruyor ama hayalet cizgim