Merhaba kızlar daha önce de yazmıştım 3 gündür test yapıyorum artması gerekirken sanki aynı gibi, 2 fotoğraf da aynı ama birinde parlaklığı azalttım, ve benim gördüğüm şekilde olan parlaklığı azaltılmış resim çünkü fotoda çok net görünmüyor. Sorularım var size
benim normalde bugün adet günüm ama ben dayanamadım 3 gün öncesinden testlere başladım ve sonuçları aşağıdakiler. Bunlar erken gebelik testi değil normal kaset test. Başta gebelik falan sandım çok sevindim umutlandım çünkü çizgiler ilk 10 dakikada belirginleşmişti kuruma çizgileri değillerdi yani. Ama sorun şu ki ben ilk testi yaptığım günün akşamında kahverengi lekelenme gördüm önce korktum dedim adet mi olucam acaba, ama sonra belki yerleşme kanamasıdır diye düşündüm. Yoğun bir akıntı değil bildiğiniz lekelenme şeklinde kahverengi akıntı, ve hala da devam ediyor
( size sorum şu, eğer bu yerleşme kanaması yaa bu kadar uzun sürmesi normal mi
bu akşama kadar devam ederse 48 saat olucak internetten araştırdığıma göre 48 saate kadar süren de oluyormuş ama yine de böyle birşey başına gelen oldu mu ya da duydunuz mu hiç böyle birşey. Bu sabah kan testi de verdim ama sonuç yarın öğleden sonra çıkıcak, bana yardım edin nolur başta hamileyim diye çok umutlandım :'(
Eki Görüntüle 3077301 Eki Görüntüle 3077303