- 12 Temmuz 2016
- 4.177
- 6.089
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.601
Simdi iki gunde bir kanla en az 1.5 kati artmasi lazim insallah saglikla yukselirAy inş öyledir. Çok heycanlandım bende. Dr da öyle demesi beni hepten umutlandırdı elim ayağım titredi ğerşembe gününü iple çekiyorum şimdi
İnşallah canım, haber veririmSen yarın sabah yine yapıp bize haber verinşallah bebeğin seninledir
Perşembe yani 2 gün sonra canım, aynen öyle yapıcam bakalımBat ne zamandi canım. Yarın bir daha tekrarla ve kan ver istersen
Amin amin aminSimdi iki gunde bir kanla en az 1.5 kati artmasi lazim insallah saglikla yukselir
Bunun kızı erkeği olmaz canım ikiside torun sonuçta. Yabancı olsa kiskanmistir diyecem ama oğlunun evladı ya bu nasil bir tepki. Sen hiç bozma moralini ya. Bana böyle dese varya sana güvenerek doğuracak değilim diye cevabi yapıştırdım herhalde. Aman boşver gitsin
Yok o oğlunu pek sevmez benden de nefret eder kızına aşık bir kadın olsun öyle beni ilgilendirmez oğluyla kendisi arasında esimede dedim oda fark etmiş tahmin etmiyordum böyle olacağını dedi neyse bugün hastaneye gittim kan vermeye öyle birşey yapmıyor larmis bide azar yedimBunun kızı erkeği olmaz canım ikiside torun sonuçta. Yabancı olsa kiskanmistir diyecem ama oğlunun evladı ya bu nasil bir tepki. Sen hiç bozma moralini ya. Bana böyle dese varya sana güvenerek doğuracak değilim diye cevabi yapıştırdım herhalde. Aman boşver gitsin
Güzel haberlerini bekliyorum canımPerşembe yani 2 gün sonra canım, aynen öyle yapıcam bakalım
Ahh işte koca hatrına deyip çoğu şeye susuyoruz. Devlet Hastanesine mi gittin canım ben özelde acile gidip vermiştimYok o oğlunu pek sevmez benden de nefret eder kızına aşık bir kadın olsun öyle beni ilgilendirmez oğluyla kendisi arasında esimede dedim oda fark etmiş tahmin etmiyordum böyle olacağını dedi neyse bugün hastaneye gittim kan vermeye öyle birşey yapmıyor larmis bide azar yedim
Canım ben söyledim ama görmedin sanırım benim bat oraya tamamen yanlış yazılmış ama alta doğrusunu da yazmışsın 10 haziranda bekliyorum tahmini adeti. Düzensiz aslında net bir tarihte yok ama 28 mayıs la alakası yoktu yani.
Burda koskoca büyük şehirde 1 tane özel var tam para makinesi ona okadar para veremem cumaya randevu aldım doktora varsa orda çıkar artıkAhh işte koca hatrına deyip çoğu şeye susuyoruz. Devlet Hastanesine mi gittin canım ben özelde acile gidip vermiştim
Mutlaka haber verAmin amin aminSabırsızlıkla peeşembeyi bekliyorum
İyi bari cumaya az kaldı zaten yarın emin olmak için bı gebelik testi daha yaparsın olmadı. Güzel haberlerini bekliyorumBurda koskoca büyük şehirde 1 tane özel var tam para makinesi ona okadar para veremem cumaya randevu aldım doktora varsa orda çıkar artık
Teşekkürler cnm hayırlısı artıkİyi bari cumaya az kaldı zaten yarın emin olmak için bı gebelik testi daha yaparsın olmadı. Güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah bebiştirYok koku ve kaşıntı yok. Beyaz süt kesiği akıntı var şuan.
Canım sen artık bi test mi yapsanKanka hello
Düzelmiştir belkide kuzum tekrar baktırman lazım1,5 ay önce baktırmıştım ben düşüktü o zamandan beri venatura d3k2 alıyorum ama eksiği kapatıyor mu bilmiyorum. Doktorun verdiği ilaç formundaydı kullanmadım kendim aldım.
Şey diyince yapıyolar acile gidip hastayım diyorsun gebelik de ihtimali var diyorsun önce gebelik testi yapıyorlarBurda koskoca büyük şehirde 1 tane özel var tam para makinesi ona okadar para veremem cumaya randevu aldım doktora varsa orda çıkar artık
Belki baskasiyla karismistir canimCanım ben söyledim ama görmedin sanırım benim bat oraya tamamen yanlış yazılmış ama alta doğrusunu da yazmışsın 10 haziranda bekliyorum tahmini adeti. Düzensiz aslında net bir tarihte yok ama 28 mayıs la alakası yoktu yani.
Son günler daha heycanlı hiç geçmiyor. Her gün bir diğerinin devamı gibiKızlar bugünün belirtileri; ara ara giren kramplar oldu temizlik yaptığımda veya bişi kaldırdığımda özellikle dışarda yürüdüğümde aniden giren ağrılarım oldu. Göğüs ağrım tekrar başladı ama eskisi gibi full göğüs ağrımıyo ucu ağrıyo ve çok hassas bir de sağ memenin ucu beyazlamış kahverengi yer iyice genişlemiş sol meme küçük kalmışsabah kaset test yaptım negatif çıktı adete 3 gün var. Yumurtlamadan sonra 12.gün