- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.181
Stressiz oldu biraz ondan bir de gynoseed jel kullandım o da etkili oldu muhtemelen. Yarın aile hekimine gideceğim salı da artış için gideceğim haftaya cuma da dr uma randevu aldım memlekete gitmeden bi görüneceğim 4+4 te de pek bir şey göremez amaKuzummm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben sana demiştim dimiçok net belli olmuş yarın dimi doktor kontrolun? Hayırlı haberler ile gel inşallah. Bu arada sessiz sedasız çalışmalar işe yaramış
Hadi git de bir az önce kurtul bu stresten hemencecik rahatlaAy bakıp durmaktan sıkıldım attım çöpe gittibi evden çıkabilirsem kan vermeye gidicem 1 saatte çıkıyor zaten sonuçlar
İnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, kimsenin kucağı boş kalmasınAyyy hadi bakalım inşallah diyelim o zaman
Hemen geliyoruzEee ben temmuz topiğini açtım dayanamadım becerebildim inşallah@miresl @Fang @leRonthavan unuttuğum arkadaşlarım varsa Thread '2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR ' 2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR
Yap yap yap yap yapAhahahah kandıramazsınız beniiiiii @mireslkız yok sabah agrı girdi olcam ddim geri gitti bekleyeyim olcaksa gelir ztn
Eveeet öyle bi totem vardıCanım bak sıra sende. Ben totem yapmıştım biliyorsun. Hepimiz aynı zamanda bebeklerimizi kaybetmiştik. Hep birlikte bebekler gelecek dedim. Geçen ay ben bu aybitliKedi şimdi de sıra sende. Totemimi gerçekleştiriyorum
Her şeyi denedik, bi de o jeli mi denesek acaba?Stressiz oldu biraz ondan bir de gynoseed jel kullandım o da etkili oldu muhtemelen. Yarın aile hekimine gideceğim salı da artış için gideceğim haftaya cuma da dr uma randevu aldım memlekete gitmeden bi görüneceğim 4+4 te de pek bir şey göremez ama
Yaaa bunun yalnışı olamaz canım..bu olursa ben birde test yapmamYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl @Fang M Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir A ad000 R Random3 G Gzmyts53 @dceke @qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
İnşallah bu ay benimde gelir ayni zamanda kaybetmiştik hepimizCanım bak sıra sende. Ben totem yapmıştım biliyorsun. Hepimiz aynı zamanda bebeklerimizi kaybetmiştik. Hep birlikte bebekler gelecek dedim. Geçen ay ben bu aybitliKedi şimdi de sıra sende. Totemimi gerçekleştiriyorum
Tamam çok tşk ederim öğleden sonra gideceğim dua edermisiniz benim için çok saolun:)Doktoruna söyle dostinex yazdırsın kendi basına kullanma ama cok düşürüyo haftada iki yarım tablet içiliyor sonrasındada aktardan aslan pencesi çayı al günde bir bardak demle oda hormonları dengeliyor bir ayda ondan içmiştim 3 aydır normal cıkıyor
Yaa kuzum üzülme..belki gelmez..gelse bile elimizden ne geliyorkiGünaydın kızlar benimde regl agrılarım gelmeye basladı gene olmadı sanırım daha napim bilmiyorum
O jeli çok merak etdimStressiz oldu biraz ondan bir de gynoseed jel kullandım o da etkili oldu muhtemelen. Yarın aile hekimine gideceğim salı da artış için gideceğim haftaya cuma da dr uma randevu aldım memlekete gitmeden bi görüneceğim 4+4 te de pek bir şey göremez ama
Valla bence etkili neden olmasın ki?Her şeyi denedik, bi de o jeli mi denesek acaba?
Sana atmıştım msj canım bak mesajlaşmalaraO jeli çok merak etdim
Evet bunlar da hatalıysa hepten delirmemiz lazımYaaa bunun yalnışı olamaz canım..bu olursa ben birde test yapmam
Bu ay geçti artık, öbür aya alayım bariValla bence etkili neden olmasın ki?
Evet canım seninde üçüzler vardıİnşallah bu ay benimde gelir ayni zamanda kaybetmiştik hepimiz
Dış gebelik de idrarda çıkıyor canım benim. Hatta benim ameliyatla aldılar sol tüpümü ameliyattan 1 hafta sonra bile testte çıkmıştı.İnşallah yükselmiştir değerin ne zaman vereceksin tekrar. Bilmiyorum ya kimyasal geçirdiğim de 6 değerle bile çift çizgiydi dış gebelikse diye korkuyorum çünkü o idrar testinde çıkmıyormuş ki daha önce çıkmamıştı da kanda 300ken idrar negatif görünüyordu.
Akşam yetişirsem alcam tmm ahahah işteyim kız allahtan yoksa bi ton test yapmıstımHemen geliyoruz
Yap yap yap yap yapvalla bütün gün başının etini yeriz hadi yap yaa hadi sen bi test yapta bende o umutla mfk ürünlerimi kullanayım
İnşallah inşallah canım coook istiyorum Allah biliyor.Evet canım seninde üçüzler vardı( Rabbim seninkini de çifter çifter versin inşallah hepimiz boşluğumuzu dolduralım. Ben inanıyorum olacak inşallah seninde Temmuzda. Topiğin sana uğurlu gelecek. Bu çok oluyor biliyorsun
İnşallah kuzum yanlız ben 3 gün erken adet oldum kanamam var 27 ci gün bugün ben adetin 11 ci günü yumurtlamistim ilkkez erken olmamda normalCanım benim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler süreç yarın kana gideceğim hayırlı haberler vermek nasip olsun inşallahardımdan geleceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?