- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.201
Thread '2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLARİnşallah kuzum yanlız ben 3 gün erken adet oldum kanamam var 27 ci gün bugün ben adetin 11 ci günü yumurtlamistim ilkkez erken olmamda normal
Kız etiket yap bacımThread '2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR' 2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR topiği açtım gel
Hayırlısı olsun canimEki Görüntüle 3081000
Kızlar testi yeniledim kocaman bir tek çizgi leke devam ediyor kahvaltımı yapıp gidip kan vereceğim@Mucizemmm16 bitliKedi miraclebeyb G Gzmyts53 @ad000
Bu ne işe yarıyor ki?Her şeyi denedik, bi de o jeli mi denesek acaba?
Bu artık tam olarak bir çift çizgidirYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl @Fang @Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir @ad000 @Random3 G Gzmyts53partalina_ Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Neyse tedavi de olmuştun şimdi rahat rahat geçirirsin ovulasyon dönemini başlasın yeni ekşınlarİnşallah kuzum yanlız ben 3 gün erken adet oldum kanamam var 27 ci gün bugün ben adetin 11 ci günü yumurtlamistim ilkkez erken olmamda normal
Beybisu ben halayı önümüzdeki cumadan sonra çekmeyi planlıyorum şuan çiftetelli sakin sakinBu artık tam olarak bir çift çizgidirhalay başlasın
Hafif bir omuz silkelemesiyle başlayalım sonra dağıtırızBeybisu ben halayı önümüzdeki cumadan sonra çekmeyi planlıyorum şuan çiftetelli sakin sakin
Yaaa çok geçmiş olsun sana da benim çıkmamıştı hayalet çizgi bile yoktu doktor da çıkmaz demişti ama onlarda dış gebelik hususunda hiç bir zaman net olamıyorlar az karıaştıkları iÇin sanırım. Kan verdim şimdi sonuç bekliyorumDış gebelik de idrarda çıkıyor canım benim. Hatta benim ameliyatla aldılar sol tüpümü ameliyattan 1 hafta sonra bile testte çıkmıştı.
Ne zaman çıkacak canım sonucunYaaa çok geçmiş olsun sana da benim çıkmamıştı hayalet çizgi bile yoktu doktor da çıkmaz demişti ama onlarda dış gebelik hususunda hiç bir zaman net olamıyorlar az karıaştıkları iÇin sanırım. Kan verdim şimdi sonuç bekliyorum
Geçmiş olsun canım ne için kan verdin takip edemedim konuşmalarıYaaa çok geçmiş olsun sana da benim çıkmamıştı hayalet çizgi bile yoktu doktor da çıkmaz demişti ama onlarda dış gebelik hususunda hiç bir zaman net olamıyorlar az karıaştıkları iÇin sanırım. Kan verdim şimdi sonuç bekliyorum
Sağol canım inşallahHayırlı olsun topigin canım uğur getirsin inşallah
Canım sen bu ay adet oldun mu? Olduysan temmuz topigini açtım gelGeçmiş olsun canım ne için kan verdin takip edemedim konuşmaları
Benimde umudum yok gelirim bende arkanızdanSağol canım inşallah
Kız sen daha ye yumurtlama görmedinmi daha bismillahBenimde umudum yok gelirim bende arkanızdan
Ayın 2 sinde gördüm de ne bilim doktor öyle konuşunca olmaz diye düşündüm hsg gel dedi regl olunca. Hevesim kursağımda kaldi gebelik beklentim 0 şuanKız sen daha ye yumurtlama görmedinmi daha bismillah
ettiketle tabiki hahahaTamam bebeğim 7/24 buralardayız ztnetiketlerim bişey olursa senide
yarın tekrardan bakılacak genel kontrolüm var zaten hayırlısı diyorum artık zaten canımİnşallah yükselmiştir değerin ne zaman vereceksin tekrar. Bilmiyorum ya kimyasal geçirdiğim de 6 değerle bile çift çizgiydi dış gebelikse diye korkuyorum çünkü o idrar testinde çıkmıyormuş ki daha önce çıkmamıştı da kanda 300ken idrar negatif görünüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?